aminnnn canım kardeşime sana mandişe isteyen herkese tez zamanda hayırlı sağlıklı imanlı kuzucuklar versin..
tmm canım yatıyorum ben sabah malum erken kalkıyorum öpüyorum seni ...
Amin inşallah Rabbim olmayanlara nasip etsin yaşatmasın zorluk.EvET EN ÖNEMLİSİ HAYIRLI VE SAĞLIKLI BİR EVLAT NASİP ETSİN CANIM
Öpüyorum seni Allah'A emanet olHayırlı geceler..
gece gelinmiş dualar edilmiş hatırlanmışızoyy mutlu oldum çok Amin kepeleğem Aminnnn
gündüzleride gelmez oldun kepelekkkkk
hevukkkk seni özledimmmmmm kaçak hatun
büyük oğlum rahatsızlandı çok yazmaya fırsat bulamadım birkaç gündür...
birde birkaç canımı sıkan olay oldu üstüne misafirlerim vardı öyle işte kuzucum
dünya telaşı senin anlayacağın...
geçmiş olsun kepeleğem neyi var şimdi nasıl
hayırdır ne oldu ki herşey üst üste gelmiş sıkma canını herşey geçer gider yeterki sen üzülme
hareket olmasa bile hergün yazmaya çalışıyorumki arka sayfalarda kalmasın diye suskuncum ne yapalım yaşatmaya çalışıyoruz
sağol mandişim iyi şimdi mikrobik birşey sanırım
istifra ve ishal aynı anda çökertti yavrucuğumu iyi çok şükür bugün gitti okula
işte bazı kendini birşey sanan insanların kaprisleri ben alttan aldıkça tepeme çıkıyorlar neyse boşver
ben boşverdim insanlara hakettiklerinde fazla değer vermeyeceksin herkeste haddini bilecek ama
aması var işte... kimseyi kırmayayım dedikçe onlar beni kırıp geçiriyor...
neyse herkes yerinde sağolsun...
evet madalinam ... dün ben arka arkaya yazdım yazan olmadı.. sesimi duyan olmadı.. sessiz sedasız kaldım topikte
hevukcum seni gömek ne güzel...
senin oğlan üşütmüş aynı üşütme gibi zehirlenmede ishal ve kusma yapıyor... ama zehirlenmede mide hiç bir şeyi kabul etmiyor... ne nane ıhlamır içmiştim ama hiç biri 10 dk fazla kalmıyordu... 2 hafta doğru düzgün yemek yiyemedim. ama kilo da veremedim işin garibien fazla 1 kilo vermiştim sanırım...
bende bir ara tavuktan zehirlenmiştim. ne su ne ekmek hiç bir şey yiyip içememiştim. hem ishal hem kusma çok kötüydüm ya.. mikrobikte olabilir. sonra annemde oldu.. ölüyordu annem yok.. dudakları morarmıştı allahım naısl korkmuştum neyseki babam vardı o kurtardı... on neden zehirlendi çözemedik ama... davetteydik yine tavuk çorbası ve tek bir çiğer yedi annem nasıl zehirlendi anlamadık..
bu arada bayanlar tavuğu pişirdikten sonra suyu ile birlikte bırakmayın suyunu ayrı bir kaba alın. uzun süre haşlama yada pişirmiş tavuk çabuk zehirleme yapıyor... biz haşlama tavutan zehirlenmiştik. oda yemekten yiyen herkesi değil bir grub kişiyi zehirlemiş.. ya öğle yemeği yeni yapmışlar ama ısıtılıp ısıtılıp yeniden servise sunulunca zehirledi...
geçmiş olsun tubiş Allah bir daha göstermesin nasıl halsiz kalmıştır basit gibi dursada tüm vücudu kırıp geçieriyor inşallah bir daha göstermez Rabbim hastalık
haklısın ama insanlara hadlerini bildirmezsek millette tepeye çıkmaya müsait malesef inşallah ders olmuştur bir daha kimsenin seni kırmasına izin vermezsin
tubişcim geçmiş olsun.. bol su içermeyi unutma aman... susuz kalmasın.. annesi unutmaz ama olsun bende hatırlatıyım istedim ... ishal için nişastalı su içirirlerdi sanırım... miyde bulantısı için zeytin en güzeli...
