- 10 Ocak 2011
- 5.035
- 23
- 358
yağ bezesi değilmiş kan pıhtısıymış boşuna deldiler adamı
geçmiş olsun mandiş...
sweedy size de geçmiş olsun kuzu...
Kayra da mı hasta yoksa???
Bu arada bizde özledik seni...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yağ bezesi değilmiş kan pıhtısıymış boşuna deldiler adamı
geçmiş olsun mandiş...
sweedy size de geçmiş olsun kuzu...
Kayra da mı hasta yoksa???
Bu arada bizde özledik seni...![]()
evet canım benim bugün çıldırttı beni bi naz bi inat görsen hastayım diye bişi yedirmek için kırk derden su getirdim bilerek ağzına almıyo yaaaa kendimi dövdüm sinirden sen neler yapıyon canısı
günaydın kızlar
teşekkürler burcum geç oldu ama üstüne ben bir daha hasta oldum fena gribim yaa
günaydınnnn aslında işyerindeyim geyik değil iş yapmam lazım ama bugünde değişiklik olsun hayatımda dedim girdim buraya. şu kasvetli havalarla kışla aranız nasıl kızlar :S
Geçmiş ossun kuzummmm dikkat et kendine :)
sağol hayatım gözlerimde akıyor nasıl bir illettir ya
hakkında hayırlısı olsun canım. epeydir yoktun mirak ettim açıkçası. ne yapam bende aynı tas aynı tarak aynı hamam aynı tellak aynı kundura aynı havuzburdayım datlum :) sınava az kaldı bende ona adapte oldum. günler çabuk geçiyor datlum ya gün yetmiyor artık .. sen napıyorsun
pek girmiyom kk ya ya . beir derdim vara bakıyom ara ara . derdi olanlra derman olmaya çalışıyom. sonra modaya takılıyom eccik. yiğenimin nişnı var bu hafta ne giysem diye konu açtım. fikirlernizi bekliyom. öylegünaydın
suskun inşallah istediğinden daha iyi sonuçlar alırsın
dadlum nerelere takılıyorsun sen bakim
günaydın
suskun inşallah istediğinden daha iyi sonuçlar alırsın
dadlum nerelere takılıyorsun sen bakim
hakkında hayırlısı olsun canım. epeydir yoktun mirak ettim açıkçası. ne yapam bende aynı tas aynı tarak aynı hamam aynı tellak aynı kundura aynı havuz
pek girmiyom kk ya ya . beir derdim vara bakıyom ara ara . derdi olanlra derman olmaya çalışıyom. sonra modaya takılıyom eccik. yiğenimin nişnı var bu hafta ne giysem diye konu açtım. fikirlernizi bekliyom. öyle![]()