Ölümüne Geyik Topiği :-))

az sonra gelicem bekleyin beniiii:10::10::10:
Bazen erkenden kalkıyorum bazende hiç uyumamış oluyorum yarında erken kalkıcam inşallah böyle olmuyo...
sende gel bebeğim :23::23::23::23::23::23::23:

Bileydim gelirdim çağırmadınızki ben o topiği görmüştüm ama ilk sayfalara baktım sona baksaymışım görürmüşüm..
Du biraz okim odunlukları sonrada gisim yatim :61:

Sıcak usulle doldurulacaksa; domatesler dilimlenerek, bir tencerede yavaş yavaş karıştırmak suretiyle kaynayıncaya kadar tutulur.

. Kaynayan domatesler hemen indirilerek yine kaynar halde kavanozlara doldurulur.

. Üzerlerine bir kiloluk kavanozlar için bir tatlı kaşığı, yarım kiloluk kavanozlar için yarım tatlı kaşığı tuz konur.

. Tepede 1,5 cm. boşluk bırakılarak kapaklar kapatılır.

. Kavanozlar kaynatma tenceresine konur ve yarım kiloluk kavanozlar için 10 dakika, bir kiloluk kavanozlar için 15 dakika süreyle pastörize edilir.

kk den alıntı yaptım kızlar bu gün kocayla ve oğlula pazara gittik beş kilo domates ve kavanoz aldık..kış için domates kızkardeşimde yapmış...kavanoz tane kapağıyla birlikte 125o
daha alıcam kavanoz ve domates akşam eşim gelince rendeledi domatesleri saolsun ..bende yaptım sizede tavsiye ederim..

kızlar bu akşam çıkmadık yürüyüşe iftardan sonra çıkardık eşimin keyfi yokmuş...:4:
bir arkadaşım olsaydı dedim çocuğu olan onunla çıkardık...
sonra reklamda huysuzun sözleri ne çok güldüm herif geç kalırsa hiç bekleyemem bahçıvanla diyo..
nerden buluyo bu espirileri yav...
sonra film vardı ıssız adam ilk defa izleme fırsatı buldum..
ve hiç beğenmedim..bir dönem amma mevzu yapmışlardı tv de..abartı bence...
24 oldu oğluş uyumuyo eşim uzandı bacaklarına masaj yaparken tahada tepesine çıkıyo uyudu öyle..
sonra tv yi ışığı kapattım salladım oğluşu 1 saat ninni söyledim zor bela uyudu allaha şükürler olsun..
tam ps nin başına oturdum oh dedim..
eşim kalktı atıştırıyo bir şeyler biraz daha masaj yaparmısın dedi..
sanki terapistim..
biraz daha yaptım..uyudu ancak psnin başına geldim..

günaydın hanımlar aaa uykum var çok

cry o saatte yattıysan sen öğlene ancak kalkarsın canım

Günaydın mandiş
Ben dün bi uyudum bi uyudum sorma dediğim saatlerde yattım sık sık uyandım ama uyudum yinede bugün 6.30 kalktım uyumaktan başım ağırdı daha uyuyamadım
İş yaptım biraz bende sesiz sesiz yasak makine filan açmak 11 beklemem lazım evimide süpürüp sildimmi tamamdır...

Günaydın mandiş
Ben dün bi uyudum bi uyudum sorma dediğim saatlerde yattım sık sık uyandım ama uyudum yinede bugün 6.30 kalktım uyumaktan başım ağırdı daha uyuyamadım
İş yaptım biraz bende sesiz sesiz yasak makine filan açmak 11 beklemem lazım evimide süpürüp sildimmi tamamdır...

ohhh ne güzel yasakların olması gece 01.00 olurdu yukardaki açardı makineyi küfür haznem gelişti sayesinde neyseki taşındı

Ebeye gittim o dedi iç diye
Bide ebe gümecini kaynat sütle maydonaz bitenedaha ot ama ismini hatırlamadı buharına otur dedi
Sonrada kabak varmış kara kabak onuda yarıya böl sütle kaynat otur dedi
Maydonoz buharı intahabı yumuşatırmış kabak ise çekermiş deniycem bunlarıda ama
Yumurtlama zamanında 10 gün sogan suyu 10 12 14 günde buhar yapıcam 14 gün kabaga oturcam üşenmezsem tabi..

ohhh ne güzel yasakların olması gece 01.00 olurdu yukardaki açardı makineyi küfür haznem gelişti sayesinde neyseki taşındı

Bizde sifon çekmek bile yasak gece 10 dan sabah 11 e kadar
Makine açmak çamaşır makinesi sifon çekiyorum tabide gerisi yasak
1 KERE çamaşır makinesi açtım yöneticiden uyarı aldım :61: yan dairede bide kaçrım yok malesef bekliyorum..

