Ölümüne Geyik Topiği :-))

karadenizli olduğu halinden belli oluyo...

benim de ananem karadenizliydi duruşu ona benziyo...

bowwwwwwwwww elettmem ben dötumu sana caktırmadan tekmeyı basarım yapışır duvara amle sumuğu gibi

çok fenasın haa tekmeyi yerde sonrasında elinden kimse alamaz seni..ama kincidir çok bi şaplak attım biara bi ters baktı geri geri gitti üstüme atladı boynum cırmık izi oldu eşim kapının önüne koymasın die bişi demedim valla bazen eşimde bağırınca gelip hartt die başş parmağını ısıryo acaip kinci..totişini ısırmasa kesin başka bi yerini ısırır cnm öle yetiştirdim kim sana vurusa 2 katı yap dedim kayınvalidem ben yokken vururs die...geçen bize geldi kalamaya totosuna şapla atmış sümbülün sonuç : tepesinde zıplamış ve gözlüğü kırılmış gitsin die yırttı kendini ama sümbül evimin en güzel yerine oturttum ona bir villa bile alırım k valideme hürmetinden pohhahaha

yaramazlığımdan bahsettikleri için koydum bende
Burcu ölemi yüz ifadem lennn benim gözüme orda güneş gelmiş buraya koydugum fotodada gülüyordum

onun bi kocasını kovalayıp kemerle dövdüğü anısı var ki ben hala okudukça kopuyoom...

bir de kocasının saçlarına toka takıp komşularının geldiği var oda pek bi fena idi..

Eşim onlara bişi demiyoda kelebeğim hareket çekmiştim balkondan
Patronu dalga geçiyomuş rezil ettin diyip duruyo ciddi ciddi

Bir Bayanla erkek, evlenmeye karar vermişler.
Adam;
- Evlenelim ama bir şartım var. Şifonyerin üst çekmecesi bana ait olacak! Kesinlikle açılmayacak! Bu konuda bana söz verebilir misin?

— Söylenenlere bir anlam veremedim ama tamam..Söz veriyorum.

Böylece evlenen çift mutlu bir şekilde yaşamlarını sürdürmüşler. Aylar yıllar gecerken Bir gün bayan beyinin söylediklerini hatırlayarak, büyük bir merakla üst çekmeceyi açmış. Çekmecede 3 yumurta ve 700 $ görmüş. Bir anlam veremeyerek, bütün gün merak içinde 3 yumurta ve 700 $’ın ne anlama geldiğini düşünmüş.Akşam beyi eve geldiğinde daha fazla dayanamamış;

— Affet beni bey! Açmamam gereken çekmeceyi bu gün açtım. Bundan ötürü suçluluk duyuyorum,

—Neden açtın ki!

Eşinden daha fazla açıklama gelmediğini gören bayan dayanamamış sormuş;

— Nedir bu 3 yumurta ve 700 $ Bey? Açıklar mısın? Çok merak ettim!

— Söylerim ama bir şartla. Bana kızmayacaksın? Tamam mı?

— Tamam. Söz kızmayacağım.

— Seni her aldattığımda çekmeceye bir yumurta attım.

— İnanamıyorum her aldattıgında bir yumurtamı aldın? Neden?

— Evet.. Görüp vicdanımı sızlatıp tekrar etmemek içindi aşkım..

Bayan bunca yıl içerisinde 3 kez aldatılmışlığı kendince makul karşılayarak;

— Affettim bey. Peki, 700 $ nedir? Onu açıklar mısın?

— O da çekmece de yer kalmadığı için sattığım yumurtaların parası.. ,):122::122:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…