kendilerine yasak değil ama
kelebekte bize hava basıyor
kıslar bişi soracağım sizeee
benim kaynana beni hiç arayıp sormuyo nasılsın. bi ihtiyacın varmı şöylemi böylemi diye:44:
benimde hiç oraya gidesim gelmiyor bu yüzden
kıslar bişi soracağım sizeee
benim kaynana beni hiç arayıp sormuyo nasılsın. bi ihtiyacın varmı şöylemi böylemi diye:44:
benimde hiç oraya gidesim gelmiyor bu yüzden
evet ilk torunallah alla niyeyse. ilk torun değilmi. :44:
aman parisim ben bir yıldır evliyim kaynanamı iki kere aradım oda bir kere aradı aradı sayılmaz eşimi aradı bende yanındaydım konuşmak zorunda kaldı inan hiç bir kaybım yok aksine süper oluyor aramasın mümkünse hiç aramasın
bence sen hamilelik hassasiyetine girmiş bulunuyorsun
kızlara katılıyom boşver. sen gitmedin diye alınıyomuevet ilk torun
gidince oy babannesi yesin şöyle böyle diyo ama hiç arayıp sormuyo kontrole gidiyonuzmu sonuç nasıl herşey yolundamı diye
hassasiyetmi dersin:44:
ama bu seferde ayaklarım gitmiyo o tarafa o bu kadar ilgisiz durunca
benimde içimden bişe yapmak gelmiyo onlara karşı
boşver yapom hiç bunları düşünüp canını sıkma , bamyamızın da canını sıkma...
ben 6 ay evime giremedim ilk hamileliğimde sabah anneme gidip sadece yatmak için evimin yatak odasını kullanıyordum...
annem de çok yoğun olduğu için allah razı olsun 80 yaşındaki ananem baktı bana (allah rahmet eylesin)
beni de kimse arayıp sormadı bir de naz yaptığımı düşünüyorladı...
ama ben 8 aylık hamile iken banyo wclerini yaptırmaya kalktılar araya mutfak falan da girdi işleri uzadı ve beni arayıp sormayanlar
benim evimde kalmaya geldiler... ama ben ne oldu ben değil onlar mahçup olup utandılar...
hiç canını bile sıkmaya değmez kuzucum...
kızlara katılıyom boşver. sen gitmedin diye alınıyomu
inşallah evlenince değişmez tabi
parisim kafana takacak kadar büyük şeyler değil bunlar hiç üstüne düşünüpte içine soğukluk düşürme içinde bamya var hemen hisseder
bak geçenler bir arkadaşımla görüştüm çocukluk arkadaşım evlenmiş kocaman kızı var dediki ben hamileyken hiç gülmedim kaynanamla birlikte oturuyordum çok sıkıntılar yaşadım hiç gülmedim şimdi kızım aynı hiç kahkayla gülmüyor 6 yaşında ve bu yaşına kadar hiç gülmedi doktora gittim hamilelikte yaşananların etkilediğini söyledi nasıl bir hamilelik geçirdin ki böyle bir durum oldu dedi filan dedi
hamile kalmadım yaşamadım bilemem doğrumudur ama arkadaşımın ifadesi bu aman boşver diyip at gitsin zaten hamilelik hassasiyeti yüzünden herşeyi kafaya takar duruma gelebilirsin elinden geldiğince mutlu ol ki bamyamda mutlu olsun
parisim kafana takacak kadar büyük şeyler değil bunlar hiç üstüne düşünüpte içine soğukluk düşürme içinde bamya var hemen hisseder
bak geçenler bir arkadaşımla görüştüm çocukluk arkadaşım evlenmiş kocaman kızı var dediki ben hamileyken hiç gülmedim kaynanamla birlikte oturuyordum çok sıkıntılar yaşadım hiç gülmedim şimdi kızım aynı hiç kahkayla gülmüyor 6 yaşında ve bu yaşına kadar hiç gülmedi doktora gittim hamilelikte yaşananların etkilediğini söyledi nasıl bir hamilelik geçirdin ki böyle bir durum oldu dedi filan dedi
hamile kalmadım yaşamadım bilemem doğrumudur ama arkadaşımın ifadesi bu aman boşver diyip at gitsin zaten hamilelik hassasiyeti yüzünden herşeyi kafaya takar duruma gelebilirsin elinden geldiğince mutlu ol ki bamyamda mutlu olsun
bende hamiş kalırsam eğer birgün bol bol fıkralar komik şeyler okuyp gülmeyi plandım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?