- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
:18::18: bizim topikte kıslar toplaşıyo oraya dalmışımben öyle eğlencelere hiç gitmedim ya =((
nirde kaldın nirde
çenemde sivilce çıkmaya başladı küçük küçük sinir oluyorum ya ,,,,,,
ben ben ben ben ben burdayım beynel,,,,,:2:
ben küçükken ramazan kışa denk gelirdi iki teyzem bekardı o zamanlar çokda uslu olmama rağmen ;
her gece sahurda bozaaaaaaaaa diye bağırarak motorsikleti olan motorun arkasında bir kasası olan adam bağıra bağra dolaşırdı tüm sokakları bende her gece sagura kalkan çocuk orucu tutan biri olarak bozaaaa diye bağıran adamı duyar cama koşar bakınırdım teyzeme sorardım bu amca kim diye teyzemde bana cama çok yaşlaşma o adam yaramaz çocukları toplar keser arkdaki kasaya koyar gider her gece gelir yaramaz çocukları toplamaya seni camda görürse senide alır derdi bende inanmaz gibi görünsemde üçbucuk atardım yıllar böyle geçti her ramazanda bazı akşamlar teyzem aşağı inerdi boza almaya ama derdiki bizim evde çocuk yok demeye gittim saklan neyse ben bu hikayeye uzun zamanlar inandım sonra araştırıp ne olduğunu bulmakda aklıma gelmedi sanırım lisedeyken yada orta son filan çarşı pazar dolaşırken cafe gördüm adı bozacı orada dank etti araştırma filan derken yıllarca içtiğim leblebi suyu diye kandırdıkları şey aslında bozaymış katil dedikleride bozacı ee dururmuyum öğrendiğim o yıllarda teyzemin bebeği olmuştu yiğenimi bozacı hikayesiyle korkutarak geçti zamanım şimdi kocaman genç kız hala der boza içmam ben diye benim yaşadığım korkuyu oda yaşadı sayemde teyzem yok yalan desede annesine değil bana inandı garibim
ramazan eğlencesi çocukken benim korkumdu
annemelr daha güzel bilirler.. şimdilerde kalmadı ramazan eğlenceleri... tvlerde gece eğlenceleri olurdu.. sohbetler olurdu...
çağrı filmi olurdu.. eski ramazanalrda şener şen filmler aklıma geliyor... sür kardeşler gul yabani
eskiden ramazan şenkilkleri panyırlar olurdu bizim şehrimizde şimdi yok....
artık ramazan eğlencelei yok tvlerde...
çenemde sivilce çıkmaya başladı küçük küçük sinir oluyorum ya ,,,,,,
ben küçükken ramazan kışa denk gelirdi iki teyzem bekardı o zamanlar çokda uslu olmama rağmen ;
her gece sahurda bozaaaaaaaaa diye bağırarak motorsikleti olan motorun arkasında bir kasası olan adam bağıra bağra dolaşırdı tüm sokakları bende her gece sagura kalkan çocuk orucu tutan biri olarak bozaaaa diye bağıran adamı duyar cama koşar bakınırdım teyzeme sorardım bu amca kim diye teyzemde bana cama çok yaşlaşma o adam yaramaz çocukları toplar keser arkdaki kasaya koyar gider her gece gelir yaramaz çocukları toplamaya seni camda görürse senide alır derdi bende inanmaz gibi görünsemde üçbucuk atardım yıllar böyle geçti her ramazanda bazı akşamlar teyzem aşağı inerdi boza almaya ama derdiki bizim evde çocuk yok demeye gittim saklan neyse ben bu hikayeye uzun zamanlar inandım sonra araştırıp ne olduğunu bulmakda aklıma gelmedi sanırım lisedeyken yada orta son filan çarşı pazar dolaşırken cafe gördüm adı bozacı orada dank etti araştırma filan derken yıllarca içtiğim leblebi suyu diye kandırdıkları şey aslında bozaymış katil dedikleride bozacı ee dururmuyum öğrendiğim o yıllarda teyzemin bebeği olmuştu yiğenimi bozacı hikayesiyle korkutarak geçti zamanım şimdi kocaman genç kız hala der boza içmam ben diye benim yaşadığım korkuyu oda yaşadı sayemde teyzem yok yalan desede annesine değil bana inandı garibim
ramazan eğlencesi çocukken benim korkumdu
benim süpper süpper,,,,bende burdayım eee anlatın bakalım ramazanla aranız nasıl_?
canım burnunun hemen bitiş kısmında bir çukurluk oluyor ya dudağa inen hemen o kısımda kocaman bir sivilcem var bugün
canım burnunun hemen bitiş kısmında bir çukurluk oluyor ya dudağa inen hemen o kısımda kocaman bir sivilcem var bugün
Aman bende de var öyle sivilceler... sanırım terliyoruz cilt yağlanıyor o yüzden sivilce basıyor cildi...
imex krem tavsiye ederim. geceleri yatmadna önce sürün yatın. çok hızlı geçiriyor... ama onu kullanırken kapatıcı vs. birşey sürmeyin..
tvlarde ramazan eğlencesi yaşanmazki bence şimdilerde daha güzel iftardan sonra benim şehrimde ramazan özel kurulan yerlerde gösteriler ilahiler semazen gösterileri orta oyunları bir sürü şey var itersen yine ramazana özel kurulan sahaflar sokağı eski tahta evlerin boyutları küçük olarak yaplanlarının içinde çeşitli dükkanlar ilerde kurulan luna park hafta sonu foto çekeyimde size de eklerim
hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr slmmmmm
hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr slmmmmm
makyaj bugüne kadar iki kere yapmış biri olarak düşün bakalım. Ramazanda aram nasıl?
Dip not:canım kendiliğinden geçmesini bekleyeceğim.
makyaj bugüne kadar iki kere yapmış biri olarak düşün bakalım. Ramazanda aram nasıl?
Dip not:canım kendiliğinden geçmesini bekleyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?