Ölümüne Geyik Topiği :-))

ÇİZZZZZ kızlar nabersiizz..zor attım kendimi buraya.benimki hasta yine ateşlendi günlerdir antibiyotik kullanıoruz olmadı iğneye döndük 5gün iğne sonra 5gündaha antibiyotik şurup..şimdi ölçtüm 36.9 dedi rahatladımda girdim nete:31:bi döniyim neler kaynatmışsınız gelirim gine:49:

geçmiş olsun cimcimem..

burcu sana tarif vereyim

patatesi rendenin kalın yerinde rendele yağda kızart tabağa koy üzerine sarımsaklı yoğurt dök üzerine julyen kesilmiş tavuk eti kırmızı et tercihine göre soteleyip koy hımmmmmmmmmmm hımmmmmmmmmm hımmmmm
nefis mandiş... tavuk bayılırım birde fırında domatesli biberli mantar üzerine kaşar ooofff harika :D

olabilir canım..zevk meselesi
crycım :66:
hayatım canım ciğerim hepsini güle güle kullan :12::12::12:

adları ne onu merak ettim avon tamam ama hangisi purceive mi purblanca mı outspoken mı hangisi onu diyomm:61:

kelebeğim :66:

öptüm kızlar:8:

yemek kursu almak istiyorum..... yemek, yemek, yemek :52:

kelebek to day al avon en güzeli o bence..27 ye almıştım ben giriş fiyatına verdi arkadaş..

düşünüyorum canım ben de parfümleri alırken indirime girmelerini bekliyorum bir parfüme 30 tl dan fazla para veremem ben
o yüzden indirimleri bekliyorum
şimdi perceive ve pur blanca aldım onlar gelsin
sonra beğendiğim bir kaç tane daha var içlerinden biri de to day onların indirime girmesini bekliyeceğim...

düşünüyorum canım ben de parfümleri alırken indirime girmelerini bekliyorum bir parfüme 30 tl dan fazla para veremem ben
o yüzden indirimleri bekliyorum
şimdi perceive ve pur blanca aldım onlar gelsin
sonra beğendiğim bir kaç tane daha var içlerinden biri de to day onların indirime girmesini bekliyeceğim...

avonun bond girl var bide süper kokusu ama pahalıydı biraccık.. onuda tavsiye ederim indirime girdiği zaman:12:

hadiyaaa :1:ondanmı kulaklarım kaşındı....:37:burdamı kaynattınız yoksa başka topiktemi de hele:61:

burda burda yeni bir akideş geldi miray o da senin gibi doludizgin ...
tam cimcimelik konu demiştik...

bu arada yavruna çok geçmiş olsun canım ... rabbim acil şifalar versin...
benim ufaklıkta ateşlendi gece sabah dr a götürdüm bende:94: salgın varmışşş dr öyle didi

geçmiş olsun cimcimem..

saol tatlım iğneyi vurduruyoruz bana dönüyo annneee şen yabtın şenyaptın dio çatlak,olsada olmasada olur dediği babasına bir düşkün oldu anlatamam..babasıda anne yaptı kızım anne yaptı dio ikisi bir olup bana sataşıolar..:1: aman iyi olsunda daha 3 tane iğnesi var... bende kursa yazılcaktım terzi olmak için ama :43:kşın dahada hastalanıo kızım malesef babannişine bırakamıcam.. bak bunları dikmek istiodum $JAPON-STYLE-VICTORIAN-DANTEL-ELBISE-KARGOSUZZ__43660966_1.webp $TUTULU-ELBISE-TASARIM-KARGO-UCRETSIZ-KEMER-DAHIL__44183212_0.webp $JAPON-STYLE-BAYAN-IKI-RENKLI-SIFON-BLUZ-KARGOSUZ__44173789_0.webp $DERIN-GOGUS-DEKOLTELI-COK-SEKSI-ELBISE__41444564_0.webp $2.webp :82::12::12::12::12:

ben de bir ara 8 sene evvel merak salmıştım terzi olmaya tam kursa başladım 1 ay geçmeden hamile kalmışım ve tabii kurs iptall:37:

burda burda yeni bir akideş geldi miray o da senin gibi doludizgin ...
tam cimcimelik konu demiştik...

