Ölümüne Geyik Topiği :-))

gir canım girde arada bizzede selam çaksan iyi olur hoşgeldin sefa getirdin benim mesai bitti gidiyorum hoşçakalın

hiç selamsız bi garu da değilimdir emme oldu işte
neysem
hoşbuldum

iyi akşamlar tatlım

Son düzenleme:
Cry ve Mandişim iyiym çok şükür
Sizler nasılsınız Kızçeler burcum Kelebeğim beynelim mandişim cry hayatım peri merim
Nanan yarın beni uyandırın ozaman merak ettim şimdi kesin toplaşalım diye diyon dimi seni seni
Yarın pc yi yanıma alıyım yatak odasınada giriyim bari
Ben özledim sizi yaa
Lenn flocke alacagın olsun boynu bükük tek başımıza insiz topikte bıraktın bizi

hiç sorma hevukum sanki bir daha hiç girmeyecek bu topiğe öyle bir his var içimde umarım keyifin sağlığın sıhhatin yerindedir canım..bende oğlanla eşim uyumuşken banyoyu cifledim..

hiç sorma hevukum sanki bir daha hiç girmeyecek bu topiğe öyle bir his var içimde umarım keyifin sağlığın sıhhatin yerindedir canım..bende oğlanla eşim uyumuşken banyoyu cifledim..

Banada öyle geliyo yaptıgı çok kötü ama
Hmarat garu senii Maşallah sana benimde temizlik yapmam lazım off hiç yapasım yok valla
Enerji yüklemesi yapmam lazım kendime saçlarım çok dökülüyo cry kel kaldım valla bi anda oluk oluk geliyo hastaneye gitcem
Bişey var bende ama ne Bi insan bukadarmı halsiz olur ya

benim 30dk çıkmam lazım.... ben varım onu bilin gelicem.... yine kızlar ....ben yokum diye söylememezlik etme küserim sonra

suskunnnnnnnnnnnnnnnnnn
hayatttttttttttttttttttttt
parisssssssssssssssssssss
bamyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dadlummmmmmmmmmmmmmmmmm
peri meriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

eee diğerleri nerede

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…