Ölümüne Geyik Topiği :-))

düz renkleri kolidorda kullancam küpeli ve açık renk ferah ve geniş göstermesi açısından
mutfakta 1 ve 3 güzelmiş böyle desenleri severim mutfak desenli olsunki lekeleri pek göstermesin diye

hımm..ben genelde düz renk kullanacağım ,ayrıntılarla evi renklendireceğim ,tablo vs gibi ..zaten tabloya bayılırım oldum olası ..

ben yıllardır kullanıyorum açık renk hemde oturma odasında salonda gelen giden resmen savaş çıkmış haline getirdi ama bir yıkamada cıncık oluyorlar ama her zaman yıkanmıyor işte azcık göstermesin istiyorum hele mutfak daha çabuk kirlenir birde önemli olan süpürgeyle çekerken ip saç filan bir yapışıyor bazı halılara hiç bir şekilde çıkmıyor eski holumdekiler öyleydi hemen yolladım geri

şimdi isteğim süpürgeyle kolay temizlensin leke göstermesin mutfağımı kepelek gördün sen çok sade desenli halı kaldırır güzel bir model olsun ama ben desenli sevmem desenli bakıyoru m zor oluyor be ya

halılar çok güzel ama koyu değilmi renkleri biras..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…