Ölümüne Geyik Topiği :-))

Allah nice uzun yıllar beraber mutlu ömür versin

kızlar güzel bi fikrim var,,

flocke uzun zamandır yok ya,, gelmek üzeredir hepimiz özelden mesaj atalım seni özledik die olurmu yarın konuşuruz detayları öptüm sizi

iyi akşamlar,,,,

hatunlaaaaaaarrrrr

hade tükkanın temizliğini yapakta patron gelince temiz görsün yoksa bir bakacak her yer örümcek ağı tutmuş...

haftaya ramazan kuzum döner herhalde,,,

dönsün artıkkkkkk:84:

inşallah döner bencede dönsün artık herkes firari gelip herkesi yakalasın

hatunlaaaaaaarrrrr

hade tükkanın temizliğini yapakta patron gelince temiz görsün yoksa bir bakacak her yer örümcek ağı tutmuş...

kepeleğim hoşgeldin annen sendemi neler yaptınız

temizlikmi şeyyy benim az işim vardı temizlik bitince gelirim

hevuk kızma kendine bu kadar senin gibi herkez unutabilir

Ben hatırladım bikerem tamammı
Bir güzel giyindim küveti doldurdum yerede gül yapraklarıyla kocaman kalp yaptım notlar yazdım her kşeye aynaya
rujla yazı yazdım mumlar yaktım
eşim içeri girdi aa ne güzel olmuşsun sen dedi sonra banyoya gitti burayı napptın yaa banyo yapcaktım ben diyo öküz
Yap küvet dolu dedim hatırlamadın dimi dedim neyiii diyo bugün ne sence diyip elbisemi çıkardım ve küstüm özür dileeme filan da yok
Son paramla aldığım pastayı oturdum yedim sinirden oda rahatça uyudu

yok mandişim gitti annem evine de dün misafirim vardı yemeğede kaldılar ondan uğrayamadım ...
ee siz neler yapıyorsunuz dert topiklerine devam mı walla bu flockenmin yokluğunda bende kendimi yemek tarifi ve dert topiklerinin içerisinde buldum okumadığım topik kalmadı nerdeyse......

vayyyyyy kuzum neler etmişsin sen öle mikrop hatırlamadı ha bu kadar şeye gelip bi dövek mi ne der
sin

Kelebeğim benim misafirim gelicek ya naapsam acaba
Yengemler gelicek biri ilk kez diğeri 3 kez
Mantı aldırdım eşime el yapmı
OLarmı pastada aldırcam ama kendim mi bişeler yapsam bilemedim acayip üşeniyorum ama ya ne olabilir...

Geldim Annem sar beni sarmala
Ben seni çok seviyorum ya neden acaba

bende seni çok seviyom kuzucum bilmem ne dendir???

insanların ruhları tanışırmış ya belki bizde seninle kalu belada tanışıp dost olmuşuzdur bu muhabbet oradan geliyordur...

vücutlr maddi olsada ruhlar hisseder....

vayyyyyy kuzum neler etmişsin sen öle mikrop hatırlamadı ha bu kadar şeye gelip bi dövek mi ne der
sin

Anladı hatasını sanırım
Kızdınmı bana diyo bide Artık kızmıyorum bile sana kızmaya değicek bir insan degilsin dedim yetti ona sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…