bu arada yavruna çok geçmiş olsun canım ... rabbim acil şifalar versin...
benim ufaklıkta ateşlendi gece sabah dr a götürdüm bende:94: salgın varmışşş dr öyle didi

hımmm salgında saolsun hemen bizimi buldu acep:19:valla kuduro modunda değilim malesef şuan ağdamı bile olamadım nerdeyse 1 hafta oldu adamı yanıma alamıorum çocuğa koştur misafirler gelir ayrı koştur yatıya geldiler..gittiler. ben benlikten ev evlikten çıkmıştı bugün güzelbi temizlik yaptım akşamada ağdamı olurum artık:51:yarın bakarsın pekbi mutlu gelirim foruma:60::60::60:

ben de bir ara 8 sene evvel merak salmıştım terzi olmaya tam kursa başladım 1 ay geçmeden hamile kalmışım ve tabii kurs iptall:37:

beğen butonuyla beğenmek istorum bu olayı..bende inşallah kızıma havale önleyici içirmeye başlarsam..ve ameliyatımı olursam düşünüyorum hamile kalmayı ara vermek istemiyorum fazla..zaten anca 4 yaş araları oluyo iyi bence..kız ben nasıl halk eğitime gitmeden terzi olabilirim vidyolar felan var diolar ama duydunmu hiç

beğen butonuyla beğenmek istorum bu olayı..bende inşallah kızıma havale önleyici içirmeye başlarsam..ve ameliyatımı olursam düşünüyorum hamile kalmayı ara vermek istemiyorum fazla..zaten anca 4 yaş araları oluyo iyi bence..kız ben nasıl halk eğitime gitmeden terzi olabilirim vidyolar felan var diolar ama duydunmu hiç

buraya yazım bari 3defa göndermişim...saol tatlım bende sizleri çok özlüyorum göremediğimde..ameliyat olucam inşallah az kaldı paramı denkleştirmeye ugraşıyorum yok onun düğünü bunun çocuğu yaz mevsimi kalabalık geçti elde nevar neyok döktük altın uçtuuu gitti..ben kendimde biriktirmeye başlamıştım 2 ayda bi 350 biriktirdim artık bakalım..eşim burun ameliyatını ol bence 2.çocuktan sonrada göğüs olursun dio zatren deforme olmuş olur daha iyi olur seniniçin dedi..banada mantıklı geldi..yeni ameliyatlı olucam eğer kalırsam hamile..emzirmek felan korkarım sonra olucam galiba..

Son düzenleme:
cimcime özlettin kendini geçmiş olsun kuzucuğuna..estetik olayından haber varmı bu arada..

içinde oldumu yani dikmek istedinmi pratik kalıplar var net te de vardır bir sürü bilgi bence yapabilirsin elinde bu işlere yatkın ve sabırlıysan olur merak etme...

içinde oldumu yani dikmek istedinmi pratik kalıplar var net te de vardır bir sürü bilgi bence yapabilirsin elinde bu işlere yatkın ve sabırlıysan olur merak etme...

hiçdikiş bilmem neredeyse ben direk nakış öğrendim çok seviyorum el emeği göz nuru...:16:ama burada neredeyse çarşı yok..herrkez terzilerde..bende diktiriyodum çokta güzel modeller oluyo ama inanmassın 5liraya kumaşı alıp sana dikiyo satıyo 25 30 liraya en ufak birşeyi..gördüm birgün kumaş alırken terzimi pazarda aaaa dedim millet ne kurnaz pazardan alıp 2 liraya kumaşı bize metresini 5 6 liraya satıyo dikiyo katkat kaarı oluyo ben enayimiyim bende diker giyerim kendime..ama bu kızla nasıl öğrenicem bilmiyorum oda var tabi..kendi kendime bir gömlek birde etek diktim çok beğendiler..bakalım kısmet..

Gün aydın kızlar tükkanı sildim süpürdüm çayıda demledim sıcak sıcak için gelince :9:
Çoy resmi koymaya üşeniyom burda resim olsugunu hayal edin...

:126:

Back
X