Ölümüne Geyik Topiği :-))

hürrem canım alllah sanada hayırlı bir eş nasib etsin devir kötü..gençlerin çoğu dejenere olmuş...

malesef bizim gibi hatunlar kalmadı artık kızlar çok hızlı hele antalyada kendileri teklif edip kendilerini kabul ettiriyolar hatta çocukların başını yakmaya çalışan kız tipi çok burda allah kolaylık versin benim de erkek kardeşim var şuanlaık evlenmeyi düşünmüyor bakalım..

malesef bizim gibi hatunlar kalmadı artık kızlar çok hızlı hele antalyada kendileri teklif edip kendilerini kabul ettiriyolar hatta çocukların başını yakmaya çalışan kız tipi çok burda allah kolaylık versin benim de erkek kardeşim var şuanlaık evlenmeyi düşünmüyor bakalım..

miray burcu kızlar nasılsınız

akşam rüyamda bizim amiri gördüm hemde en nefret ettiğimi düşünün nasıl bir gün geçircem

ayy mandalinam hele ben gece boyunca kaç tane rüya gördüm bi insan bi gecede bu kadar çookk rüya görür mü ya sabah kalktığımda kafam kazan gibi oluyo

kımı buldun lennn

söylemem şimdi

anemmm toton acıkmıydı kısssss bosver zıhnını ele gecırmesıne ızın ver mandalınım

olabilir eşim yorganı topluyor son günlerde zihnini ele geçirdi gıcık offf

ayy mandalinam hele ben gece boyunca kaç tane rüya gördüm bi insan bi gecede bu kadar çookk rüya görür mü ya sabah kalktığımda kafam kazan gibi oluyo

görürmüş hayat öyle diyorlar ben hiç hatırlamıyorum da

söylemem şimdi

olabilir eşim yorganı topluyor son günlerde zihnini ele geçirdi gıcık offf

görürmüş hayat öyle diyorlar ben hiç hatırlamıyorum da

ay bende cok gorsun acayıp acayıp amannn bırak kov o adamı zıhnınden ıstersen beraber kovak bende sabah kalkıyorm carşafları felan her bıseyı yoplamış oluyor yatak ortada kalıyo yor hergun duzeltıyorum.

mandiş benim erkek kuzenimide kız bulsana ...

şöle güzel ossun kendisi çok yakışıklıdır.... haa bide ev aldı kız bulamıok...

ay bende cok gorsun acayıp acayıp amannn bırak kov o adamı zıhnınden ıstersen beraber kovak bende sabah kalkıyorm carşafları felan her bıseyı yoplamış oluyor yatak ortada kalıyo yor hergun duzeltıyorum.

genelde ben toplarım deli deli yatarım ama havalar serinledi adam alışık değil buraların serinliğine memleketi yanıyorya üşümüş garibim kıyamam kocama

sabah yatağı toplattım kendine ama

mandiş benim erkek kuzenimide kız bulsana ...

şöle güzel ossun kendisi çok yakışıklıdır.... haa bide ev aldı kız bulamıok...

çöpçetanmıyım kız ben bahtı açık olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…