Ölümüne Geyik Topiği :-))

bu arada elektriklerim gitti geçici bir süre allahtan yoksa ben ne ederim teknolojisiz....

kızlar birşey sorcam burcu sen kesin bilirsin flockenin bir olayı vardı ya Türk hava yollarında ahmet abimiydi o pilot

10 dk sonra işten çıkıyorum,, eve gidicem bavulumu alıp kaplıcalara gidicem ,,,

keyfime yok dicek,, yani,,, bide şu sevdiğim çocuk beni bırakıp gitmeseydi eskişehre =((

yafff elektrikler yine gitti şincik geldi ama bu kezde siz yoksunuzzzzz.... artıkın pazartesi görüşürüz umarım flockemde burada olurda şu geyik topiğimizin sayfalarını parıldatırız yine....

öptüm hepinizi...

iyi hafta sonları ve hayırlı ramazanlar........

Geliyim:) Çayı ocağa koy :) Bu arada evet ismekin sorunu var bu konuda sanırım tanıdıklara öncelik veriliyor. Mesela bana bir kursa giden aynı dönem gidemez denmişti ama ben gidenleri biliyorum.

Gelmedin çay bitti oturdum içtim hepsini
Evet öyle malesef kayıtların başladığı gün gittim kontenjan doldu dediler...
Tanııkları alıyorlar malesef bide başarılı olunca mı ne tekrar gidebiliyorsun başka bölümlerede gidilebiliniyor...
Ben giremedim sen gir ismeke..

hevukcummm seni görmek ne kadar güzel bişii seni gördüğüme sevindimmm nasılsınnn canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…