Ölümüne Geyik Topiği :-))

mandiş :)) tünaydın..

sigortacıyla iyi konuşmuşsun :) nerden buldun.... bazen bende sallama ihtiyacı hissediyorum anket yapanlara doğru bilgi vermemek lazım. birde maaaş felan soruyorlar sinir oluyorum....

mandişimmm beee ne hayal gücüü süpersinnnn bizde arkadaşımla küçükken kocaman bi villada oturduğumuzu sadece bi odada barbie bebekleri ve eşyalarının olduğunu düşlüyoduk richie rich gibi

haaa hayyy hiç bişey yapamazsın, ege tarafı adeti canım afyonluyum bennn

hımm demek egeli kız almıycak

mandiş :)) tünaydın..

sigortacıyla iyi konuşmuşsun :) nerden buldun.... bazen bende sallama ihtiyacı hissediyorum anket yapanlara doğru bilgi vermemek lazım. birde maaaş felan soruyorlar sinir oluyorum....

her aradıklarında farklı yalan atmaktan yalan ustası oldum

resim koyamam canım ya anlatıyorum işte görmüş kadar olmadınız mı,,,

omamı olur olur anlat bakalım

sabah uyandığımda bütün evden horlama sesleri geliyodu millet ağzı açık uyumuş kalmış napsınlar çok yorulduk tabi ben ve ablam 4te yatıp sabah 7de kalkıp işe geldikkkk ,,,bööööhhhh

selam hanımlar...

bugün bir selam verip kaçacağım
evi dağıttım temizlik yapıyorum
bir de akşama misafirim var...
çok işim var işim biterse uğrarım yine
öpüyorum hepinizi
hepinize hayırlı cumalar...

mandişimmm beee ne hayal gücüü süpersinnnn bizde arkadaşımla küçükken kocaman bi villada oturduğumuzu sadece bi odada barbie bebekleri ve eşyalarının olduğunu düşlüyoduk richie rich gibi

evet ya küçükkene varya ne hayaller vardı alicenin var olduğuna inanırdım

selam kızlar. bu ne mandalinam fıkra gibi
sultan sizin adetlerde ne güzelmiş kız. bayıldım. çok eğlenceli

Arkadaşınıza randevu verin,Randevuya gitmeyin,Arkadaşınız ağaç olsun,Bir fidan da siz dikin, Türkiye çöl olmasın.

bugünde mübarek cuma günü hepsi beni buldu tövbe yaa

herkez bir havada herkes bir trip merak ediyorum herkes dünya benim edasıyla dolanıyorda dünya bir tane değilmi o zaman kimin bu dünya neden bu kadar kendileri bir halt sanıyorlar işin tuhafı kadrosu koltuğu benden çok çok aşağıda olan biri bana nasıl olurda trip atar ayyy kpardım kayışları resmen nasıl dedim bilmiyorum ama son sözüm telefonda dua et telefonlar dinleniyor küfür edemiyorum ama sen hissedersin oldu:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…