açmı kalyosunn...diyet felammı yapyon gızz...![]()
yok be ne dıyetııı aslında yapsam mı kı bılmıyorummm yaa ne yıcem dıye dusunuyorum hergun aynı sıkıntı ıste
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
açmı kalyosunn...diyet felammı yapyon gızz...![]()
vıyyy ben ev işlerini bilyomda kelebekk yemeklerim çok fena oluyor:26: burcu sen napıon evde buarada evin iyi kadınımısın anlat pakem...
![]()
miray la cimcimemin kocaları halvetten çıkamıyoo anlaşılan
adam da üstüne atla diye bilerek sinir ediyordur bacım seni...
açıyı iyi belirlemek lazım sonuç fena olabilir..![]()
heee benımde aklıma cımcıme gelmıstıde belkı tanımıyodur dıyerekden yazmadım
tanımıyorum ki zaten??:44:
ole zaten hayatım sevguülne kıyamazsın ama esıne kıyarsın terlık bılem atarsın![]()
idare ediyorum fıstıgım napıyımm mutfakda sıkıntım var cunku benım esim çok fazla yemek secıyo ve don dolaş aynı şeyleri pişrmek istemiyorum sıkıntı basıyo böle işte bende sevdığı seylerden yenı bıseyler turetmeye çalışyorum napıyım
yok be ne dıyetııı aslında yapsam mı kı bılmıyorummm yaa ne yıcem dıye dusunuyorum hergun aynı sıkıntı ıste
kumanda sokarsın hatta gözüne...bak güzel tio bunlar alllll alll bunda alll......
baktın anlamıyor bişiden kendin üstüne atlarsın ......![]()
heyttttt dıyerekdennnnnn atlarsınnnn
demeeee
aman o nana atmasında ben ona atayım sorun olmasss
seninkide etçil mi yoksem....![]()
ben oğluşumu almaya gidiyorum grşrz canlarımmm![]()
once davrancan bacımm,ama genelde erkekler bırsey atmaz ıllakı bısey atlarcaksa kendılerını atarlar.
aman mıcık mıcık bi ilişkimiz olmasın da kavgada edelim arada ohh ne güzelll
öğrenirsin zamanla yemek işinin tek püf noktası yemek yapmayı sevmek ve istemek...
ben de evlendiğimde pilav makarna harici yemek bilmiyordum hatta düzgün yumurta bilem kıramıyordum
şimdi kendim tarifler üretiyorum aklımdan...![]()
demeeee
aman o nana atmasında ben ona atayım sorun olmasss