ayyyy mandalınım İNŞALLAAHHHHH
aaa süpermiş ben dışardan y,yem,yorum bunu yapabilirimmm salam sosis koymam üstüne ne güzel evde daha sağlıklısı olur
olsa fina olmazdı burcumcanın mı cektı kuzum benımmmmm mınosummmm
inşallahh burcucum ama şimdilik hayal gibi yok gibi hissiyattayım
işlenmiş her türlü et ten uzak dur parisim
bamyacım anneyi dürt yoğurt yedirsin sana bak oğlum senden kuvvetli demekki ne yapıyoruz bol yoğurt süt yiyip oğlumdan daha kuvvetli oluyorsun emi bamyam benim
inşallahh burcucum ama şimdilik hayal gibi yok gibi hissiyattayım
işlenmiş her türlü et ten uzak dur parisim
bamyacım anneyi dürt yoğurt yedirsin sana bak oğlum senden kuvvetli demekki ne yapıyoruz bol yoğurt süt yiyip oğlumdan daha kuvvetli oluyorsun emi bamyam benim
olsa fina olmazdı burcum
tamam kayınanneciği yoğurdumuzuda yicez sütümüzüde içces artıkk
olsa fina olmazdı burcum
tamam kayınanneciği yoğurdumuzuda yicez sütümüzüde içces artıkk
bakalımmmm ama gecen sana demıstım yaaa hatırlarmısın bılmemmm sankı hamıleyım dıyeceksın gıbıme gelyo demıstımmm
ankarada olsaydım halen yapardım sana kıssssss
afiyet olsun
aaa süpermiş ben dışardan y,yem,yorum bunu yapabilirimmm salam sosis koymam üstüne ne güzel evde daha sağlıklısı olur
sağol canım
evet canım veganını yapabilirsin domates biber zeytin beyaz peynir hatta seversen brokoli havuç mısır koyabilirsin sebzeli pizza olur canım hatkkaten işlenmiş ürünleri pek önermiyolar ama yumurtanı sütünü yoğurdunu hiç eksik etme adaçayı içme
bizim akşam yemeklerinde de yediğimiz daha farklı pizza var bunu mayalı hamur yapıyoruz ya da ekmek fırınından iki tane ekmek hamuru alıyoruz tepsiyi yağlıyoruz üzerine hamuru yayıyoruz önceden de salçalı sos hazırlıyoruz ve kıymalı istenirse kıymayı kavuruyoruz etli istenirse etleri haşlayıp tiftiyoruz hamuru yaydıktan sonra salçayı salçadan sonra kaşar peyniri rendesi domates biber kıyma veya et bunları yayıyoruz ama üstüne tekrar peynir rendesi yayıp hamur pişinceye kadar pişiriyoruz yanında ayranı tercih ediyoruz afiyetle yiyoruzbiz bunu çok seviyoruz eşimle sizde düşünürseniz böle yapabilirsiniz
ayyy aşkitom benim ya düşünmen bile yeter
saol canım tarif için ama sen zayıflamaya çalışmıyormuydun bunları fazla yapma..
mandalina burcu artık sizde düşünmeye başlyın hayırlısıyla bebiş olayını..
herkes burda...
kıslar ben orucum pizza hamur dediniz nasıl cnaım çekti
herkes burda...
kıslar ben orucum pizza hamur dediniz nasıl cnaım çekti
tatlım bende orucum allah kabul etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?