AY ZEHİRLENMEK DE kötü hakkaten ..senin oğlan üşütmüş aynı üşütme gibi zehirlenmede ishal ve kusma yapıyor... ama zehirlenmede mide hiç bir şeyi kabul etmiyor... ne nane ıhlamır içmiştim ama hiç biri 10 dk fazla kalmıyordu... 2 hafta doğru düzgün yemek yiyemedim. ama kilo da veremedim işin garibien fazla 1 kilo vermiştim sanırım...
bende bir ara tavuktan zehirlenmiştim. ne su ne ekmek hiç bir şey yiyip içememiştim. hem ishal hem kusma çok kötüydüm ya.. mikrobikte olabilir. sonra annemde oldu.. ölüyordu annem yok.. dudakları morarmıştı allahım naısl korkmuştum neyseki babam vardı o kurtardı... on neden zehirlendi çözemedik ama... davetteydik yine tavuk çorbası ve tek bir çiğer yedi annem nasıl zehirlendi anlamadık..
bu arada bayanlar tavuğu pişirdikten sonra suyu ile birlikte bırakmayın suyunu ayrı bir kaba alın. uzun süre haşlama yada pişirmiş tavuk çabuk zehirleme yapıyor... biz haşlama tavutan zehirlenmiştik. oda yemekten yiyen herkesi değil bir grub kişiyi zehirlemiş.. ya öğle yemeği yeni yapmışlar ama ısıtılıp ısıtılıp yeniden servise sunulunca zehirledi...
büyük oğlum rahatsızlandı çok yazmaya fırsat bulamadım birkaç gündür...
birde birkaç canımı sıkan olay oldu üstüne misafirlerim vardı öyle işte kuzucum
dünya telaşı senin anlayacağın...
sağolun canlarım geçti çok şükür bende nane limon mercanköşk kaynattım rabbimin izniyle iyi geldi
dr ilaçta verdi onları kullnadık bol su ve yoğurt tüketti geçti dünden beri kusma yok...
kıyamam hiç birşey yiyemedi ama akşamdan beri yemeye başladı çıkarmadı da çok şükür...
ahh mandişim ben akıllanmam ahanda sana söylüyorum aynı şeyler yine başıma gelir
başıma geliyor söyleniyorum üzülüyorum sonra aynı şeyler
kimseyi bilerek kırmadım bugüne kadar bilmeden yaptıysam da rabbim afetsin...
Ama böyleyim işte değiştiremiyorum...
kırılmamak için kendimi rölantiye çekiyorum beni kıran insanlarla mecbur olmadıkça görüşmüyorum ...
Rabbim herkesi biliyor herkesin de layığını verir hayatta diyorum rahatlıyorum ve son olarak da iyi ki ahiret var ilahi adalet var çok şükür...
oyy yemeye başladıysa iyi kepelek toplamıştır kendini
seni anlıyorum insanlar ders almak değilde sanırım yüzümüz tutmuyor aynı şeyler başıma gelecek biliyoruz ama yüzümüz tutmuyor sanırım
evet canım yüzümüz tutmuyor ve bende şöyle bir düşünce var belki yanlış ama birgün ben bu insanla konuşacaksam yüzüne yüzüm kızarmadan bakabilmem gerek...
eğer gün gelip tekrar konuşacaksam hiç küsmem küseceksemde tekrar görüşmek konuşmak bana çok ağır gelir ee mümine de küs durmak yakışmaz en iyisi küsmemek
bunun içinde yüzyüze bakılmayacak ağır sözleri kullanmamak gerek...
karışık mı oldu ne :44: kafam karışık ondandır
neyse kızlar oğluşumu almaya gidiyorum sonra grşrz...
evet canım yüzümüz tutmuyor ve bende şöyle bir düşünce var belki yanlış ama birgün ben bu insanla konuşacaksam yüzüne yüzüm kızarmadan bakabilmem gerek...
eğer gün gelip tekrar konuşacaksam hiç küsmem küseceksemde tekrar görüşmek konuşmak bana çok ağır gelir ee mümine de küs durmak yakışmaz en iyisi küsmemek
bunun içinde yüzyüze bakılmayacak ağır sözleri kullanmamak gerek...
karışık mı oldu ne :44: kafam karışık ondandır
neyse kızlar oğluşumu almaya gidiyorum sonra grşrz...
gece gelinmiş dualar edilmiş hatırlanmışızoyy mutlu oldum çok Amin kepeleğem Aminnnn
gündüzleride gelmez oldun kepelekkkkk
hevukkkk seni özledimmmmmm kaçak hatun
evet madalinam ... dün ben arka arkaya yazdım yazan olmadı.. sesimi duyan olmadı.. sessiz sedasız kaldım topikte
hevukcum seni gömek ne güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?