Ölümüne Geyik Topiği :-))

ahhhhh ahhhh ramazanı istanbulda geçireceksin....

sahurunu yapıp sabah namazını eyüp te kılacaksın...

akşam gideceksin sultanahmet in bahçesine açacaksın orucunu kılacaksın namazını

veeeee bekleyeceksin teravihiiii...

çıkacaksın sonra ineceksin eminönüne ohhhh deniz havasını çekeceksin içine...

şimdi istanbul da olmak var dı ahhhhh ahhhhh.....

evet ya ne güzel dedin,, ama biz bulunduğumz ortamı da bu söylediklerini yaparak güzelliğe çevirebiliriz,,,,

ben anaccuğuma gidiyorum kısçeler hayde hoşçakalınn...

hayırlı iftarlar şimdiden....

imex çok kurutmuyo mu canım ya ablam kullanıyo da,,,, kabuk kabuk oluyo yüzü sürünce,,,,

kurutuyor evet ama sadece sivilcenin olduğu yere süreceksin tüm cildine değil. hem zaten amaç sivilceyi kurutmak değil mi?

ben memnunum hayatcım..

hımm onu dedim galiba hiç hatırlamıyorum ama dedim gibi geliyor

açıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bende açıktım...

mandalina sahurda börek türü şeyler mi yiyorsun...ben kahvaltı yapınca bu kadar çok acıkmıyordum. ama sahurd abörek yedim acıktım.

Ben senin yerine yaparım kelebeğim ama acayip kalabalık oluyo iftar vakti o nedenle biz sahurda gidiyoruz sabah namazına yada..

bende açıktım...

mandalina sahurda börek türü şeyler mi yiyorsun...ben kahvaltı yapınca bu kadar çok acıkmıyordum. ama sahurd abörek yedim acıktım.

cıks bu gece kahvaltı hazırlamış eşim dün gece yemek hazırlamıştı ne denediysem yok açım

Ben senin yerine yaparım kelebeğim ama acayip kalabalık oluyo iftar vakti o nedenle biz sahurda gidiyoruz sabah namazına yada..

hevuk benim yerimede git canım

günaydın,,,,

günaydın,,,,

günaydın,,,,

günaydın,,,,

günaydın,,,,

herkese günaydın hayırlı cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…