Ölümüne Geyik Topiği :-))

ayyyy mandalınım İNŞALLAAHHHHH

inşallahh burcucum ama şimdilik hayal gibi yok gibi hissiyattayım

aaa süpermiş ben dışardan y,yem,yorum bunu yapabilirimmm salam sosis koymam üstüne ne güzel evde daha sağlıklısı olur

işlenmiş her türlü et ten uzak dur parisim
bamyacım anneyi dürt yoğurt yedirsin sana bak oğlum senden kuvvetli demekki ne yapıyoruz bol yoğurt süt yiyip oğlumdan daha kuvvetli oluyorsun emi bamyam benim

canın mı cektı kuzum benımmmmm mınosummmm
olsa fina olmazdı burcum

tamam kayınanneciği yoğurdumuzuda yicez sütümüzüde içces artıkk

bakalımmmm ama gecen sana demıstım yaaa hatırlarmısın bılmemmm sankı hamıleyım dıyeceksın gıbıme gelyo demıstımmm

olsa fina olmazdı burcum

tamam kayınanneciği yoğurdumuzuda yicez sütümüzüde içces artıkk

aferin benim bamyama mucuks bamyacım

bakalımmmm ama gecen sana demıstım yaaa hatırlarmısın bılmemmm sankı hamıleyım dıyeceksın gıbıme gelyo demıstımmm

zaten sözünün etkisi var burcu dedim eşime arkadaşım böyle diyo diye belki içine doğdu bellimi olur

ben hamileyken eşim yapıyoru bazı dönemlerinde allahım makarnayı çok pişirir eti de kıvamında olmaz allah razı olsun yinede..

haklısın burcu patlıcan var dolaptada yapasım yok

sağol canım

aaa süpermiş ben dışardan y,yem,yorum bunu yapabilirimmm salam sosis koymam üstüne ne güzel evde daha sağlıklısı olur

evet canım veganını yapabilirsin domates biber zeytin beyaz peynir hatta seversen brokoli havuç mısır koyabilirsin sebzeli pizza olur canım hatkkaten işlenmiş ürünleri pek önermiyolar ama yumurtanı sütünü yoğurdunu hiç eksik etme adaçayı içme

mandalina burcu artık sizde düşünmeye başlyın hayırlısıyla bebiş olayını..

sağol canım benimm

bizim akşam yemeklerinde de yediğimiz daha farklı pizza var bunu mayalı hamur yapıyoruz ya da ekmek fırınından iki tane ekmek hamuru alıyoruz tepsiyi yağlıyoruz üzerine hamuru yayıyoruz önceden de salçalı sos hazırlıyoruz ve kıymalı istenirse kıymayı kavuruyoruz etli istenirse etleri haşlayıp tiftiyoruz hamuru yaydıktan sonra salçayı salçadan sonra kaşar peyniri rendesi domates biber kıyma veya et bunları yayıyoruz ama üstüne tekrar peynir rendesi yayıp hamur pişinceye kadar pişiriyoruz yanında ayranı tercih ediyoruz afiyetle yiyoruz biz bunu çok seviyoruz eşimle sizde düşünürseniz böle yapabilirsiniz

saol canım tarif için ama sen zayıflamaya çalışmıyormuydun bunları fazla yapma..

herkes burda...

kıslar ben orucum pizza hamur dediniz nasıl cnaım çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…