Ölümüne Geyik Topiği :-))

oy kullanma işini nasıl yaptınız
bayanlar özelden anlatın lütfen :))

helikopter al...şu uzaktan kumandalılardan var ya....benimki 38 yaşında,işinde gücünde olan,iki çocuklu adam,bunun hayalini kuruyodu en son....:9:

Slm hatunlar
Flockem sakın ama sakın elini sürerse eline bi pat yap eşinin
Eşim aldı resmen hastalık yapıyo hergün bostancıya ugruyo çünki uçurtmak çok zor eşim kaldırırken kırdı Tam 5 tane var
2 tanede araba fiyatları ne derseniz kıçı kırık oyuncak arbalar helikopterlerin tanesi binlira
Tavsiye etmem ben en iyi hediye üstüne isim yazılı odundan bir kültabagı :1:
Ben öyle yaptımda :9: :9: Hatırlamadı çünki sağolsun bende bildiğimde 2 liralık bir kültabagı aldım 1 lirayada üzerine isim yazdırdım hem ben mutluj oldum cebimden para çıkmadı hemde hediye alarak onu sevindirdim sanırm..

hevuk can ne ediyon görünmüyon gari gündüz uğrasana bacım ya...

özledik seni...

Son düzenleme:
hevuk can ne ediyon görünmüyon gari gündüz uğrasana bacım ya...

özledik seni...

Slm Kelebeğimmmmm :38:
Ben gündüzde geliyorum anacım artık nerdee gündüz uyumuyorum
Saat sabahın altısında bile kalkıyorum bugün 7 de kalktım evde degildim eşim flm seyretti gitti bende kaldım napmışınız okuyim diye bende sizi özliyorum gece okumadan asla yatmıyorum ütü yapıcem bide kocişe ama bitirdim yeni farkettim burada oldugunu Kelebeğim benimm kelebeğimmm sen napıyosun nasılsın?..

Selam kızlar hayırlı geceler

Slm canım sanada hayırlı geceler birbirimizle henüz iletişime geçemedik
Geçmeyi başarabirsek sohbet etcez inşallah :9:
Seninde canın sıkılıyo anlaşılan buyur gel begen tuşu olaydı basrdım
Basamıyorum artık kaybettik seni sabırım :5:

Kızlar inşallah sizlerden biri olurda bonbardımana tutarız aklıma geldikçe sorular not alim bari ..
Şeffaf oda için..

Günaydın sizleree öpüyorum hepinizi inşallah yarın işim çıkmazsa görüşürüz :54:
Kelebeğim,Mandişim,Flockem,Hayatım,Pariste bir gece ,Cimcimecim ve diğerleri :50: burda olursunuz inşallah Öpüyorum kocaman kocaman :54: :54: :54: :54: :54: :54::54:

Slm canım sanada hayırlı geceler birbirimizle henüz iletişime geçemedik
Geçmeyi başarabirsek sohbet etcez inşallah :9:
Seninde canın sıkılıyo anlaşılan buyur gel begen tuşu olaydı basrdım
Basamıyorum artık kaybettik seni sabırım :5:

İnş cnm :1: Ben de geç uyuyorum baya ne yazıkki nişanlım görevde sürekli onu bekliyorum görevden gelince arıyor gerçi görevde olmasada çok geç uyuyorum alıştım:1:

İnş cnm :1: Ben de geç uyuyorum baya ne yazıkki nişanlım görevde sürekli onu bekliyorum görevden gelince arıyor gerçi görevde olmasada çok geç uyuyorum alıştım:1:

hoşgeldin aramıza çağla:3:
genç nişanlanmışsın allah tamamına erdirsin...

Back
X