Günaydın hatunlar :3:

Akşam bende nete bir oturdum amanın 1 de anca kalktım sonra namaz kılayım yatayım dedim olmuş saat 2. :9:

Akşam cimcime ye rast geldim ve cimcimenin kapattığı son topiğe şahit oldum.

Çok eğlendim valla terapi oldu resmen :9:

Birde geçen akşam hocalar sahur saatleriyle ilgili açıklama yaptı. bütün iller sahuru 50 dk önce yapıyormuş. YAklaşık 1 saat fazladan oruç tutuyormuşuz :D

Hakketen önceden sabah namazına kalkardık ve namaz okunduktan 1-1,5 saat sonra hemen güneş doğardı.

Babamda diyor ramzandan önce namazlar 1 saat önce okunurdu. Sabah namazlarını ezanla erkenden kılmayın hocalr uyardı valla ezan yaklaşık 1 saat erken okunuyormuş.

Sabah imamlar ezanı okuyup hatime başlıyorlarmış 1 saat sonra da namaz kıldırıyorlarmış.. AMan dikkat edin bayanlar...:20:

İntahap için Mandiş
Bunu yapıp hamile kalan çok varmış bende deniyim dedim bakalım neolcak
İntahabım çok var benim hamilelik için olmazsada inrahıbım geçsin...

inşallah hevuk Allahım nasip eder sen dene sonucunda birşeyler olursa bende deneyim

Ebeye gittim o dedi iç diye
Bide ebe gümecini kaynat sütle maydonaz bitenedaha ot ama ismini hatırlamadı buharına otur dedi
Sonrada kabak varmış kara kabak onuda yarıya böl sütle kaynat otur dedi
Maydonoz buharı intahabı yumuşatırmış kabak ise çekermiş deniycem bunlarıda ama
Yumurtlama zamanında 10 gün sogan suyu 10 12 14 günde buhar yapıcam 14 gün kabaga oturcam üşenmezsem tabi..

anam onlar ne öyle şabanın bir filmindeki sahte doktorluk ilaçları gibi

Bizde sifon çekmek bile yasak gece 10 dan sabah 11 e kadar
Makine açmak çamaşır makinesi sifon çekiyorum tabide gerisi yasak
1 KERE çamaşır makinesi açtım yöneticiden uyarı aldım :61: yan dairede bide kaçrım yok malesef bekliyorum..

ohh ne güzel valla bizimkilerin veletleri ayrı dert kendileri ayrı dert

Günaydın hatunlar :3:

Akşam bende nete bir oturdum amanın 1 de anca kalktım sonra namaz kılayım yatayım dedim olmuş saat 2. :9:

Akşam cimcime ye rast geldim ve cimcimenin kapattığı son topiğe şahit oldum.

Çok eğlendim valla terapi oldu resmen :9:

Birde geçen akşam hocalar sahur saatleriyle ilgili açıklama yaptı. bütün iller sahuru 50 dk önce yapıyormuş. YAklaşık 1 saat fazladan oruç tutuyormuşuz :D

Hakketen önceden sabah namazına kalkardık ve namaz okunduktan 1-1,5 saat sonra hemen güneş doğardı.

Babamda diyor ramzandan önce namazlar 1 saat önce okunurdu. Sabah namazlarını ezanla erkenden kılmayın hocalr uyardı valla ezan yaklaşık 1 saat erken okunuyormuş.

Sabah imamlar ezanı okuyup hatime başlıyorlarmış 1 saat sonra da namaz kıldırıyorlarmış.. AMan dikkat edin bayanlar...:20:

niye öyle şey yapılıyormuş ki ben anlamadım olayı susukun

cimcime ne yapmış ne demiş hangi topik

niye öyle şey yapılıyormuş ki ben anlamadım olayı susukun

cimcime ne yapmış ne demiş hangi topik

Arkadaş bu cimcimede ne azgın gacı yav
Kocasına güç kuvvet versin Mevla :60:
Her girdiği konuyu kapatıyo :1: Baktım 8 sayfa gitmişler anca bide kendine Yandaş bulmuş Ceyar
o daha beter :9:
İyi bişeymi kötü bişeymi bilemedim

Back
X