Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sadece editörlere ne gerek var o zaman kelebeğim?hepsini çıkaralım tek beni oylasınlar,kazanınca da şaşırmış gibi yaparım....editörleri çıkarsak 1. walla...![]()
selamlar,sana da ii geceler iuwe,hoşgelmişsen aramıza....
kedicik nasılsın???ortalıkta dolanıyordum görmedim gari,kusura bakma.napıyosun görüşmeyeli?hoşgeldin flockeee![]()
kıs sorma heç,bi yıldızımız barışmadı gitti onunla...kaderin garip cilvesi,ne vakit bende kayış attırsa elimde ya kaşık oluyo ya çatal...:26:flockem eltinle ilgili actionını okudum koptum kadın kaşıktan yırtayım diye doğurmuş he![]()
kedicik nasılsın???ortalıkta dolanıyordum görmedim gari,kusura bakma.napıyosun görüşmeyeli?
kıs sorma heç,bi yıldızımız barışmadı gitti onunla...kaderin garip cilvesi,ne vakit bende kayış attırsa elimde ya kaşık oluyo ya çatal...:26:
eksik olmaz ki,vallah benim isteğimin dışında oluyo hepsi....iyiyim canım yaa nolsunn bizde aynı sende ekşınlıı günler geçirmişsinnn maşşallahhh![]()
kedicik uyuttun mu yine babiyi
eksik olmaz ki,vallah benim isteğimin dışında oluyo hepsi....
geçmiş olsun abacım :94:... benimde gözümden uyku akıyooo walla sen yatmıyon mu daha...
hade grşrzzzz..:80:. yatmaya gidiyom benbi de accık daha durursam sidik kesemi patlatacamm...
![]()
Nezamn geldidiz genem ya