- 4 Temmuz 2011
- 21
- 0
- 36
parisimmm bayıldım ben bu habereteyze oluyoruzzzz
evettt canımm birsürü teyzemiz var bizimmmmm
hayırdır bacım neyin var kim sıktı canını bakiimmm
Of hiçç sorma yaaa çok moralim bozuk çok
Annem rahatsızdıı tahlilleri pek iyi çıkmamış ve çoook zayıflamış 3 4 aydır gitmiyordum
Gelinler bi fena 4 çocuk annemde o bakıyo akşama kadar sinirlendim çok
Ablam aradı geçen günlerde Aglıyodu onunda kocası işten çıkmış 4 aydır evleri kire kavga etmişler
Sonra öbür ablam aradı sitem etti gelmiyosun gözünde kimse yok neler oluyo bilmiyosun diye bagırdı bana
aglayarak misafirim vardı evde bırakıp gittim Abim felç olmuş yüzü 29 yaşında kendimden nefret ettim öyle yani heryer karışık herkes dertli...
öncelikle rabbim şifa versinnn...
şafi ismini tecelli ettirsin inşallah...
evet abi abla anne yani aile çooook önemlidir
ama canın da sana rabbimin emanetiii
emanete sahip çıkmak zorundasın...
dua edeceksin elinden geleni yapacaksın
ama kendine de eziyet etmeyeceksin...
Birde bebek mevzuu
Canımı çok yakıyolar t.kızı hamile sürekli hava atmaya dalga geçmeye çalışıyo benimle
Bende gitmek istemiyorum biryere dışarı çıkmak istemiyorum karışık yazdım herşeyii ama bende karışıgım
Çok eziyet ettim kelebegim çok yoruldum artık kaçmak istiyorum problemlerden gerçekten kaldırcak gücüm yok ama gitmeyincede böyle oluyo
Anneme de gidince yaşadıklarım geliyo aklıma ev üstüme üstüme geliyo bide annemi o halde görünce gelinleride üst katta ben temizliyorum yemek hazırlıyorum yiyip içip evi kirletip çocukları bırakıp gidiyorlar
bazı insanlar ne anlayışsız anlayamıyorumm..
faydan olmuyo bari zararın olmasın...
benimde kayınvalideme temizlik konusunda pek yararım olmaz
kendi evimi ancak çekip çeviriyorum zaten...
ama en azından çocuklarımı bırakmıyorum...
veya bırakmak zorunda kalırsam yada gittiğimde dağıtırlarsa toplayıp çıkıyorum evden...
anlayamıyorum bu insanları galiba da hiiiiiç anlayamıyacağımm...
bacum yatıyom ben malum bir saat sonra sahura kalkıcammmm
öpüyorum seni çookkk....
ne olur sıkmamaya çalış o güzel canını...
emanet senin ama sahibine vakti gelince ne diyeceksin onu düşün...
seviyorum seni kıyamıyorummmm...
grşrz....
evvetttt parisim. kızlar olsaydı da oynasaydık azzAllah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bitanemm
Of hiçç sorma yaaa çok moralim bozuk çok
Annem rahatsızdıı tahlilleri pek iyi çıkmamış ve çoook zayıflamış 3 4 aydır gitmiyordum
Gelinler bi fena 4 çocuk annemde o bakıyo akşama kadar sinirlendim çok
Ablam aradı geçen günlerde Aglıyodu onunda kocası işten çıkmış 4 aydır evleri kire kavga etmişler
Sonra öbür ablam aradı sitem etti gelmiyosun gözünde kimse yok neler oluyo bilmiyosun diye bagırdı bana
aglayarak misafirim vardı evde bırakıp gittim Abim felç olmuş yüzü 29 yaşında kendimden nefret ettim öyle yani heryer karışık herkes dertli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?