Ölümüne Geyik Topiği :-))

selam sultanım,nerde bu millet?nerelere kayboldu bunnar?ayrıca smiley'lere ne oldu?kim niye kurcaladı genem buraları?

günaydınnnnnnnn selammmmm flocke :63: sana trip atıyorum yakala lütfen

suskun nasılsın neler oldu varmı değişik birşey moral nasıl

günaydınnnnnnnn selammmmm flocke :63: sana trip atıyorum yakala lütfen

suskun nasılsın neler oldu varmı değişik birşey moral nasıl

Mandişim bende var değişiklik . Ona son birşeyler yazdım. İçimde kalmasın diye söyleyemedikleriime mail ataraktan ruhumu rahatlattım. Sildim numarasını msn adresini. Fotoğraflarını. Hayatımdan çıkardım onu. Çünkü dün bir yerde ona ait yazılar gördüm. Başka bir aşk varmış sanırım kalbinde aslında mail atmayacaktım . Sadece kısa bir veda etmiştim ona ama o yazıları görünce aklım beynim uçtu gitti.

Öfkelendim ... SOnrada tüm olan oalyları değerlendirdim konuşamadığım söyleyemediklerimi kaleme aldım. Son sözlerimi söyledim veda ettim ona . MUtluluk ve başarı diledim.

Şimdide yepyeni sayfa açdım kendime dün akşam uyuyamadım ama şimdi çok daha iyiyim :8:

bir yıl tatil yapılırmı flocke bir gittin yıl oldu gelmedin elticiğinle kanka oldun bizi unuttun yeni kankalar buldun bizi boşladın triplerdeyimmmmm yıllar geçti gelmedin amaneyyy
kıs o tam olarak ööle olmadı....:9:eşimin işi,tatilimizin uzamasına neden oldu.dedi ki sizi önceden bırakiim,iznim başlasın gelirim.şimdi burda kalmanızın bi anlamı yok çünkü ben de çoğu zaman eve gelemicam.iisimi siz gidin,2.5-3hafta sonna ben de aranıza katılırım.çocuklar da bunalmaz dediydi.ii dedim.lakiiiin;işi uzadı izin alamadı.goncagülüm alanya yerine ankarada buldu kendini.3hafta olan süre uzadı 5 haftaya!sonna geldi iznini aldı.3haftada onun tatili derken,oldu tatil 8 hafta!!!!:27:
elti-cana gelince,bol atışmalı,tehditli muhabbetler yaşadık.:37:en son takıştığımızda hatun doğuruverdi!

ama o daha fasulya gibi teyzesi uyuyordur annacığının kucağında :55:

Mandişim bende var değişiklik . Ona son birşeyler yazdım. İçimde kalmasın diye söyleyemedikleriime mail ataraktan ruhumu rahatlattım. Sildim numarasını msn adresini. Fotoğraflarını. Hayatımdan çıkardım onu. Çünkü dün bir yerde ona ait yazılar gördüm. Başka bir aşk varmış sanırım kalbinde aslında mail atmayacaktım . Sadece kısa bir veda etmiştim ona ama o yazıları görünce aklım beynim uçtu gitti.

Öfkelendim ... SOnrada tüm olan oalyları değerlendirdim konuşamadığım söyleyemediklerimi kaleme aldım. Son sözlerimi söyledim veda ettim ona . MUtluluk ve başarı diledim.

Şimdide yepyeni sayfa açdım kendime dün akşam uyuyamadım ama şimdi çok daha iyiyim :8:
dur hele....bişey kaçırmışım ben genem....

kıs o tam olarak ööle olmadı....:9:eşimin işi,tatilimizin uzamasına neden oldu.dedi ki sizi önceden bırakiim,iznim başlasın gelirim.şimdi burda kalmanızın bi anlamı yok çünkü ben de çoğu zaman eve gelemicam.iisimi siz gidin,2.5-3hafta sonna ben de aranıza katılırım.çocuklar da bunalmaz dediydi.ii dedim.lakiiiin;işi uzadı izin alamadı.goncagülüm alanya yerine ankarada buldu kendini.3hafta olan süre uzadı 5 haftaya!sonna geldi iznini aldı.3haftada onun tatili derken,oldu tatil 8 hafta!!!!:27:
elti-cana gelince,bol atışmalı,tehditli muhabbetler yaşadık.:37:en son takıştığımızda hatun doğuruverdi!

:22: :1: :1::1:

insan içindekileri söyledimi söylemek istediklerini karşıdakine ilettimi nasıl hafifliyor dimi iyiki yazmışsın genelde yazma sus Allahından bulsun derler ama aslında ağzına geleni aklından geçeni söylemek söyleyebilmek seni hafifletir ruhunu rahatlatır kalbinin özgür kalmasını kolaylaştırır bence

aslında üzüldün yeni bir ilişki değildi emek vardı alışkanlıklar vardı keşke dürüstçe söyleseydi en başından da seni inciltmeseydi kendini düşürmeseydi ama olsun herkes yukarlarda olursa alt kat sahipleri iflas eder

hayırlısı olsun suskun hakkında bundan sonraki hayatında herşey gönlüne göre olsun sen mutluluğu hak ediyorsun

ama o daha fasulya gibi teyzesi uyuyordur annacığının kucağında :55:

uyuyo teyzesii evet:emir_bebek:

sultancım bu arada yepyeni bi sayfa açmışsın hayatında çok sevindim
senin anlatmalarından sana ilgisiz davranmalarından hayatında biri olduğu belliydi o adamın. yoksa kimse sevdiği kadını aramadan haftalarca haber almadan duramazdı..
herşey gönlünce olsun bundan sonraa:38:

parisim hoşgelmişsen....allah tamamını erdirsin,oğluşun mu oluyo?

sağol flockem sende hoşgeldinnn:38:

daha cinsiyet belli değil ama mandişim bamya diye seviyo:9: doğal olarakta herkesin aklına oğlan geliyo:1: ilahi mandiş kızzzzz kimse ikna edemedi fasülye olduğuna :1:

dur hele....bişey kaçırmışım ben genem....

Hiçbirşey kaçırmadın flocke herkes gibi bizim ilişkimizde tatile girdi çok sevdi tatili çıkmak bilmedi. sonra öğrendim ki aslında hepsi bir masalmış. Bende dün akşam akadar hep bir hayal peşindeymişim. Kısaca beyzademiz beni sıkıntım var derdim var diye 1 ay aramadı .. neymiş efendim ben tutarsızmışım bahane de hemen hazır. Artık eskiye ait birşey düşünmek istemiyorum . 1 ay umut ettim gerçek sevgimiz diye ama değilmiş bunu anladım flockecan :50:

Back
X