Ölümüne Geyik Topiği :-))

bende uğrayamıyorum topiğe.. ama gönlüm sizinle ... öpüyorum sizi

Kelebekim nerelerdesin sen ya gözlerim heryerde seni arıyo
Burayada geliyom ama tadı tuzu kalmadı benimde canım sıkılıyo hiç kk de yazasım yok
Kızlar seviyorum sizi kendinize cici bakın

hevuk nasılsın sağlığın sıhhatin yerindedir inşallah..

Burayada geliyom ama tadı tuzu kalmadı benimde canım sıkılıyo hiç kk de yazasım yok

evet benimde eskisi kadar yazasım yok

kk ya gelip işlerimi yapıyorum çoğu zaman
zaten hiç kimse doğru dürüst uğramıyor

kuzum kuşum arımbalım peteğem nerelerdesin yaaaa özlettin kendini nasılsın

Günaydın hanımlar....

nasılsınız...

Mandiş ... yoklama alalım ben burdayım

dün akşam içim sıkılıyordu 5-6 saat uydum bugünde kalkamadım yataktan ...

akşam kursum vardı 4 saat.. sabah işimi tamamladım akşamda kursa gittim.. beynim yorulmuş... akşama kitsp okudum ben ..

İki cami arasında aşk..

mihrimah ile sinanın aşkı...

Çok güzel gözüküyordu...

Kitabı aylık kiraladım ama 3 aydır veremedim :)) ...Adam kesin kızmıştır bana cezalı oldum kesin bir kitap alırım öderiz cezamızı ne yapalım

Son düzenleme:

bilirim o zamanları işten çık kursa git ama benimki güzel geçiyor akşam vardı benimde kursum

o kitabı bende çok okumak istiyorum ama bir türlü alamadım elimdekini bitiremedimki birde demet yelekçioğlunun kitabı dimi diğer kitaplarınıda okumak istiyıorum kitapçıda baktım özetlerine hepsi hoşuma gitti şimdi alsam elimdeki asla bitmez bitirip almam lazım ama yavaş gidiyor yaaa nasıl sen beğendinmi mihrimarı

kiralama varmı sizin oralarda bizde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…