Ölümüne Geyik Topiği :-))

saolun kızlar allaha şükür taha iyide bana bir şey alerji yaptıondan giremedim pek..hayatcım bundada bir hayır vardır..allahım sanada suskunada hayırlı kısmetler nasib etsin inşallah...

geçmiş olsun cry dikkat et kendine
:94:

seni seviyorum hevukum söylemem mmiii
ama ne ogün ne yazdığımı demem

heeee ilk ben dedim artık başka bişiyde olsa kimse yemez aca bebek olurda yolunu kaybedip bana gelirse onu nasıl haber veririm size dakika duramam söylemeden sanırım

kızlar çok teşekkürler tubiş sanada teşekkür ederim..bu gün iyne oldum

ben sık sık alerji olur kaşınır kızarır şişer acile koşarım bir iğne vurup evime döner rahat rahat uyurum o yüzden dedim sana iğne vurarlar git git diye :))
sonuçta geçti diimi Allah bir daha göstermesin

ilk bebeğim düşünce ikinciği yani büyük böcüğümü bayağı bir bekledikte gelmedi...
sonra artık herhalde olmayacak dedim saldım gitti baktım o ay hamile kalmışım
bir gece çok midem bulandı fenalaştım yine böbreklerim tuttu sandık hemen acile
orada test falan yaptılar hamile olduğumu söylediler yani eşimle aynı anda öğrenmiş olduk...
3 ay falan kimseye söylemedik korkumdan birtek annelere söyledik...

ufak böcükte de sabah ezanı vakti kalktım test yaptım 20 gün falan geçmişti o günde eşim radyoda arıza olduğu için çok erken gitmişti
aradım ağlıyordum zaten korkuttum adamı ama ne yapayım tutamadım kendimi işte öyle telefonda söyledim hemen
sonra 6 hafta olunca dr gittik kalp atışlarını duyduk sonra söyledik herkese...

mesela annene nasıl dedin kaynana nasıl dedin direekmi ben hamileyim annemi ifadeleri nasıldı sen ilk öğrendiğinde ne yaptın zıpladınmı dondunmu

benimde ilk evlendiğimde bir düşükten sonra 7 yıl olmadı bebiş..:26:

nişey dicen hmmmm dur bakalım bu nişey ne olabilir...

bu arada herkeşe slmmm

heeee ilk ben dedim artık başka bişiyde olsa kimse yemez aca bebek olurda yolunu kaybedip bana gelirse onu nasıl haber veririm size dakika duramam söylemeden sanırım
meraba diyecektim. ne yapam baktım kimse yok böyle dersem millet gelir belki dedim:26:
baya sürmüş aralar kızlar. ben evlenir evlenmez kalmışım. çok ani olmuştu. daha evliliği tanımadan bebiş

benimde ilk evlendiğimde bir düşükten sonra 7 yıl olmadı bebiş..:26:

mesela annene nasıl dedin kaynana nasıl dedin direekmi ben hamileyim annemi ifadeleri nasıldı sen ilk öğrendiğinde ne yaptın zıpladınmı dondunmu

hüngür foşur ağladım üçünde de anneme ben söyledim kayınvalideme de eşimmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…