öyleee severim ben paylaşmayı sadece bende olunca tadı çıkmaz...
kelebeğim saolasınsağol crypticcc sana da geçmiş olsunsaol canım...
mandişim hasta olma gel paylaşırız getir bardağını yarısını dökeyimm:
iyi akşamlar..Mesai bitttii kıslar ben kaçıyoreeeeeee
canım allah gönlünce versin..sağlıkla hayırla inşallah...inşallah bnimde olur hayırlısıylaamin
oyy teşekkürler şimdi önemli olan kelebek çünküm o hasta araya girmeyim
ben dondurma okadar yemişimki şimdi çok canım çekmiyo sen düşün artık akşam eşimle yürüyüşe çıktığımızda..bazen mahallenin bakkalı ısmarlardı kornetievet cry dondurmada yiyodum bi ara içim nasıl yanıyodu o rahatlatıyodu hemde böyle buzlu olanlarından meybuz gibi
kelebem geçmiş olsun
Kelebeğiğm nerelerdesin sen ya özledim seni....
günaydın mandalinamgünaydın hanımlar mutlu günler
burcum günaydınGunaydın kıslarrrrrrrr
kelebüğüm günaydın balkonları yıkadım toz aldım..oğlanı yıkıycam kendim duş alıcamgünaydıııın hanımlar neler yapıyorsunuz bakemm:82::82::82:
swedim geldimde kimse yok..canlar nasılsınız hadi gelin
yabancı müzik gibisi yok yaaaaaaa kafa yapıyo adamda son sürat hız yapasım geldi öfffffffffffff çılgınlık acık bizide görrrrr.....meraba bayanlar svedyyyyy naber kıs yoksun bayadır
swedy bak benim zayıflamak la ilgili konum vardı sende bir bakabilirsin gerçi kilonu bilmiyorum ama...canlar nasılsınız hadi gelin
swedy bak benim zayıflamak la ilgili konum vardı sende bir bakabilirsin gerçi kilonu bilmiyorum ama...
zayıflamak demişken karınım açıktı..hamur kızartması olsa
günaydın mandalinam
burcum günaydın
kelebüğüm günaydın balkonları yıkadım toz aldım..oğlanı yıkıycam kendim duş alıcam
swedim geldimde kimse yok..
cimcime hızını alamıyosun vallahi hayranım enerjine benim afyonum patlamadı daha..
yabancı müzik gibisi yok yaaaaaaa kafa yapıyo adamda son sürat hız yapasım geldi öfffffffffffff çılgınlık acık bizide görrrrr.....meraba bayanlar svedyyyyy naber kıs yoksun bayadır
hoşgeldin canım bende çok severim hamur kızartması yağ mantısı ohhhh misssss bu arada 54 kiloyum yesemde alamıyorum kilomdan memnunum ama şöle 60 olsam iyi olur gibihamilelikte 63 olmuştum daha güzeldim ozamanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?