Ölümüne Geyik Topiği :-))

anemmmmm tövbe tövbe kız vıyyyyyyyyy benım hobım vardır tuvalette kapıyı bırı acack dıye odum koparrrr kontrol edrım bazen ısyerınde aklıma takılır kılıtledimmi dıye sektıre sektıre kontrol edrım ama misafırlıkte zorda kalmadıkca yapmam cunku hem huylanıyorum hemde şarrrrrrrrrr dıye ses cıkar utanırım dıye

valla bize gelirsen sümbül napar ne eder iger biyerden izler seni kapalı kapıları hiç sevmez değişik bi sesi var utanır sen açarsın öle bağırırsa...:69:

yemeğim hazırdı ısıttım koydum önlerine şimdi akşama hazırlık yapıyorum...:56:

Burcunu gazı anlattığı kadar şiddetliyse Sümbül kaçar bence

wallaa şidettli olmıyı kıs o kuru fasulye sonnassııııı haa bıde adamı iş oncesııı kokuyla kaşıladığım olmuştuuu salıyım sallmıyımı dıye dusunurken sey anında kaçmasın daha kotu olur demıstım ve bırakmıştımm adam bı hevesle geldı k9 gıbı koklyuodu etrafıııı yorganın altını bune ne kokuyo dıyo bende saf saf ben geldıgımdede bı koku vardı dıyebıldım cılız bı sesle

Burcunu gazı anlattığı kadar şiddetliyse Sümbül kaçar bence

anammm kedim ölür ozman kızzz benim akabım var çok pis kokyo giyince ucuzdan almıştım onu kokluyoo sonra sersemleşyo hep uyuyo bayılıp klaıo öyle burcu yüzünden kedim ayık gezmez desenee...:52::52:

Back
X