Ölümüne Geyik Topiği :-))

vıyyy ben ev işlerini bilyomda kelebekk yemeklerim çok fena oluyor :43::26: burcu sen napıon evde buarada evin iyi kadınımısın anlat pakem...:51:

öğrenirsin zamanla yemek işinin tek püf noktası yemek yapmayı sevmek ve istemek...
ben de evlendiğimde pilav makarna harici yemek bilmiyordum hatta düzgün yumurta bilem kıramıyordum
şimdi kendim tarifler üretiyorum aklımdan...:56:

miray la cimcimemin kocaları halvetten çıkamıyoo anlaşılan:52:

adam da üstüne atla diye bilerek sinir ediyordur bacım seni...

sorma bacımmm böle giderse benim bebiş 5 'iz olacak...evet öle yapıo ama artık ben atlamıom sümbülü atyom sütüne oda tırmıklıo hihoyttttttttttttttt....

şimdi aradı az önce diyoki yanımda sümbül yatcana sen olsaydın iki mıncırırdım dio...bende sümbülle oynaş dedim pohiiiii....allahtan işe gelyom haaa...:53:

idare ediyorum fıstıgım napıyımm mutfakda sıkıntım var cunku benım esim çok fazla yemek secıyo ve don dolaş aynı şeyleri pişrmek istemiyorum sıkıntı basıyo böle işte bende sevdığı seylerden yenı bıseyler turetmeye çalışyorum napıyım

seninkide etçil mi yoksem....:66:

öğrenirsin zamanla yemek işinin tek püf noktası yemek yapmayı sevmek ve istemek...
ben de evlendiğimde pilav makarna harici yemek bilmiyordum hatta düzgün yumurta bilem kıramıyordum
şimdi kendim tarifler üretiyorum aklımdan...:56:

nemzna yemek yapsam bir makine bulaşık çıkyo hiç pratik diilim yaa.. yediklerimizde elde yıkıyorum

tek bildiğim yemek şu:
tavuk göğsünü küçük doğruyom yağda pişryom üstüne domates soğanalrı küp küp...bibebr yeşil ve kırmısı ince ince az domates salça ve az biber salça koyu ossun die..kekik kimyon karabiber..hımm bide mantarda ekliom süper olyo tavada pişince yanınada pilav yaıom

bildiğim çorbda şehr.ye sucuklu yada tavuklu yapıom süper olyo...:56:

Son düzenleme:
Back
X