Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben topiğinizi çok sevdim bedeva çalışırım ben burdaa kapı siler çay getiririm ama WC yıkamam ona göre haa...:26:
sabah erken geliyorum açım bari ben buraları hafta sonuda izinliyim ona göre ...![]()
kızlar kusura bakmayın habersiz çıkmak zorunda kaldım eşim geldi yemek hazırla bulaşık topla falan derken...
Ben köye gittiğimde gülmekten ağzımı kapatamadım hiç acayipler ya
OOO ballisi hoşgeldun..
Fındık yok bizim köyde ben giremiyodum zaten anca gece
Çünki herkes yüzünün şeklinden ne yaptığını anlar Bide istanbuldan gitmişsin gözler üstünde![]()
kızlar kusura bakmayın habersiz çıkmak zorunda kaldım eşim geldi yemek hazırla bulaşık topla falan derken...
gel bacım gell sen yaş kaç bakıyım nekardır evlısın
kızlar ben topiğinizi çok sevdim bedeva çalışırım ben burdaa kapı siler çay getiririm ama WC yıkamam ona göre haa...:26:
sabah erken geliyorum açım bari ben buraları hafta sonuda izinliyim ona göre ...![]()
yaş 26 ve ekimde 1 sene olacak evliliğim...![]()
ayy hevukum sen gece gittin iyi biz günde iki kere hela ihtiyacımızı giderdik ondada kaç km gidip benzincide ormanın içinde çalıların içinde yanlız tırsıyoruzda
baştan aşağı önce bir süzme sonra aşağıdan yukarıya süzme sonra gözlerini dikip kopma anını getiren kelimeler
Bende 27 yaşındayım temmuzda 3 yıl oldu
zaman çabuk geçiyor..
oda ıyımış ama ben bırı bakarken ç,işimi yapam bakan ınek dahı olsa dusunsene gaz cıkarıyosun inek oha dercesıne mölüyoooooooooo
aynı yaştayız benımde haziranda bır yıl oldu evleneli
hevukum senın lastıkle gezıntı maceralaın dun gıbı aklımdaaaaa koca kıs oldun haaaaaaaaaa
pohahah biz sümbülün önünde şeee edyok bile....öğrensin uygulayamasada....
buarda eşim tuvalete iken bizim sümbül girmiş yaparken insanları izlemeyi çok sever bu da çiş mi ne yapıomuş sümbül bakımış tabii uzunca bir çiş klozete sen düşün bi klozete bir sosise bakıyomuş tabii bide dalıp gitmeleri var böle sümbülün eşimde s..laklına doymasın gösterim bakim ne yapcek die..zaten kıpırdayan şlere atlıyor bizim sümbül bir atlamış hoooppp küçük ısırık ...nası bağıro imdattttttttttt miray koş die...Yani ben bile öyle atlamamıştım ohh olsun öyle eli şeeeinde gezme dedim..!bidaha öyle şakalar yaparsan bebişimiz olmaz dedim korktu
![]()
okadar dedim gel sende bin arla arkaya istemedin
Ne zevkliydi ama ya lastik görünce gidip içine oturasım geliyo resim ekliyimmi size çocukluk
okadar dedim gel sende bin arla arkaya istemedin
Ne zevkliydi ama ya lastik görünce gidip içine oturasım geliyo resim ekliyimmi size çocukluk
memnun oldum cnm![]()