Ölümüne Geyik Topiği :-))

ala ala herkes dağıtıyor ama
neyse öğrenmiş oldum

tamama ozaman sen gel sohbet edek tek başıma kimle sohbet edeyim arada burcuda uğramasa cinlerle perilerle konuşcam hee

hiiii içmedinmi tam mevsimi hemen suyumu iç vitamin depola bende seni kış boyunca koruyayım tamammı yavyu

herkes gelsin gelemeyen çok şey kaçırır hee

kötü mod hıhhh yassahcı modd hıhhhh

ala ala herkes dağıtıyor ama
neyse öğrenmiş oldum

küpeli bu modlar ajan gibi aramızda dolanıyor dikkat et ban yedirmesinler ( ajan cry , ajan kepelek )

iyilik canım benim ne olsun sen neler yapıyorsun fıstığım...

kim dağıtıyor nerede dağıtıyor söyle hemen ilgilenelim...

yada kötü içerikle bildir link dağıtıyor diye...

hiiiiiiiiiii link verdi diye niye kötü içerik olsun hayatta basmam

ben senin üyelik günlerini de bilirim diyesi geliyor insanın değilmi

evet yaaa hey gidiii üyelik günlerinde apla aplaaa diye yazarlardı peşimizden apla ne olur bizide topiğe al diye burnunu çekerlerdi ahhhhh ahhh

bu arada şuan oda boş ve ben elvis şarkısı söylüyorum çığırarak ,ALLAHtan öğlen heee

dakik sizin odadakiler galiba bizdekiler tüm öğlen burada yumurtaları çalınır kalkarlarsa

he yaaa şimdi hanım ağa oldular

o nasıl öğlen orası ula ,netsin garipler memur adamın işi öyle ,bi yumurtaları var o da çalınırsa ne yiyecekler
bizimkiler 12 de çıkar 2 de gelir

o nasıl öğlen orası ula ,netsin garipler memur adamın işi öyle ,bi yumurtaları var o da çalınırsa ne yiyecekler

ufff maşallah yaa bizdede var öyle tipler şeytan diyor birgün ara yukarıyı deki henüz... gelmedi benimde wc ye gitmem lazım ararsanız odada kimse yok haberiniz olsun zaten mesajıalır onlar alması gerekeni anam sonra eğlentiyi

hıhh hanımağalarmış pehhh kollarına burnunu silerdi bacım

anam arada değişmeleri lazım yumurtalarıdakoltukların süngerleri inceldi düşün artık vahimliği yumurtalar karta kaçtı koktu çürüdü

anam arada değişmeleri lazım yumurtalarıdakoltukların süngerleri inceldi düşün artık vahimliği yumurtalar karta kaçtı koktu çürüdü

yok bizim burası hep öyle ,herkes öyle yani ,turnikeler var ama esnek yani biraz saatler
kimse kimseyi söylemez o yüzden
sümüklülerdi desene
vay sümüklü ediler siziii
ahan da gelip cezamızı kesecekler

yok bizim burası hep öyle ,herkes öyle yani ,turnikeler var ama esnek yani biraz saatler
kimse kimseyi söylemez o yüzden
sümüklülerdi desene
vay sümüklü ediler siziii
ahan da gelip cezamızı kesecekler

bizdede söylemezler canımda ben söyleyecem birgün kendim aksatmıyorum ya mesai saatlerine sadığım onlarda olsun kıskanıyorum işte fesatlık yapıyorum

he e yaaa ne sümük hemde birininki baloncuk olurduuuu sanki sakızı şişirmişsin gibi heyy Allahım yaaa
kesemezlerki doğru söylüyorum gerçekleri açıklıyorum dimi gerçi doğru söyleyen dokuz köyden kovulurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…