Ölümüne Geyik Topiği :-))

ben kendi kendime boyayamam kuaförler sağolsun bir gün maviye boya dedim pembe çıktım

ben kendi kendime boyayamam kuaförler sağolsun bir gün maviye boya dedim pembe çıktım
doğrudur canım inanırım..benim kuaförde yaşadığım olumsuzluklar okadar çokki..saçım yandı bir keresinde açtırmıştım kuaförde..sonra uzatmaya çalışıyorum çok az ucundan alın diyorum yazın saç uzatılmaz enseyi kısaltalım çok değişik olucak diyo..yumuşak yüzlümüyüm ondanmı acaba..bi uzatamadım saçımı onedenle...
canım kızkardeşim arielinkini kullanmış memnun kalmamış şu an bende domestosun var mor renk leke çıkarıcı birde kosla var eh işte çok iyi olmasada kullanıyoruz...
persil kullanıyorum normalde color birde beyaz için ayrı..
narin içinde pervol kullanıyorum..sararmanında önüne geçemedim bende tam istediğim gibi olmuyor ne yapsamda

Mandişim amanın diyorum. Bana dek gelmiş olsa ne yapardım. Mazallah o halimi görmek bana hiç iyi gelmezdi.. adama saymadığım laf kalmazdı sanırım. Şu anda çabuk sinirlenebilecek konumdayım şimdi olsa kesin kızardım...

kuaförler çok seviyor saç kesmeyi... :)

giremedim topiğe ... nettee dolanmıyorum kızlar... canım sıkkın işler kötü gidiyor... maddi durumlar pek parlak değil

selam kızlar nasılsınız sizi özledim işyerinde netim yoktu bugün girip sohpet edemedim sizinle nekdar sürer bilmiyorum kendi topiciğime bile anca şimdi gircem geldniz beni yalnız bırakmadnız teşekkürler öpücük görüşenzi...

hürrem allaha dua et canım bu kriz maffetti hepimizi...

aman keşke burda olsaydınızda sorsaydım domestostan menunmusun cnm ben ariel leke çıkarıcı aldım hiçç bişe farketmedi??:44:

cryptc persil beyazları çok morartıyor bilgin olsun...
ben o hatayı bir kez yaptım ve çamaşırlarım mavf oldu...
aklında olsun...
ben networking sistemi ile satılan ve fosfat içermeyen çevreye ve insan vücuduna zararsız deterjan kullanıyorum...
inan ki 4 ayda eşimin egzamaları geçmeye başladı ve kaşıntıları bitti çok memnunum...

ciddimisin canım...

ginaydin kizlar nassiniz yaws dunki gibi yine netim yok telf.girdim skintidan patliyoruz bari izin verseler bakimmi yapolar anlamadim umarim gecmise donuk seleri arastirmiolardir yoksa ben biterim valla giremem Kk ya ozman off.zaten engellenir herhal aman canm skldi ha..

üzülme kız bısey olmaz korkma sen

deterjan konusuna gelince beyazlar için ariel renklıler ıçınde omo yu tavsıye edıyorum persil berbat bısıy taılde teyzem kullanmıs esımın ılk yıkamada beyaz tısötü mor gıbı yesıl gıbı bı renk oldu omo dan sonrada alo olabılr alternatif.çamasır suyu içinde domestosss tavsıye ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…