Ölümüne Geyik Topiği :-))

süper cevap vermiş ama onun yeşil kartlı olduğunu nereden bilmişki dur bende diyimki öyle diyenlere senin vergin ayağının altındaki asfalta anca yetiyor :27:
çok güldüm mandalinam..

kızlar naporsunuz,,, benim sevgilim bana 3 tane parfüm almışşş
iyi günlerde kullan canım..

yazık ama ya o kızlra. ama ben kredi kartı ından arayanlara gıcık oluyom . defalarca istemiyom dediğim halde arıyolardı. geçenaynı güm içnde 3 kere aradılar. zaten canım sıkkın. yeter be ,istemiyorum dediğim halde arıyosunuz bi daha ararsanız anında kartı iptal ettirecem dedim. o gün bugündür aramıyolar:27:
ikide birde işlem ücreti alıyolardı gene tehdit ettim böyle . bu hakkınızzı bir defa kullanmanız şartı ile almayacaz dediler. eğer kartı iptal ettiriseniz geri yükleyecez karta dediler. ne yanı şantaj hakkımı elimden mi alıyonuz tamam tamam iptal ettirmeyecem dedim. iki senedir kart ücreti ödemiyom:9:
evet bankadan arayıp ısrarla size özel sigorta yapalım ayda 10 lira bilmem ne yarım saat dinliyorsun...

Sivilcem :9::9::9: yanağımda kocaman bir gonca :81:
banada oluyor hastalanmaya yakın zamanlarda..

benimde kıyma var kızlar köfte yaparım belki dünden beyaz barbunyada vardı...beyaz bulursanız beyaz olan daha iyi diyorlar...çok yağmurlu bugün sabahtan beri elektirik kesikti...

miray kediş çok şirin bizimde vardı 6 yıllık kedimiz ama bebek olunca bahçeye bıraktık şimdi yaşamını orada idame ettiriyo..:27:

miray kediş çok şirin bizimde vardı 6 yıllık kedimiz ama bebek olunca bahçeye bıraktık şimdi yaşamını orada idame ettiriyo..:27:

ama eve alışmış kedi dışarda yapamaz ölür nası yaşıo dışarda?? ben hayvanları çok severim cnm bide papişim var (papağan):29:

Back
X