- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
günaydın ..ama çömezliğim geçti ulaartık ben de eskidim:))
sende evlisin sanırım...formda tek bekar ben kaldım ...
çoluk çocuk var mı .. delikız uzun geldi canısana başka şekilde sesleneyim ... varmı beğendiğin hitap şekli.. çılgıncım
kızlar beni de alın beni de ben de bekarım hem:)
hoşgeldin ozzy .
bende bekarım...
ah gençlik ah. çok mu kapris yaptım. ne oldu çözemedim.. bir bakıyorum yaş geldi 28 e... doğru düzgün beyfendiler yok. 30 yaşnıa yaklaşmış bir çok bey zaten evli oluyor, adam akıllı olanları. 30 yaşına gelmiş bekar olan admalarda sorunlu tipler oluyor... çözemedim ben bu durumu ... aa bu adam ne kadar hoş diyorum ama içimden de mantıklı düşün % 90 evlidir diyorum.
kısmet bakalım güzel kalpli bir beyfendi ne zaman karşıma çıkacak .. beklemedeyim...
çok konuştum bacım ..neler yapıyrsun sen :)
evliyim 3,5 yıllık ..çocuk yok 1,5 yıldır uğraşıyoruz ama olmuyor(( yaş 29 ..yarışmacı arkadaşlara başarılar :))
deli de çılgın de hiç farketmez ,uyuz bile diyebilirsin :)))
ben gıcık hitap şekillerinden hoşlanıyorum ,tatlım balım filan sevmem hiç :)))
günaydınnnnnn kızlar hayırlı cumalar
vayy ..cümlelere bak ..çok etkilendim ..:))
erkek olsam kesin tavlamıştın beni :)))
ula onun sapı bunun öpü deyip beğenmezseniz evde kalırsınız :))
kimse dört dörtlük değil ,kötünün iisini seçip evleniverin gari :)))
yoksa daha çok beklersiniz benden söylemesi
maşallah allah mutluluğunuzu daim etsin... olur çılgıncım. o kadar evli bayanlarla sohbet ettikten sonra artık tecrübe sahibi oluyom artık... ilacı bırkaınca 1-2 sene çocuk zor oluyormul.. normal çılgıncım...artık vücud nasıl tepki veriyorsa...
ah bu kadınların çektiği sıkıntı nedir. yaa... erkekler kilo almazlar olan kiloyu kadın alır... hormalları boulur... vücutları bozulur...
neden erkekler için de hap icat etmiyorlar... sp...m azaltıcı felan.. hatta yok edici
sabah sabah ne yaptım ben :26:
...
evlenmek için evlenmem çılgın ya... ben yanlızlığımdna şikayetçiyim. tv. de birçok haber çıkıyor... Allah korusun ya... Çok şükür diyorum.
Evlenip gözüm yaştan kuruyacaksa bekar kalayım ... daha iyi...
ne güzel çılgıncım...
benim ikili ilişkilerim o kadar uzun sürmüyor.. acep sorun bende mi diyorum... yoksa sorunlu tiplerimi buluyorum ... karşımada öyle uygun biir çıkmadı.. tam buldum diyorum dışı başka içi başka çıkıyor...
bazı erkekler evlilik için öğr. bayan yada maaşı iyi sigortalı eş istiyorlar. yada ev hanımı... ben özel sektörde çalışıyorum işimde öyle sıkıntılı bir iş değil.. ama erkekler benimle evlenmeye cesaret edemiyorlar sanırım.
çevremde evlenebilecek yada sevdiğim adam diyebileceğim yaşıma uygun huyuma uygun biride yok ki...
burnum havada biri de değilim... benim beğendiğimi ailem beğenmiyor. ailemin beğendiğini ben beğenmiyorum...
zor işler bunlar... kısmet olmayınca da n eyaparsan yap asla olmuyor.
benim istediklerimle kısmet olmadı, beni isteyenleride ben istemedim.. kısaca döngü bu oldu
anam ne yğonluk başladı ya bir film hazırladım müthiş olmuş herkes beğendi ama önemli plan bizim patron beğenmesi kendisi hiçbir zaman hiç birşeyi beğenmez hele bana sinir oluyor hiç beğenmez :)
slm kızlarr napıyorsunuz bakalımmm
slm kızlarrr....
nasılsınızzz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?