Ölümüne Geyik Topiği :-))

Hevukcum 12.00 de ayrıldım.

Farklı bir gün geçirdim ...

Güzel bir gündü.

Akşamları ek girmem ama karşılaşırız inş. hevukum. kızını benim için yanaklarından öp .

Sevindim senin adına canım ben geceleri ayaktayım genelde gündüz uyuyorum ama düzenimi değiştirmeye çalışıyorum..
Suskun Benim kızım yokki ama benim çocugum olmuyor

Hevuk özür dilerim. Bende uykuluyum senin kız uyumadı diye okudum. Kalp gözüm açıktır. Allah söyletti derler ya.

Ben okurken goncagülü huyzum kızım diye anlamdım. Okurken zihnimde öyle canlandı Valla. Üzdüm seni. bende akşam uyuyamadım canım. Pazar gün güzeldi de .. Birşeyleri yaparken düşünmeden adım atıyorum o anda yanlış değilmiş gibi geliyor sonrada yaptığımın yanlış olduğunu söylüyorlar. işde o zaman huzursuzlanıyorum. Anlık kararlar verirken bazen yanlış yapabiliyorum. Baskın karakter olmayı bir becerebilsem. Beceremiyorum. :44:

Canım önemli değil bu aralar dah hassasım da bu konuda regli oldum üzgündüm üstüne geldi..
İnşallah dediğin gibi Allah söyletmiştir..
Canım insanların ne söylediğine bakma sen lütfen ya işlerine geldiği gibi davranmanı isterler hep
Kendin olarak yaşa kasma kendini one der bu ne der diye şimdi umursamıyorum bile
Hayatım psikolojim mahvoldu bu nedenle.Şimdi hiç takmıyorum söyleyip herşeyi yüzlerine kenara kgeçiyorum
Doğru yanlış senin hayatın insan yanlış yapmadan bazen dogruları göremiyor herzaman dogru olunmaz
Nasıl mutlu oluyorsa öyle yaşa tatlım

günaydın kızlar. nasılsınız. bugün pek kimse yok ya neden acaba:26:

Hevukcum öyle de. Ailemden çok çevre söylentisi ve arkandan kuyu kazma meselesi.

Hevukcum öyle de. Ailemden çok çevre söylentisi ve arkandan kuyu kazma meselesi.

Canım ben herşeyi en uc noktada yaşadım emin ol
Teyzem hep eleştirirdi bizi ablamı beni
Hatta abartıp kendi kızlarını yanımıza göndermezdi (sigara içiyorum diye) Halbuki onlar benden önce başlamıştı
Sesimi çıkarmadım hiç sesiz kaldım ama benden kötüsü yok
Kendi kızlarının yapmadıgı arsızlık kalmadı Dayıma bile küfür ettiler o derce ama onlardan iyiisi yok
Boşver elalemi dileyen dilediğini desin onlar konuşmayı bilir sadece emin ol zor gününde kimse yanında olmaz
Sen kendine bak nasıl mutluysan öyle yaşa hayat çooook kısa..
Ne kadar sesiz kalırsan okadar kötü olursun üstüne gelirler çek restini elaleme..

Günaydın Ben iyiym sen nasılsın?
Sanki hergün çok kişimi oluyorki
Topiğimiz can çekişiyo..Mandalina daha girmemiş sanırım zaten o oluyor genelde..

bilgisaymayan makinem beni sinir etmeye çalışsada iyi olmaya çalışıyom canım.

mandalina nerede acaba..

burcucum nasıl olayım akşam uyamadım biraz uykusuzum.

Aklım biraz karışık ...

arkadaş tavsiyesi ile bir görüşme yaptım. güzel bir görüşme oldu. Ama şuanda ne olacak ne bitecek ne doğru ne yanlış ne kararı vermeliyim aklımda onlarca soru işareti var.

hoşgeldin mandiş..

Perikız, senide görüyorum Günaydın...

buraya da selam çakalım topiğimiz altlarda kalmasın dimi ama...

sonlarda kalmasın tubişsultan

yukarılara taşıyalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…