Ölümüne Geyik Topiği :-))

hiç sorma kelebüğüm bende bir yere gidilicekse luzumlu luzumsuz herşeyi alırdım yanıma..2 valiz sanki bir ay kalmaya gidiyoturm..artık daha programlı olucam..

bende hergüne bir kıyafet ve yedek aldım bir tane ama yinede iki çocuk olunca fazlalık eşyalar da olmuyor değil...

yerini bilemedin buzlukta bitek bezelye var
kuru patlıcan ile biberler başka yerde
konserve domatesler başka bir yerde...
allah iyiliğini versin onların buzlukta ne işi var...........

aaa nerede saklıyorsun kurutulmuşları benim evimde dediğim gibi herşey buzdolabında nasıl saklıyorsun birde yöntemini desene kelebek

hiç sorma kelebüğüm bende bir yere gidilicekse luzumlu luzumsuz herşeyi alırdım yanıma..2 valiz sanki bir ay kalmaya gidiyoturm..artık daha programlı olucam..

bende de vardır çarşaf bile koyarım

kebelek benede vercen mi kız domatalarından ben yapmadım bak bu sene

bilmem ki versek mi acaba :44:
biz sana yaparken sormadık mı sana da yapalım mı diye niye istemem dedin o vakit hazır yapanı da bulmuşsun...

iyi hade verem bari göz hakkı...

aaa nerede saklıyorsun kurutulmuşları benim evimde dediğim gibi herşey buzdolabında nasıl saklıyorsun birde yöntemini desene kelebek

kız nerelerde yaşıyon sen öle karadeniz tarafındamı orda pek kurumaz öle şeyler

ayriyetten çarşafmı kız naptın sen öleee

kurular balkonda...
konserveler tezgah altında...
ama bak kismeciklere söyleme yerini temam mı???

kelebemmm becerikli hatunum bana ayranlı çorbanın bazı yerlere göre yoğurtlu çorbanın tarifini verebilinmi bacım eve gidince yapam canım çektiiii

ben hiç konsere gitmemişm hayatımda eşim saolsun götürmüştü çeşmeye 5 yıl önce bir kaç gün için iki valiz hazırlamıştım..klasik ayakkabı spor aykkabı çarşaf pike ...çok da tatile gitmemiş biri olaraktan yada şehir dışına...
çoğunu kullanmadan geri geldi tabii

bende carşaf koyarımm yastık kılıfı falann alırım yanımaaa kılerı varsa ordaır belkımmm mutfakda yada gunes görmeyen bı odası varsa ordadır çalırız mandalınam merak etme sennn

yapoooomm bu arada avatar müthiş olmuş bayıldıım...

bu avatarları görünce hamile olassım geliyo hee

bu arada cimcimeyide takdir ediyorum ben onun yaşlarında evli bile değildim maaşallah çok güzel götürüyor evliliğinide..

kız nerelerde yaşıyon sen öle karadeniz tarafındamı orda pek kurumaz öle şeyler

ayriyetten çarşafmı kız naptın sen öleee

evet öyle karadeniz marmara kıyı filan oralarda biryerde trabzonda kuruyor yaw anenem orada kuruturdu trabzon hurmasını hele çikilota olurdu mübarek offf offf

valla ya sapıtığım ben işte

kurular balkonda...
konserveler tezgah altında...
ama bak kismeciklere söyleme yerini temam mı???

tamam zaten amaçım buydu yerlerini öğrenmek

burcuuu yetiş bek tam yerlerini öğrendim sana söylediğimi kelebek duymasın

kızlar patatesleri ne yapsam bir haftada yeşeriyor sizin yönteminz varmı..

ah kuzum hemen sana çay gönderem ben
Bugün bi de ağdaya gidicem pofffffffffffffff bayanların işi zor ya
ben de gittim geldim öldüm yeminlee nefret ediyorum ağdadannn
Ben bugün yaptım Aycangülün topiğini takip etmiyormusun sen?

ben bu ay başlıcam valla yararını gören çok kişi var orda. saati de tarhi de denk getirdim inş işe yarar

bu arada herkese selammm
turşu muhabbetleri olmuşş ay bayılırım ben de geçen hafta yaptım aha yarısı burdaaaa
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
kedimeri biz cep yapıyoruz kelebek vermiyor

bende carşaf koyarımm yastık kılıfı falann alırım yanımaaa kılerı varsa ordaır belkımmm mutfakda yada gunes görmeyen bı odası varsa ordadır çalırız mandalınam merak etme sennn

ben yerlerini gösteririm size bu arada vercen mi dedim ses çıkmadı vermicek herhalde bak kurban bayramında gelince isterim vermezsen yerini öğrendim alırım garee ona göreee

kelebemmm becerikli hatunum bana ayranlı çorbanın bazı yerlere göre yoğurtlu çorbanın tarifini verebilinmi bacım eve gidince yapam canım çektiiii

paris ve bamya bol yoğurt süt peynir bamyamın kemikleri için gerekli

şehriyeli mi şehriyesiz mi nası istiyon ona göre veremm

hamarat işte benim gibi değil

cry varya kesin akrabalık var bizde pike nemvresim takımı ahada ben taşırım hemde sık sık turladığım yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…