hiç sorma kelebüğüm bende bir yere gidilicekse luzumlu luzumsuz herşeyi alırdım yanıma..2 valiz sanki bir ay kalmaya gidiyoturm..artık daha programlı olucam..
yerini bilemedin buzlukta bitek bezelye var
kuru patlıcan ile biberler başka yerde
konserve domatesler başka bir yerde...
allah iyiliğini versin onların buzlukta ne işi var...........
hiç sorma kelebüğüm bende bir yere gidilicekse luzumlu luzumsuz herşeyi alırdım yanıma..2 valiz sanki bir ay kalmaya gidiyoturm..artık daha programlı olucam..
kebelek benede vercen mi kız domatalarından ben yapmadım bak bu sene
aaa nerede saklıyorsun kurutulmuşları benim evimde dediğim gibi herşey buzdolabında nasıl saklıyorsun birde yöntemini desene kelebek
bende de vardır çarşaf bile koyarım
aaa nerede saklıyorsun kurutulmuşları benim evimde dediğim gibi herşey buzdolabında nasıl saklıyorsun birde yöntemini desene kelebek
kebelek benede vercen mi kız domatalarından ben yapmadım bak bu sene
kelebemmm becerikli hatunum bana ayranlı çorbanın bazı yerlere göre yoğurtlu çorbanın tarifini verebilinmi bacım eve gidince yapam canım çektiiii
ben hiç konsere gitmemişm hayatımda eşim saolsun götürmüştü çeşmeye 5 yıl önce bir kaç gün için iki valiz hazırlamıştım..klasik ayakkabı spor aykkabı çarşaf pike ...aaa nerede saklıyorsun kurutulmuşları benim evimde dediğim gibi herşey buzdolabında nasıl saklıyorsun birde yöntemini desene kelebek
kelebemmm becerikli hatunum bana ayranlı çorbanın bazı yerlere göre yoğurtlu çorbanın tarifini verebilinmi bacım eve gidince yapam canım çektiiii
kız nerelerde yaşıyon sen öle karadeniz tarafındamı orda pek kurumaz öle şeyler
ayriyetten çarşafmı kız naptın sen öleee
kurular balkonda...
konserveler tezgah altında...
ama bak kismeciklere söyleme yerini temam mı???
şehriyeli mi şehriyesiz mi nası istiyon ona göre veremm
ah kuzum hemen sana çay gönderem benÇymı yapcan ay nasıl canım çekti bende yapim bari sallamam da yok
Düşünmese daha iyi canım ya çok sinir oluyorum
Gün içinde en az 10 kez arar işyerinde benim sevdiğim yemek varsa yemiyormuş ben yemiyorum diye arkadaşı söyledi
Kapıyı açmadım birkez yani bakkala gitmiştim eve gelip beni zili çalmış kapı açılmayınca arkadaşlarımı aramış hepsini toplamış bide çilingir çagırmış
Bana bişey oldu sanmış bi geldim merdivende oturmuş ağlıyo arkadaşımda yanında oda ağlamaklıÇok düşkün aslında ama yapmıyo öyle şeyler birkez hediye aldı okadar iğrençtiki aldıgı şeyler giyemedim oda darıldı sanırım daha yappmıyo bişey..
ben de gittim geldim öldüm yeminlee nefret ediyorum ağdadannnBugün bi de ağdaya gidicem pofffffffffffffff bayanların işi zor ya
Ben bugün yaptım Aycangülün topiğini takip etmiyormusun sen?
sağol bidenem yakın olaydık beraber içerdikoyyyyyyyyyy kuzum benımmmmm afıyet bal şeker olsun
yapoooomm bu arada avatar müthiş olmuş bayıldıım...
bu avatarları görünce hamile olassım geliyo hee
kedimeri biz cep yapıyoruz kelebek vermiyor
bende carşaf koyarımm yastık kılıfı falann alırım yanımaaa kılerı varsa ordaır belkımmm mutfakda yada gunes görmeyen bı odası varsa ordadır çalırız mandalınam merak etme sennn
şehriyeli mi şehriyesiz mi nası istiyon ona göre veremm
ben hiç konsere gitmemişm hayatımda eşim saolsun götürmüştü çeşmeye 5 yıl önce bir kaç gün için iki valiz hazırlamıştım..klasik ayakkabı spor aykkabı çarşaf pike ...çok da tatile gitmemiş biri olaraktan yada şehir dışına...
çoğunu kullanmadan geri geldi tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?