maşallah eskinin insanlarının sağlığı dinçliği şimdiki gençlerde yok anacım onlarda hep doğal yemişler sürekli aktif çalışmışlar hep sağlıklı beslenme kimyasalsız hayat
mandiş yazdını yeni gördüm ben geçmişi okuyom hala aman face bide bura giryom bişi olmaz umarım bakalım...
len ben apartmanda koksunn cıkankadar gozumden yas gelıyııııı bıde detrjan kokusu ıyyyyyyyyyyy ben herkouyo hassaım yazmakla bıtmez bır tek temızlık kokusuna bayılrım en nefret eetiğim şey ter kokusudur bıde ustune parfum sıkarla o daha fenaaaaaaaaa lahmacun gıbı ıyyyyyyyyyy yok ben varya kesın bıttımmm ama ınsanlar ısımlerının ozellıklerını tasırlarmıs eee benım adımın anlamı guzel mıs koku oyuzden hassım napıyım
hemen canımmm miray senede kahve yapaim mi???
hee hemide eskilerindenizzz
yapta ben türk kahve sevmem nescafe ossun..!
ayyyyy sen benden daha betermişsin inşallah kolay atlatırsın tatlummm
ay bide lahmacun demiş allah seni kıs burcuıyyyyyyyyyyyyyyyyy
tamam canım. teşekkür. baktım resimlerine çok hoş bi bayansın.eşinlede mutluluklar
en çok o kokuyodu. diyemiyodum da . ama mahvediyodu beni.
heee bana onu anısatıyo ter kokusuuuuuuuu kıs nedıycem bıraz garıp ama simdi sölesem bı bılemedım ben karsı tarafın ped kokusunu ve su apış arası kokusunu nebılyım, iç çamasırnı uzun sure degısmemıs se o kuyu bıle alıyorummm benım hayatım cok zorrrrrr
heee bana onu anısatıyo ter kokusuuuuuuuu kıs nedıycem bıraz garıp ama simdi sölesem bı bılemedım ben karsı tarafın ped kokusunu ve su apış arası kokusunu nebılyım, iç çamasırnı uzun sure degısmemıs se o kuyu bıle alıyorummm benım hayatım cok zorrrrrr
evet canım maşallah bek güzelsin hatın gızekledim kızlar gördünüzmü??
sonlandır bacım işlermi boşver bi tabloya o kadar para verilmezgitti gidiyordan mesaj geldi. benim aldığım şey ellerinde yokmuş. önümüzdeki hafta temiz edecez beklermisiniz diyo kafam karıştı . ödemeyide yaptım. isterseniz işlemi sonlandıralım demişler:26:
bacım cam fanıs siparişi ver hemen kendine bi tane
sanırımm yapıcam artıkın yoksa ınsanlardan uzak yasamak zorunda kalıcammmm bana kısaca k9 dıyebulursunuzzzz
evet canım maşallah bek güzelsin hatın gız
sonlandır bacım işlermi boşver bi tabloya o kadar para verilmezbiraz önce emek dşyodum şimdide boşver diyom
sonlandır işlemi bankanıda ara teyit et canım iptal edilmişmi çekim
maşallah ne hassas burnun varmış bacım
heleki hamilelik döneminde kokulara iyice hassas oluyosun bacım en kuytu kokuları bile alıyo burnun sen kuytunun kuytusunuda alıyonyandın bacım yandın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?