- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol kriptik-can...gerçekten de enerji depoladım,gerçi ben de tatilin bu kadar uzayacağını düşünmemiştim ama olsun,fazla tatile kim itiraz eder ki he-he?!floke hoşgeldin aramıza..
tatiliniz bitti demek..
umarım güzel geçmiştir...
gerçi sıçan talihsizliğini okudum allah başka sıkıntı vermesin canım..okul sezonuna enerjinizi toplamış başlarsınız artık...![]()
sağol kriptik-can...gerçekten de enerji depoladım,gerçi ben de tatilin bu kadar uzayacağını düşünmemiştim ama olsun,fazla tatile kim itiraz eder ki he-he?!
plajda çıkan 3-5 paramparça ingilizce ile turistlerle atışmam hariç genelde keyifli geçti.
memleketimin amelelerinin çağ atlayışını inceledim,hele bi tanesi vardı ki;en son deniz yatağınla bi rusa saldırıyodu...onu kaydedip youtube'a koymadığım için çok üzüldüm sonnadan!
toplandığımız vakit annatırım hepsini.bana eltimi unutturmayın bu arada:86:.kaşla göz arasında bi de doğuma dahil oldum!bu tatil hakketten ilginçti....:26:
sağol kriptik-can...gerçekten de enerji depoladım,gerçi ben de tatilin bu kadar uzayacağını düşünmemiştim ama olsun,fazla tatile kim itiraz eder ki he-he?!
plajda çıkan 3-5 paramparça ingilizce ile turistlerle atışmam hariç genelde keyifli geçti.
memleketimin amelelerinin çağ atlayışını inceledim,hele bi tanesi vardı ki;en son deniz yatağınla bi rusa saldırıyodu...onu kaydedip youtube'a koymadığım için çok üzüldüm sonnadan!
toplandığımız vakit annatırım hepsini.bana eltimi unutturmayın bu arada:86:.kaşla göz arasında bi de doğuma dahil oldum!bu tatil hakketten ilginçti....:26:
Flocke gelmiş. Hoş gelmiş.
Sende hoşgeldin hevukcan
Mucuk mucuk hoşgeldin flocke canherkese günaydııııııııııııııııııın.....
ne biçim bi değişiklik yapılmış nolmuş bu siteye yaaaa
sende hoşgeldin can..Günaydınherkese günaydın şekerlerrr![]()
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr