Ölümüne Geyik Topiği :-))

selamlar,sana da ii geceler iuwe,hoşgelmişsen aramıza....

Ben geleli oldu aslında biraz da buraya yolum şimdi düştü, hoş bulduk. :61::61:

Benim çabucak gitmem lazım şimdi, bilgisayarla çok haşır neşir olmamı yasak etti doktor amca. :20: İyi geceler size, iyi sohbetler. :3:

Son düzenleme:
flockem eltinle ilgili actionını okudum koptum kadın kaşıktan yırtayım diye doğurmuş he:60::60:

flockem eltinle ilgili actionını okudum koptum kadın kaşıktan yırtayım diye doğurmuş he:60::60:
kıs sorma heç,bi yıldızımız barışmadı gitti onunla...kaderin garip cilvesi,ne vakit bende kayış attırsa elimde ya kaşık oluyo ya çatal...:26:

kıs sorma heç,bi yıldızımız barışmadı gitti onunla...kaderin garip cilvesi,ne vakit bende kayış attırsa elimde ya kaşık oluyo ya çatal...:26:

rahmetli ananem derdi "elti eltiye eş, eşek başı aş olmaz" diye doğru yani...:52:

kedicik uyuttun mu yine babiyi

uyudu bütün gece zati git yat yerine didim üşütmüş herhalde zencefilli zerdeçallı ballı bi macun vardı iyi geliyodu hasta olmadan yediriyodumm bi onu tıktım ağzına bide ballı süt içirttim uyuttum inşş geçer yaaa

geçmiş olsun abacım :94:... benimde gözümden uyku akıyooo walla sen yatmıyon mu daha...

hade grşrzzzz..:80:. yatmaya gidiyom ben :10: bi de accık daha durursam sidik kesemi patlatacamm...:1:

Back
X