Ölümüne Geyik Topiği :-))

Pariscim gözün aydın canım Rabbim tamamına erdirsin Sağlılklı hayırlı güzel yüzlü bir bebiş olsun inşşş..
Kelebeğim kedimerim dualarınız için Allah razı olsun sizden sizi çook seviyorumm..
İnşallah hayırlısıyla gelir kedimerimle benim sıpada çok beklettiler...
Çok seviniyorum hamile haberlerine hemen içimi sevinç kaplıyo bende hamile olsam nasıl olurdu nasıl sevinç çığlıkları atarım die kendimi düşünüyorum...
İlk kime sölerim acaba eşime nasıl söylerim Ah ah öyle işte

Eşinizle aranızdaki diyaloglara baktım.... çok güzeldii hepsiii....
parisciim..bebek için hemen patik örmeye başlayalım.
şimdi ramazanı ne yapacaksın. çok saçma oldu ama ne bilem aklıma geldi
evet datlum patik hırka yelek neyim örün kıs lif falan örün teyzelerii
oruç tutmam canım kıyamam bebişime aç kalmasınnn

sağol canım Rabbim sanada nasip etsin en kısa zamanda inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr

ben iyiyim zuzum sen nasılsın,, anlat bakalım akşam neler yaptın,,, eşine söylerken,,,

bende iyiyim hayatımm
çok sıradan bi söleme oldu ya ne güzl süpriz yapıp söyleyecektim
dün teyzeme gitmiştik iftara dönüşte otobüste beni sinir etti ben adet olacam dedimya ona başladı bu senin adet olacağın her halinden belli şöyle oluyon suratın değişiyo falan filan diye bana bi saydırmaya başladı
bende sinirlendim çıkarttım testi verdim eline sana çok güzel bi şekilde söyleyecektim ama heves bırakmadın içimde al dedim bu ne dedi sence ne didim hamilemisin dedi evet dedim. rengi benzi değişti birdenn gerçektenmi dedi evet dedim yok ya kafa buluyon benle offfffff niye kafa bulayım alla alla işte kan testide yaptırdım pozitifmiş dedim. tabi o ara şoka girdii eve gelene kadar teste bakıp durdu sanki çok anlıyo ya değerlerden

bebek haberi veriyosun ya her halukarda güzel olur,,,, ama az daha sıksaydın dişini de güzelce bi süprüz yapsaydın be tatlım,, =))

günaydın kızlar...

pariscim kötü olmuş ... akşama inş. senin gönlünü alır...

bebek haberi veriyosun ya her halukarda güzel olur,,,, ama az daha sıksaydın dişini de güzelce bi süprüz yapsaydın be tatlım,, =))
ben anlattım sana böle böle yapacaktım diyee yaaa tüh diyo olsun eve gidince yap sen bi daha hee oldu dedim
günaydın kızlar...

pariscim kötü olmuş ... akşama inş. senin gönlünü alır...

alır alırr eminim

tünaydın günaydın merhaba herkese

işbaşı yaptım ne güzeldi 3 gün evde olmak yatmak kelebekkkkk

parisimmmmmmm güzel anne gelinim nasıl hanımefendinin keyfi iyimi valla sana bu kadar sevindim kendim yapsam sanırım deli olurdum içim kıpır kıpır oldu inşallah sağlıkla kucağına alırsın erkek milleti işte hepsi aynı bazen belli etmesselerde arada çıkıyor işte birde kadınlara dırdırcı derler pehhh

mandişimmmmmmmmmmm darısı sana olsunnn doğur biran önce damadımızı bak gelinin oğlundan büyük olacak sonra
hanımefendiden ses soluk yok şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…