deli kız..o gözler senin gözlerinse çok güzelmiş...deli kız yazarken hakaret ediyormuş gibi geliyo bana
günaydın kısçelerrrr....
gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tubışşşşşşş
ne haber kuzucummm ???
kızlar canım sıkılıyor iş çok ama yapasım yok şöyle sabah sporu birileri yapsa birileri yaptırsa bende izlesem açılsam ne iyi olurdu
ahhhhhhhhhhhhhhhh onlar mazide kaldı canımmmmmmmmmmmmmmmmm bak genem flockem geldi aklımaaaaaaaaaaaaaaaaa
iyiym canım senden naberrrrrrrrrrrr bizim diğer topike gelseneee bu arada hedıye nevercekler senın haberın varmı kıssssssssssssssss
ağlama burcu flocke bizi gözetliyor merak etme
mailine msj gelmiş olması gerek orada yazıyordur...
kızlar canım sıkılıyor iş çok ama yapasım yok şöyle sabah sporu birileri yapsa birileri yaptırsa bende izlesem açılsam ne iyi olurdu
ahhhhhhhhhhhhhhbhh onlar mazide kaldı canımmmmmmmmmmmmmmmmm bak genem flockem geldi aklımaaaaaaaaaaaaaaaaa
ağlama burcu flocke bizi gözetliyor merak etme
ahhh ne sabah sporu kaldı ne de şöyle miss gibi kahvaltılar cilveli kahvelerimiz bile elimizde kaldı şöyle karşılıklı içemiyok artıkın...
flocke ahhh bizi bir terk etti pir terk etti...
benim bildiğim gemiyi en son kaptan terk eder...
bizim kaptan bizden önce çıktı karaya...
bence de arada kontrol ediyordur yazılanları...
keşke görse...
en azından bir hoşçakalın diyip neden gittiğini yazaydı bu kadar merak etmezdik...
burada isimler sanal olsa da duygular gerçekti benim açımdan...
özlüyorum flockeyi ve diğer arkadaşları ahhhh ahhhh
benım içinde ole hıc bir hayaldınız zmanla ete kemiğe büründünüz gerçek oldunuz benım için coğunuzu ruyamda bıle gorur oldummm bılmıyorummm belkı oslerde gelir dıye beklıyorum bu arada twoyu da cok merak edıyorum
benım içinde ole hıc bir hayaldınız zmanla ete kemiğe büründünüz gerçek oldunuz benım için coğunuzu ruyamda bıle gorur oldummm bılmıyorummm belkı oslerde gelir dıye beklıyorum bu arada twoyu da cok merak edıyorum
aynen benim içinde öyle oldu...
bende rüyamda sizlerle az uğraşmıyom deil hani...
bu arada hevukcan uğramıyor ne zamandır onu da çok merak ediyorumm..
beynel two sweedy hiç uğramıyorlar artıkın...
mandiş seni çok seviyorummmm
burcum seni de...
ahh ahhh nazar değdi kesin topiğe kurşun mu döktürek acep:26:
çıksın gitsin nazar...
bu arada mandiş seni ayın değil yüzyılın en sadık elemanı ilan ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?