Ölümüne Geyik Topiği :-))

geçmiş olsun mandiş...

sweedy size de geçmiş olsun kuzu...
Kayra da mı hasta yoksa???
Bu arada bizde özledik seni...

evet canım benim bugün çıldırttı beni bi naz bi inat görsen hastayım diye bişi yedirmek için kırk derden su getirdim bilerek ağzına almıyo yaaaa kendimi dövdüm sinirden sen neler yapıyon canısı

evet canım benim bugün çıldırttı beni bi naz bi inat görsen hastayım diye bişi yedirmek için kırk derden su getirdim bilerek ağzına almıyo yaaaa kendimi dövdüm sinirden sen neler yapıyon canısı

iyiyiz kuzu ne yapalım ...
Benim de ufak böcük uyandı yumurta istiyormuş...
Karnı acıktı ben ona kahvaltı hazırlayıp geleyim...

günaydınnnn aslında işyerindeyim geyik değil iş yapmam lazım ama bugünde değişiklik olsun hayatımda dedim girdim buraya. şu kasvetli havalarla kışla aranız nasıl kızlar :S

günaydınnnn aslında işyerindeyim geyik değil iş yapmam lazım ama bugünde değişiklik olsun hayatımda dedim girdim buraya. şu kasvetli havalarla kışla aranız nasıl kızlar :S

heee ondan benimde yapmam lazım önümde biriken evrakları gözüm görmez oldu azcık daha dursunlar bakalım

kışmı kış bitti gitti buralarda

Geçmiş ossun kuzummmm dikkat et kendine :)

sağol hayatım gözlerimde akıyor nasıl bir illettir ya

burdayım datlum :) sınava az kaldı bende ona adapte oldum. günler çabuk geçiyor datlum ya gün yetmiyor artık .. sen napıyorsun

günaydın

suskun inşallah istediğinden daha iyi sonuçlar alırsın

dadlum nerelere takılıyorsun sen bakim

burdayım datlum :) sınava az kaldı bende ona adapte oldum. günler çabuk geçiyor datlum ya gün yetmiyor artık .. sen napıyorsun
hakkında hayırlısı olsun canım. epeydir yoktun mirak ettim açıkçası. ne yapam bende aynı tas aynı tarak aynı hamam aynı tellak aynı kundura aynı havuz

günaydın

pek girmiyom kk ya ya . beir derdim vara bakıyom ara ara . derdi olanlra derman olmaya çalışıyom. sonra modaya takılıyom eccik. yiğenimin nişnı var bu hafta ne giysem diye konu açtım. fikirlernizi bekliyom. öyle

günaydın

çok sağ ol mandişim.

Hakkımızda hayırlısı..

Sağ ol datlum ...

Uğrarım ben arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…