Ölümüne Geyik Topiği :-))

BELKİ BİLİYORSUNDUR MANDALİNA GAVİSCON LİKİD VAR 6 LİRA..SSK DA YAZIYOR O BİTKİsel ve tüm mide rahatsızlıklarına iyi geliyor..

bilmiyorum canım böbreklerimden dolayı her ilacı alamıyorum bazen doktorun yazdığı ilaçlar bile acile taşıyor beni o yüzden korkuyorum her yanım çürük benim

bilmiyorum canım böbreklerimden dolayı her ilacı alamıyorum bazen doktorun yazdığı ilaçlar bile acile taşıyor beni o yüzden korkuyorum her yanım çürük benim

öyle söyleme canım beynin sağlam en azından ne beyni kokuşmuşlar var.
şaka bir yana çok geçmiş olsun mandalinam....evet böbrekleri ilaçlar yoruyor sanırım ...

kızlarrrrr
ben
geldim. pazara gitttim bol meyve aldııım yaşasın çok lezizzz

günaydın hanımlar hayırlı cumalar bol bereketli günler

dün sigorta şirketinde aradılar beni sinir ettiler nereden bulurlar numaramı ya diorumki neden ben nereden buldunuz numaramı alışverişettiğiniz firmalardan anam benim numaramı nasıl verirlerki kaldıki ben hep sahte bir numara eskiden kullandığım şimdi kapalı olan noyu veririm öyle yerlere

-sisteme baktığımda evinizin sigortalı olmadığını görüyorum
*evet değil
-kaç kişil ailesiniz
*18 kişi
-kaç metre kare eviniz
*hangi evimi soruyorsunuz
-ikamet ettiğiniz eviniz
*işyerime yakın ev, hafta sonu gittiğim ev, orman içindeki ev, yazlığım ve çiftliğim bunların hepsinde ikamet ediyorum
-işyerinize yakın olan evden başlayalım
*evet
-kaç metre kare
*520 metre kare
-kullanım alanımı brütmü
*net
-ev eşyası ortalama 20 ile 30 binlira tutar sizin evinizdeki eşyalar ne kadardır
*100 ile 150 milyar arası
-nasıl olur istatistiki bilgilere göre 30 dan fazla olmaz
*antikalarım var
-risk altındanız ayda 50 tl bütçenizi sarsmaz sanırım yangın........... istermisiniz
*gerek yok
-neden risk grubundasınız aile fertlerinizde ücretsiz sigortalıycaz
*özel güvenliğim var o bize yetiyor
-ama özel güvenlik selde birşey yapamaz eşyalarınızın bedelini vercez
*ben eşyalaeımın bedelini öyle durumda karşılayabilcek güçteyim
-ama cebinizden kuruş çıkmadan karşılasak
*eeeeeeee sıkıldım ama sizede sigortayada bankayada güvenmiyorum ................
-peki iyi günler

aradaki konuşmaları yazmadım bunlar özet nasıl salladım bende şaştım

wayyyyyyyyy mandısımmmmm sıgortacının salyaları akmıstır senı dınlerkennnnnnnn

hahahhahahahah süpersin mandişim yaa

kızlar nabersiniz nasılsınız nediyonuz ne işleyonuz nası gidiyo hayat deverin baken ösedim sizi yaaaa

kızlar nabersiniz nasılsınız nediyonuz ne işleyonuz nası gidiyo hayat deverin baken ösedim sizi yaaaa
iyiyiz be hayatcım koşturmaca işte hayat kavgası ekmak derdine düşmüşüz yuvarlanıp gidiyoruzz:97:

parisim ve bamyam ne yapayım nereden buluyorlarsa numaramı arayıp duruyorlar

gıcıklar ya
ama senin cvplar süper ya hala gülüyom
ev eşyası ortalama 20 ile 30 binlira tutar sizin evinizdeki eşyalar ne kadardır
*100 ile 150 milyar arası
-nasıl olur istatistiki bilgilere göre 30 dan fazla olmaz
*antikalarım var
hahahhaahah

hee ben antikalrım var diyince yanımdakilerden biri döndü baktı ciddi ciddi konuşuyorum yanındakine döndü yaa bunun evinde antika neredeydi sen gördünmü

düğünden geldim yorgunum dostlar ooofff yorgunum yorgun kızlar sizde düğün yapınca kına gecesi akşamı erkek evine dilenmeye gidermisiniz,,, biz gittik pestilim çıktıııııı

yani eğlence yapılır anlayacağın mandişim yani biz eğlenmeye 1 hafta ömcesinden başlarız bütün akrabalar oynarız coşarız falan kına gecesi akşamı da davul zurna oğlan evine gider kapının önünde oynar güleriz onlarda bahşiş ve yiyecek bişey börek falan verirler, eve gelir toplaşıp yemek yeriz çok eğlenceli ama

güzele benziyor valla adetiniz hangi ilin adetleri bunlar
kınada kızın evine gidilmiyormu hayat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…