Ölümüne Geyik Topiği :-))

Slm hatunlar
Flockem sakın ama sakın elini sürerse eline bi pat yap eşinin
Eşim aldı resmen hastalık yapıyo hergün bostancıya ugruyo çünki uçurtmak çok zor eşim kaldırırken kırdı Tam 5 tane var
2 tanede araba fiyatları ne derseniz kıçı kırık oyuncak arbalar helikopterlerin tanesi binlira
Tavsiye etmem ben en iyi hediye üstüne isim yazılı odundan bir kültabagı :1:
Ben öyle yaptımda :9: :9: Hatırlamadı çünki sağolsun bende bildiğimde 2 liralık bir kültabagı aldım 1 lirayada üzerine isim yazdırdım hem ben mutluj oldum cebimden para çıkmadı hemde hediye alarak onu sevindirdim sanırm..

sigara içmiyorki hevukum :27:

abooo okadar pahalı oyuncaklar :27:

flocke helikopterden vazgeçtim bir aylık maaşımı yatıramam oyuncaklara :27:

ben kocama ne alacam yaaaa

kızlar siz bi gecede kaç tane rüya görüyosunuz ya,,,, ben bir sürü şeyler görüyorum hergün,,,,

kendimizi tanıtsak mı acep?
merhaba ben flocke,egeden katılıyom.evli ve iki çocuk sahibiyim.tiyatroya gitmekten ve klasik müzük dinlemekten keyf alıyom,pardon alıyorum.boş zamanlarımda kitap okumayı ve yardım kuruluşlarında dolanmayı severim.hatta kitap elimde yardımlara katılırım,o denli yane....eeeee yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyom,pardon,diliyorum...

kızlar siz bi gecede kaç tane rüya görüyosunuz ya,,,, ben bir sürü şeyler görüyorum hergün,,,,
valla hayat-can ben yatağa amele sümüğü gibi yapışıyom.nası yatıyosam ööle de kalkıyom.bazen uyuyup uyumadığımı bile çözemiyom onca saat....anlat hele sen ne görüyon rüyanda?

kendimizi tanıtsak mı acep?
merhaba ben flocke,egeden katılıyom.evli ve iki çocuk sahibiyim.tiyatroya gitmekten ve klasik müzük dinlemekten keyf alıyom,pardon alıyorum.boş zamanlarımda kitap okumayı ve yardım kuruluşlarında dolanmayı severim.hatta kitap elimde yardımlara katılırım,o denli yane....eeeee yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyom,pardon,diliyorum...

flocke hiç merak uyandırıcı olmadı bence daha gizemli daha ucundan göster ama verme misali anlatım iyi olabilir :27:

arkada kalmış yazdığım görmemişim hayat

rüyamı o nedir hiç görmemki gördüğümüde hatırlamam sanırım geceleri bazı olaylar yaşıyorum ama ne yaşıyorum neredeyim hatırlamıyorum sabahları eşim çat pat anlatıyor rüyalarımda ne gördüğümü sayıklıyormuşumda ondan anlatıyor :27::27::27:

napiim?venedik maskesinle mi katıliim?

hımm olabilirdi ama görüntülü forum icat edildiğinde denersin bu yöntemi gerçi görüntülüde iyi olmaz insan pc başında bir taraftan oyacak madeni bir taraftan yazacak o anda birileri seni izlerse nasıl oysun gerçi bende karşı banktaki adamı izliyorum ama o rahat şuan :27:

Back
X