bende osledımmm mandalınammm napıyım bıldıgın gıbı işteeee uykum var herzmankı gıbı sen napıyosunnn
pazartesi sendromumu yaşıyorsun burcum :)
bende uykusuzum ama sendrom değil benimki alt kat dairelerden birine gece 02.00 sularında korniş takmaya kalktılar vakti yokmuş gece yarısını geçmiş gelmiş korniş takıyor matkapla işe bak ya nasıl insan bunlar anlamadım
hele burcucum alt kat komşum horluyor anam nasıl horlama üst kattan biz horlamasını adamın duyuyor rahatsız oluyoruz karısnın haline vay kesin şu asfalt delen aletleri kullanan adamların kulaklıklarından kullanıyordur
benim sorunlar bunlar burcum varmı sendedeböyle tipler
vayyyyy omaz mııı benım ust kat tam bır facıa 3 cocuk okuz bır koca cırlak bır kadın sabah aksam gurultu patırtı avızelerım hopluyor resmen gecen guvenlıgı aradım sunları uyar dıye kadın cocugu azarladı bıbu seferde zırıltı cektımm
günaydın kızlar nasılsınız?
selamkızlar. burcu, suskun.
mandiş
vayyyyy omaz mııı benım ust kat tam bır facıa 3 cocuk okuz bır koca cırlak bır kadın sabah aksam gurultu patırtı avızelerım hopluyor resmen gecen guvenlıgı aradım sunları uyar dıye kadın cocugu azarladı bıbu seferde zırıltı cektımm
bende iyiyim mandalinam ... komşular yönünden şanslıyız sanırım :)) alt komşumuzun köyü var fazla kalmıyorlar. alt komşumuzlarımızda hep öğrencilerdi arada son ses müzik dinlerlerdi.. bazen o can sıkıcı oluyordu...
bir gece üst komşularımızda öğrencydi. dolapları yoktu akşam yemeği dışarı koymuşlar.. az bir tas yemek... yemek rüzgardan sen bizim pencereye dökül... annem yazık gece gece pencere silmişti... ne olduğunu anlayamamıştık ilk önce :))
apartman yaşantısı çok hem kolay hem zor....
tuvalet kullanmayı bilmeyen insanların içerisinde yaşıyoruz...
bende iyiyim mandalinam ... komşular yönünden şanslıyız sanırım :)) alt komşumuzun köyü var fazla kalmıyorlar. alt komşumuzlarımızda hep öğrencilerdi arada son ses müzik dinlerlerdi.. bazen o can sıkıcı oluyordu...
bir gece üst komşularımızda öğrencydi. dolapları yoktu akşam yemeği dışarı koymuşlar.. az bir tas yemek... yemek rüzgardan sen bizim pencereye dökül... annem yazık gece gece pencere silmişti... ne olduğunu anlayamamıştık ilk önce :))
apartman yaşantısı çok hem kolay hem zor....
tuvalet kullanmayı bilmeyen insanların içerisinde yaşıyoruz...
anammm katil ederler insanı bunlar
eski evdede gece 03.00 de elektirik süpürgesi çalıştırırlardı
buraya geldik alt kattaki horlayan adamın oğlu elektro gitar çalan ergen taşındığımız zaman uyardık sesini kıstı ilk zamanlar gibi bangır bangır değil birde akşam 10.00 a kadar çal uyuyoruz o saatte dedik dinliyor bizi arada annesine babasına bağırıyor tam duyulmuyor ama kavga olduğu belli birde duvarların yalıtımı iyi düşün artık
Eski evde tepemde zıpalayan zırlayan veletten bıkıp üst kat olacak diye parçaladım kendimi üst kata geldim başıma bunlar geldi müstakil ev anacım en iyisi
sen o yukardaki veleti gizlice bir cımır ben eski evde üst kattaki veleti merdivenlerde kıstırdım cımırdım beni görünce annesinin arkasına saklanıyordu anasınınyanında ayyy canım diyordum bir de
günaydın datlum..
Sanda merhaba günaydın burcucum...
üst komşumuzda alt komşumuzda çok değişti bizimde genellikle aile oturmadı...
şimdi 2 senedir sahipleri geldi rahat ettik.. artık alt komşumuzda aile...
öğrenci iyi hoşda... ne biliyim bazen onlara gelen giden insanlar bazen rahatsiz edici oluyor...
komşu çok önemlii...
kızlar nabersiniz???
ayyyy mandalinam veletler tam bır fırlama çene o bıcımmmm bazen tek görduğumde agzının ortasına şaplatasım geliyorrrrrrrrr
şaplat burcu gözlerini pörtlet
ayyyy mandalinam veletler tam bır fırlama çene o bıcımmmm bazen tek görduğumde agzının ortasına şaplatasım geliyorrrrrrrrr
ıyyyyyyyyyyy gıcık velet yaaaaaaaaa mandalınam bana gelde beraber halledek su veletlerı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?