Ölümüne Geyik Topiği :-))

seni özele davet ediyorum

mandiş benim topiğimr brn davet etmedimmi seni...
etmişimdir ben yazmıştım burda yaa..

kızlar burası çok ııssız oldu neden ben hem ora hem bura idare ederken siz neden kaçtınız bee...

ben geldim net çok yavaşlamış yazamadım... işler hiç iyi gitmiyor mandiş...

crycım senin kardeş görmesin fotoğ. paylaştığını..

burcucum geldim siz yoktunuz yemeğe gittim geldim. azıcık büro işi yaptım... temizlik yaptım derken saat 4 olmuş

dizi izleyim dedim fazla kaptırdım kendimi sanırım. sabhları yabnacı dizi türkçe alt yaızlı dizi zliyorum. takıyorum kulaklığı

iyi oluyor can sıkıntısına iyi geliyor..,özelikle polisiye izliyorum... criminal tarzı pek hoş oluyor.. aşksız film izliyorum

mandiş benim topiğimr brn davet etmedimmi seni...
etmişimdir ben yazmıştım burda yaa..

kızlar burası çok ııssız oldu neden ben hem ora hem bura idare ederken siz neden kaçtınız bee...

gelirim bir ara miray

suskuncum neden iyi gitmiyor neler olduki birden değişti dengeler ne etkili oldu

afiyet olsun kolay gelsin canım bizim evede bir el atsan süper olur yani

suskun eşimle bizde ot tür filmleri belgeselleri izlemeyi seviyorduk akşam yorgun argın eve gidince artık izleyemez olduk belgesel şeklinde anlattıkları bir program vardı bir ara acayip sarmıştı

sultanımmmm sen nıye bole sıkıyosun kendunu yaaa kıyamam saaa benn duygusal fılm ıstemıyosunn emmee incir reçeli pek bı guzel fılm ızlemeyenlere tavsıye olur ben bugun sabah love story ı seytettımm guzeldıı hayatta sevmezdım duygusal fılmlerı sımdı acayıp taktımmm ya yaslanıyormuyum yoksammm haaa bu arada sondurak 5 3d vızyona gırmıs mutlaka gormem lazım yaanız ıronıye bakarmısınız love storyden sondurak 5 gecıyorummm

canım facede falan olsa kızar ama burada kadın kulübü ya bir şey demez..o istanbulda zaten 3 kardeş hepimiz farklı yerlerdeyiz

off saat geömiyor yarın öğlene kadar yatacam ve süper bi kahvaltı hazırlıcamm krep yapıcam vanilinlii çokolataa dökecem böleeeeeeeeeeeeeeeebidee vitrin bakcammmmmm...

mrb kızlar hepinize hayırlı cumalar..bu beğen butonu kalktı millet dağıldı getirsinler geriyaa...bu arada flocke neden gelmiyor bir vukaatmı olduki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…