sonsuz bir geyik aşk her şeyii affeder mi?![]()
aşk affedermi bilmem ama ben etmem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonsuz bir geyik aşk her şeyii affeder mi?![]()
kıslar oh rahatladım bıraz yogunluk vardıda
kolay gele burcu
taze fasülye var bizde
bendede var ama kocım yemeıyo kurufasulye ve pılav yapcam aksama
o zeytın yağlı mandısım dursun yarın ıse getırım yerım az kaldı zatı bunu etlı yapıcam napıyım kocam aç mı kalsınhem taze hem kuru olmazki başka birşey yap
çok güldüm mandalinam..süper cevap vermiş ama onun yeşil kartlı olduğunu nereden bilmişki dur bende diyimki öyle diyenlere senin vergin ayağının altındaki asfalta anca yetiyor![]()
iyi günlerde kullan canım..kızlar naporsunuz,,, benim sevgilim bana 3 tane parfüm almışşş
evet bankadan arayıp ısrarla size özel sigorta yapalım ayda 10 lira bilmem ne yarım saat dinliyorsun...yazık ama ya o kızlra. ama ben kredi kartı ından arayanlara gıcık oluyom . defalarca istemiyom dediğim halde arıyolardı. geçenaynı güm içnde 3 kere aradılar. zaten canım sıkkın. yeter be ,istemiyorum dediğim halde arıyosunuz bi daha ararsanız anında kartı iptal ettirecem dedim. o gün bugündür aramıyolar
ikide birde işlem ücreti alıyolardı gene tehdit ettim böyle . bu hakkınızzı bir defa kullanmanız şartı ile almayacaz dediler. eğer kartı iptal ettiriseniz geri yükleyecez karta dediler. ne yanı şantaj hakkımı elimden mi alıyonuz tamam tamam iptal ettirmeyecem dedim. iki senedir kart ücreti ödemiyom![]()
banada oluyor hastalanmaya yakın zamanlarda..Sivilcemyanağımda kocaman bir gonca :81:
heryere yetişyosun burcu haasenin k.validene acıdım şimcikkkk...görümcen varmıdı??
miray kediş çok şirin bizimde vardı 6 yıllık kedimiz ama bebek olunca bahçeye bıraktık şimdi yaşamını orada idame ettiriyo..![]()
benimde kıyma var kızlar köfte yaparım belki dünden beyaz barbunyada vardı...beyaz bulursanız beyaz olan daha iyi diyorlar...çok yağmurlu bugün sabahtan beri elektirik kesikti...
kayın valıdem çok ıyıdır zatı cok sık görüşmüyos görümce kör kepçe bende yok çok sukur
şanslı hatun dört ayak üstüne düşmüşsün hadi bakam...![]()