günaydın kızlar bugün haftanın son günü gelin şöyle güzel bi kahvaltı yapalımmmm,,,
Eki Görüntüle 261639
kızlar anlatayım size devir ne den kötü yazdım..
biz 3 kardeşiz 2 kız bir erkek,erkek kardeşimde 27 yaşında ünüversiteyi bitirdi askerliğini yaptı ..kızkardeşimde evli...annemizde rahmetli oldu babamda biri ile birlikte..dikiş tutturamadı özel hayatında...ev ortamıda kendi öz annen gibi olmuyor...bizde istiyoruzki erkek kardeşimde artık evlensin yuvası olsunbir kızla tanışmış...
hemen ben sevindim daha öncede arkadaşlıkları faln olmuş...olsun dedim olabilir ön yargılı olmamak lazım..erkek kardeşime çok sevdiğini falan yazıyormuş sürekli..tanıştıktan bir hafta sonra erkek kardeşim sahte bir face açmış kıza teklif göndermiş bir süre sonra kız kabul etmiş ve görüşmeyide..erkek kardeşimede o gün başka bir işim var yazmış....
çok hayal kırıklığı oldu bizde bağrımıza basmaya hazırdık ama...işte böyle kızlar..
kızlar anlatayım size devir ne den kötü yazdım..
biz 3 kardeşiz 2 kız bir erkek,erkek kardeşimde 27 yaşında ünüversiteyi bitirdi askerliğini yaptı ..kızkardeşimde evli...annemizde rahmetli oldu babamda biri ile birlikte..dikiş tutturamadı özel hayatında...ev ortamıda kendi öz annen gibi olmuyor...bizde istiyoruzki erkek kardeşimde artık evlensin yuvası olsunbir kızla tanışmış...
hemen ben sevindim daha öncede arkadaşlıkları faln olmuş...olsun dedim olabilir ön yargılı olmamak lazım..erkek kardeşime çok sevdiğini falan yazıyormuş sürekli..tanıştıktan bir hafta sonra erkek kardeşim sahte bir face açmış kıza teklif göndermiş bir süre sonra kız kabul etmiş ve görüşmeyide..erkek kardeşimede o gün başka bir işim var yazmış....
çok hayal kırıklığı oldu bizde bağrımıza basmaya hazırdık ama...işte böyle kızlar..
günaydın hayırlı cumalar hanımlar
cry nin erkek kardeşinin yaşını bilen varmı kız buldum sanırım ona
miray burcu kızlar nasılsınız
akşam rüyamda bizim amiri gördüm hemde en nefret ettiğimi düşünün nasıl bir gün geçircem
günaydın hayırlı cumalar hanımlar
miray burcu kızlar nasılsınız
akşam rüyamda bizim amiri gördüm hemde en nefret ettiğimi düşünün nasıl bir gün geçircem
kımı buldun lennn
anemmm toton acıkmıydı kısssss bosver zıhnını ele gecırmesıne ızın ver mandalınım
ayy mandalinam hele ben gece boyunca kaç tane rüya gördüm bi insan bi gecede bu kadar çookk rüya görür mü ya sabah kalktığımda kafam kazan gibi oluyo
söylemem şimdi
olabilir eşim yorganı topluyor son günlerde zihnini ele geçirdi gıcık offf
görürmüş hayat öyle diyorlar ben hiç hatırlamıyorum da
ay bende cok gorsun acayıp acayıp amannn bırak kov o adamı zıhnınden ıstersen beraber kovak bende sabah kalkıyorm carşafları felan her bıseyı yoplamış oluyor yatak ortada kalıyo yor hergun duzeltıyorum.
mandiş benim erkek kuzenimide kız bulsana ...
şöle güzel ossun kendisi çok yakışıklıdır....haa bide ev aldı kız bulamıok...
genelde ben toplarım deli deli yatarım ama havalar serinledi adam alışık değil buraların serinliğine memleketi yanıyorya üşümüş garibim kıyamam kocama
sabah yatağı toplattım kendine ama
çöpçetanmıyım kız ben bahtı açık olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?