düz renkleri kolidorda kullancam küpeli ve açık renk ferah ve geniş göstermesi açısından
mutfakta 1 ve 3 güzelmiş böyle desenleri severim mutfak desenli olsunki lekeleri pek göstermesin diye
bence marka değil kalite önemli ..
ben mesela ulustan bünyan halı almıştım uygundu fiyatı ,aldığım yer normal bir esnaf dükkanıydı ,adam eğer en ufak sorun çıkarsa geri alacağım bunlar bünyan halı ,leke değdiği anda az sil hemen çıkar demişti ,inandım aldım iiki inanmışım ,girişimde hem de toplamda 10 metre yolluk ..
giriş en pis olan yerdir ,halım açık renk ve gerçekten bi leke olsa hemen prille siliyorum mis gibi oluyor leke tutmuyor ,iiki almışım valla..
mutfaktaki halım ise gittim bir sürü para verdim markalı olsun dedim ,rezalet durumda ,yıkamaya gönderdim ,lekeleri çıkmadı ,üstüne bi de yıkamacılar leke yapmışlar
o yüzden asla marka olması şart değil ,kalitesi önemli ,bakınca anlaşılıyor zaten neyin ne olduğu
bir dört beş hatta dört
hangi markanın sitesinden baktın küpeli
bir dört beş hatta dört
hangi markanın sitesinden baktın küpeli
karışıktı valla mandiş ..ben sana özelden atayım mandiş
selamun aleyküm kızlar :)
as hg...........
hoş geldin kız beynel anneciğin nasıl sen nasılsın..hoş bulduk kimse kalmadı herhalde
yoo biz burdayızhoş bulduk kimse kalmadı herhalde
halılar çok güzel ama koyu değilmi renkleri biras..
aleyküm selam beynelcan nirelerdesin bakalım sen???
bu arada yarın sabah saat 10 da buraa olacakmışız mandişin bize diycekleri varmış ama kadroyu tam istiyomuş haberin olsun
sende uğra tamam mı???
evet yuvarlak masa toplantısı var
bende 1 ile 4 ü beğendim mandişim...
karışıktı valla mandiş ..ben sana özelden atayım mandiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?