Ölümüne Geyik Topiği :-))

kıslar bişi soracağım sizeee
benim kaynana beni hiç arayıp sormuyo nasılsın. bi ihtiyacın varmı şöylemi böylemi diye:44:
benimde hiç oraya gidesim gelmiyor bu yüzden

aman parisim ben bir yıldır evliyim kaynanamı iki kere aradım oda bir kere aradı aradı sayılmaz eşimi aradı bende yanındaydım konuşmak zorunda kaldı inan hiç bir kaybım yok aksine süper oluyor aramasın mümkünse hiç aramasın

bence sen hamilelik hassasiyetine girmiş bulunuyorsun

allah alla niyeyse. ilk torun değilmi. :44:
evet ilk torun
gidince oy babannesi yesin şöyle böyle diyo ama hiç arayıp sormuyo kontrole gidiyonuzmu sonuç nasıl herşey yolundamı diye

hassasiyetmi dersin:44:
ama bu seferde ayaklarım gitmiyo o tarafa o bu kadar ilgisiz durunca
benimde içimden bişe yapmak gelmiyo onlara karşı

boşver yapom hiç bunları düşünüp canını sıkma , bamyamızın da canını sıkma...
ben 6 ay evime giremedim ilk hamileliğimde sabah anneme gidip sadece yatmak için evimin yatak odasını kullanıyordum...
annem de çok yoğun olduğu için allah razı olsun 80 yaşındaki ananem baktı bana (allah rahmet eylesin)
beni de kimse arayıp sormadı bir de naz yaptığımı düşünüyorladı...
ama ben 8 aylık hamile iken banyo wclerini yaptırmaya kalktılar araya mutfak falan da girdi işleri uzadı ve beni arayıp sormayanlar
benim evimde kalmaya geldiler... ama ne oldu ben değil onlar mahçup olup utandılar...
hiç canını bile sıkmaya değmez kuzucum...

Son düzenleme:
kızlara katılıyom boşver. sen gitmedin diye alınıyomu

haklısın bacım ne diyimki kendileri bilir bakalım arayıp sormasınlar
oğluna soruyo beni nasıl diye
oda eşim arayınca kendiside aramıyo hiç eşim ararsa ona soruyo

bugün direksiyon derslerim başlıyorrrrr

paris boşver bazı insanların yapısı öyledir,, mesela benim kayınvalide adayımda öyle o kadar az konuşır ki vur ağzına al lokmayı öyle yani dışarda herkes onu aman pek suratsız hiç konuşmuyo falan der ama tam tersine yaa o kadar temiz kalplidir ki anlatamam,,, hiç kötülük düşünmez dedikododu yapmaz ne bilim melek gibidir işte =))

değişmez inşallah hayatım benim kayınvalidem de çok sessizdir allah var hakkını da yiyemem hiçbirşeyime karışmaz
ama bazen bu kadar ilgisiz ve umursamaz olması özellikle hamilelik dönemlerinde çok can sıkıyor... hamilelik psikolojisi olabilir tabii...
neyse ben şunu öğrendim hayatta hiç kimseden hiç bir şey beklemeyeceksin o vakit problem yaşamazsın inşallah...

parisim kafana takacak kadar büyük şeyler değil bunlar hiç üstüne düşünüpte içine soğukluk düşürme içinde bamya var hemen hisseder

bak geçenler bir arkadaşımla görüştüm çocukluk arkadaşım evlenmiş kocaman kızı var dediki ben hamileyken hiç gülmedim kaynanamla birlikte oturuyordum çok sıkıntılar yaşadım hiç gülmedim şimdi kızım aynı hiç kahkayla gülmüyor 6 yaşında ve bu yaşına kadar hiç gülmedi doktora gittim hamilelikte yaşananların etkilediğini söyledi nasıl bir hamilelik geçirdin ki böyle bir durum oldu dedi filan dedi

hamile kalmadım yaşamadım bilemem doğrumudur ama arkadaşımın ifadesi bu aman boşver diyip at gitsin zaten hamilelik hassasiyeti yüzünden herşeyi kafaya takar duruma gelebilirsin elinden geldiğince mutlu ol ki bamyamda mutlu olsun

evet bebişkolar çok etkileniyormuş canım ne kadar gergin mutsuz stresli olursan bebek o kadar asabi hırçın oluyormuş öyle diyorlar
o yüzden bende artık bişi demiyorum herkes kendinden sorumlu ister arar ister aramaz kendileri bilir arada kafama taksamda çabuk atlatıyorum. benim annem babam sevdiklerim yanımda benimle ilgileniyorlar ya o bana yeter. varsın kaynana aramasın

bence de bu doğru mandişim ben de ilk hamileliğimde çok sıkıntılı geçti işte yaşlı kadın benim yüzümden rahatsız oluyo gibi düşünceler işte diğer tarafın arayıp sormaması üzüyordu beni ... ikinci ise daha rahattı evde atlattım daha pozitiftim daha neşeli daha hareketli bir hamilelik geçirdim ve gerçekten çocuklarımın karekterleri aynı hamileliğimde yaşadığım durumlarla örtüşüyor... o yüzden hiççç kafana takıpta bamyamızı üzme... eden kendine eder unutma...

mandıs haklı hamılelıkte bebekler cok etkılenıyo benım teyzem ortanca cocuna hamıle ıken cok sterslı ve agrasıfdı sımdı 11 yasında ve tam bır sınır kupu ama son kızımıza hamılyken acayıp guzel gecırdı halılegını gezdı tozdu mutluydu sımdı kızımız 9 aylık ve gulen surat dıyorum ben balıma

tmm sen hamile kalınca biz burada sana her gün bir fıkra anlatırız sırayla... sen de bol bol gülersin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…