Ölümüne Geyik Topiği :-))

kurutuluyor canım gölgede kurutunca hem de daha güzel oluyor ...

gelin ben neler yaparım size...

yokkız haklı olmak değil haklı oldugumu bilsemde küslüğüm devam eder biraz zaman ver ben hemen barışamıyorum tamam tanıyalım birbirimizi..

kesin aranızda birşey var şüphelendim

kurutuluyor canım gölgede kurutunca hem de daha güzel oluyor ...

gelin ben neler yaparım size...

nasıl kuruttuklarını bilmiyorum ama buralarda kurumuyor onu biliyorum hurma denemiştim elma denemiştim kurumadı hemen küflendi bırak kurutmayı hele evde prinç patates bile uzun süre durmuyor buzdolabında saklıyorum düşünebiliyormusun

daha da sormıyacam ulennnn

kııııız bu cry varya beni silmiş arkadaş listesinden geçen bir baktım engelliyim aboooo albüm yaptım anam bir baktım bu bana istek yolladı ayyyy nedenini sordum ben sandım yanlışlıkla oldu dicek meğer msjına cevap yazmamışım die bense o cevabı yazmışım farketmemiş..yanlış anlaşılmadan dolayı beni sildi bu listesinden ben bir tıkla silincek insanmıyım burcum ağrıma gideyor yafff

kelebeeeeeeeeeek şehrimi düzenle hemen silkııııııız deşifre olacam şimdi...yokkız ben bursaya taşınmak istiyorum burda manzaradan ötesi yok çarşı bile yok millet terzilerdesen nie buraya geldinki ay benmki gelcek şimdi ben çıkmak zorundayım gelicem yine kızlar kib

Son düzenleme:

sildim canım nolduğunu anlamasamda...

biz evimize dönüyorduk oradan geçek dedik farklı yollar yerler keşfetmek istedik ama çoook güzellll

yaşanılacak yer...

birgün buradan taşınmam gerekirse bursa , xxxxxx(sen anladın), istanbul çengelköy olabilebilur yani...

cimcime çocukluk yapıyorsun bana kızdıysan neden listendeyim..ben sevmiyorum böyle şeyleri....seinlede çok paylaşımımız olmadı sadece hareketli neşeli bir bayansın buranın ortamını şenlendiriyorsun..sen özelden kırgınlığını yazardın burdan ilan etmenin anlamı varmı sence...

haklısın bacımmmm ama oda demıs bazen cok alıngan olabılıyorum dıye sende o gunune denk gelmıssındır bu bende olabılırdım belkı bu kadar kırılmayın bırbırınızeeeee

heee temamm osmannn

kızlar arada bakabiliyorum
bavulu açtım yıkanacakları ayırıp yerlerine yerleştiyorum...

gezmek güzel de dönüşte bir yığın işşş oluyiiii...

şişt yapmayın kızlar bazı zamanlar insanlar duygusallaşabilir daha alıngan daha hassas olabilir bence abartmayın kızlar ortada kızılcak küsülcek bir olay yok kırgınlık olacak kadar bir olay yok yok yere duygularıylarınızla hareket ediyorsunuz lütfen yarın tekrar düşünün bu konuyu

katılıyorummm bacımmmm kesınlıkleee

bende katılıyorum sonuçta burada güzel şeyler paylaşıyoruz kimse kırılmasın darılmasın ...

burcu mandalina kızlar saolun anlatmaya çalıştım kendisine ben daha olgun olmalıyım 12 yaş büyüğüm ondan sonuçta insan her zaman aynı olamayabiliyor işte...

kıs ben onları lafa tutarımmm sen ceplerıne doldurursunnn sonrda bolusurz temammıııı

tamam olur sen kelebeğe deki aa evine kuş girmiş tavana konmuş bende o sırada süzülürüm mutfağa yada burcu ben diyimki ahh bacağım atayım kendimi yerlere yuvqrlanayım tüm ilgiyi üstüme toplayım sen mutfağa süzül yerinide biliyoruz kelebeğim buzluğu

yerini bilemedin buzlukta bitek bezelye var
kuru patlıcan ile biberler başka yerde
konserve domatesler başka bir yerde...
allah iyiliğini versin onların buzlukta ne işi var...........

kızlar arada bakabiliyorum
bavulu açtım yıkanacakları ayırıp yerlerine yerleştiyorum...

gezmek güzel de dönüşte bir yığın işşş oluyiiii...

hiç sorma kelebüğüm bende bir yere gidilicekse luzumlu luzumsuz herşeyi alırdım yanıma..2 valiz sanki bir ay kalmaya gidiyoturm..artık daha programlı olucam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…