Amin Rabbim kucagınıza almayı nasip etsin kuzum..Evlatların en hayırlılarından olsunlar inşallah inanın okadar sevindimkii..Amin hevukum perimeriyi biliyordum cok sevindim Allah kucağına da almayı nasip etsin en kısa zaanda mevlam sanada versin hevukum aklımdan çıkmıyorsun ki
Bana gelince herşeyin elbette vakti zamanı var Rabbim inşallah vakti geldiğinde nasip eder...
hevukummm Allah şifa vers,n kocana cok gecmis olsun canım yaa nedir bu kazalar hep senin esine tövbe Yarabbim yaa Allahım bir daha göstermesin sidi nasıl durumu
Aminin aminn evet nedense çogu şey bizim başımıza gelir buraya yansıttıklarım ve daha birsürü şey Rabbim sınıyor bizleri uzun bir imtahandan geçiyoruz hayırlısıyla atlatırız inşallah güzel günler göremkte nasip olur.
Şimdi iyi canım çok ağrısı oluyordu bugün iyi ağrısı yok ama kalkamıyor kesinlike tabi oturamıyorda.
Ama işte 1 ay hiç bişekilde kalkmadan 2.ay ise 5 dakikalık en fazla yürüyüşlerle kalkıcak.
Durumu iyi inşallah bugün kontrolumüz var gidicez ambulans kiraladım onu bekliyoruz.
Bakalım nasıl yarasına bakıcaklar muhtemelen 1 ay sonra tomografisi var onda belli olucak kemik ne durumda bakıcaz.
Off offf okadar yorgunumki anlatamam dua edin bana Mandişim..