Ölümüne Geyik Topiği :-))

görümcem allaha şükür hayatta benimkinide koy diye resmini verdiydi koymamıştım bende..

Son düzenleyen: Moderatör:

koyma canım sende madem kendi kaldırmış koyma senin düzenin olduğunun farkında olsun bir bakıma bence güzelce anlat çekincelerini istemediğinden değil sevmediğinden değil ailesini şu çekincelerim var beni anla de ve koyma bence

görümcem allaha şükür hayatta benimkinide koy diye resmini verdiydi koymamıştım bende..

oldu canım deseydin çerçevede yaptırayımmı megaloman olmasın

merhaba geyikcler...Nasılsınız görüşmeyeli.. Foruma yazmadım ... işler nedeni ile hareketli günlerim oldu...

Çok şükür turp gibi .. maşallah :)..

+18 de br konu vardı... Benim evli bir arkadaşımda aynı sorunu paylaşmıştı oraya takıldım. Kız boşanacaktı ... aynı yaştalar ama onlar 1 senedir evliler... kızın ailesi biliyor. bütün aile biliyor.. Allah hayırlısını nasşp etsin.hayatta ne kadar benzer oalylar var. çok garip erkekler bu durumu pekde önemsemiyor. malesef ailelerin yetiştirme tazrından da kaynaklanıyormuş ..

Üzüldüm açıkçası... düşünmesi bile ürkütücü .

Son düzenleme:

konu neymiş neden ayrılmışlar suskun

konu neymiş neden ayrılmışlar suskun

ayrılacaklardı karı-koca olmadılar. kız da kocasını seviyor. Çabalıyor fakat kocası cinselliği yaşamak istemiyor. kardeş gibi yaşamışlar 1 sene kızın psikolojisi hiç iyi değil... kız ayrılmak istiyor çünkü kocası ile doktora gitmişler adam kendi sorunu nu kabul etmemiş seneler geçsede düzelmeyecekmiş... çok efendi bir beyfendi ama malesef kızda haklı olarak anne olmak istiyor. yaşı 32 ... ...

işde böyle

anladım suskun ama kız ayrılmamalı bence sabretmeli ,ya kız aynı sorunu yaşasaydı eşi onu terketseydi hoşuna gidermiydi ,biraz empati yapmak lazım bence ,sadece bunun için boşanılmaz

anladım suskun ama kız ayrılmamalı bence sabretmeli ,ya kız aynı sorunu yaşasaydı eşi onu terketseydi hoşuna gidermiydi ,biraz empati yapmak lazım bence ,sadece bunun için boşanılmaz

doktor düzelmez demiş canım daha ne kadar sabretcek. adam hiç çaba sarf etmiyormuşki.. sen eşinin sana hiç dokunmamasına ne kadar tahammül edebilirdin?

doktor düzelmez demiş canım daha ne kadar sabretcek. adam hiç çaba sarf etmiyormuşki.. sen eşinin sana hiç dokunmamasına ne kadar tahammül edebilirdin?

aseksüel olarak tanı koyulmuş...

o belli olmaz suskun ,doktorlara çok güvenmemek lazım ,neler oluyor hayatta ,doktorlara kalsaydı benim babama da 6 ay ömür biçmişlerid çok şükür 6 yıldır yaşıyor
tabiki zor ama insan seviyorsa buna katlanmalı ,cinsellik önemli ama tek sebep de değil ..
eşim bana dokunmasa çok zorlanırım ama sarılıp başımı okşaması bile yeter bi yerde de ..
sevgi kolay bulunmuyor..seni sevdiğini biliyorsan neden sabredilmesin

konuyu bize detaylı olarak anlatmadı ama evli başka bir arkadadaşla dertleşmiş. Malesef o yakınlaşma bile yokmuş canım... Dedim ya aradan seneler geçsede eşi için önemli bir şey değilmiş olsada olurmuş ... aile yetiştirme tarzından dolayı aralarında yakınlaşma olmamış.

şahsen biz konuya fazla karışmadık bana da öyle gelmişdi sabreder demiştim ama konu o kadar basit değil...

biz bu konuyu ramazanda konuştuk. o zamandan beri görüşmedik. tabiki kolay karar verilecek bir şey değil ... Allah sabır versin..

üzüldüm yaaaaa yazıkkk kımın basına gelmiş bu durum sultanım
benim anlattığım olay bir arkadaşım 2 senedir tanıyorum ama yakın değildik çok garip davranıyordu bir anda kahkaha atıyor yüksek sesle şarkı söylüyordu... sonra bizede anlattı eşinden boşanıyor diye.. bizde şaşrıdık... yapma etme dedik ama baktık konu ...

Konuya benzer bir konu açılmış forumda... düşündüm acep o mu yazmış diye... ama değil.. konu benzer.. herkes yorum yapmış bende onu okuyordum bir an kızın anlattıkları geldi.. bende siiznle paylaştım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…