kızlar selammmm
özledim hepicinizi...
ohh tatile gidilip gelinmiş sanırım datlum...
inşallah toplaşıp muhabbet edebiliriz yine...
tekrar uğramaya çalışırım...
grşrz...
öpüyorum hepinizi...![]()
tekrar uğrarım demiş aradn bir yıl geçmiş :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar selammmm
özledim hepicinizi...
ohh tatile gidilip gelinmiş sanırım datlum...
inşallah toplaşıp muhabbet edebiliriz yine...
tekrar uğramaya çalışırım...
grşrz...
öpüyorum hepinizi...![]()
Amin Rabbim kucagınıza almayı nasip etsin kuzum..Evlatların en hayırlılarından olsunlar inşallah inanın okadar sevindimkii..
Bana gelince herşeyin elbette vakti zamanı var Rabbim inşallah vakti geldiğinde nasip eder...
Aminin aminn evet nedense çogu şey bizim başımıza gelir buraya yansıttıklarım ve daha birsürü şey Rabbim sınıyor bizleri uzun bir imtahandan geçiyoruz hayırlısıyla atlatırız inşallah güzel günler göremkte nasip olur.
Şimdi iyi canım çok ağrısı oluyordu bugün iyi ağrısı yok ama kalkamıyor kesinlike tabi oturamıyorda.
Ama işte 1 ay hiç bişekilde kalkmadan 2.ay ise 5 dakikalık en fazla yürüyüşlerle kalkıcak.
Durumu iyi inşallah bugün kontrolumüz var gidicez ambulans kiraladım onu bekliyoruz.
Bakalım nasıl yarasına bakıcaklar muhtemelen 1 ay sonra tomografisi var onda belli olucak kemik ne durumda bakıcaz.
Off offf okadar yorgunumki anlatamam dua edin bana Mandişim..
Hayırlı olsun.![]()
geçmiş olsun, çanlar benim için de çalıyor böyle giderse 2 güne yatak döşek hasta olucam
hayattttt evlendinmi yoksa ablanımı bekliyorsun hala son durumlar nedir ne değildir ne çok meraklıyım ya uzun zaman gçmiş hayatlarınızda neler oldu neler değişti yazın bakayım![]()
floke artık gelmiyor üyelik iptali yapmıştı sonra nasıl oldu açıldı bilmiyorum ama hiç gelmedi
Mandişimmm merhabalar.. Kuzum ben evlenmedim daha ( daha diyorum ya hayret bişey )
Bi ilişkim var çok şükür herşey yolunda gidiyo.. Midem de kelebekler uçuşuyor yani..
Ailemle tanıştırdım onlarında onayı var.. Bakalım işte evliliğe daha epey var ama..
Sen nasılsın bebiş nasıl .. Öpüyorum ikinizide![]()
teşekkür ederim cevabın için.umarım gene girer sitenin aranılan kısılerınden bence flocke.uslubu süper
hahaaaa kelebkler kısa ömürlü olur kuşlar uçuşsun hayatt
ilişkini biliyorum ne zamn tanıştılar istemeye ne zaman gelecekler
hayat bizim kocakarı pek büyüdü cadının teki oldu parmağında oynatıyor bizi :)
dadlum sende görmeyeli ateşli panda olmuşsun ramazan dolayısıyla ateşin küllendimi tatildemisin bayramdan sonra devammı :)
inşallah ama uzun zaman oldu girermi girmezmi bilmem ama sanmyorum ben kırgınım flokeye veda etmeden gitti
Canım dediğim gibi daha yeni biraz daha tanıyalım birbirimizi evlilik düşünüyoruz ama bide maddi sıkıntılarımız var şu anda biraz para piriktirmemiz lazım yani.. Ailesi bizim yaşadığımız şehirde değil gelince onlarlada tanışacağım inş. ismen biliyolar ama henüz tanışmadık.. Aynı iş yerinde çalışıyoruz sürekli görüşme şansımız var bide sadece bana değil diğer insanlarla olan ilişkileride çok hoşuma gidiyo.. Yani maşallah maşallah diyip duruyorum..
Kuzum benim doğan ne çabuk büyüyo ya öp benim için cadıyı..![]()
o ateş benim değil kızın ateşiydi canım, rahatsızlandığı dönem yazmışıtım![]()
belkide geçerli bir nedeni vardır.hastalık falan olmasın da.genelde kadınlar uzun süre ara versede burdan kopamıyo arasıra giriyo bu durum ilginç
geçmiş olsun dadlum neyi var dı cadının hala cadılık yapıyormu arkandan ağlıyormu
önemli bişey değildi canım, kırgınlık falan işte . sen nsaılsın senin kızın nasıl, gündüzleri çok giremiyorum akşamda ara ara bakıyorum. özledim sizleri
two senden ne var ne yok evlilik aşamaları ne durumda işyerindeki sıkıntılar bittimi
ahaha mandalinam ıcıne mı dogdukardesım evlenıyor onun hazırlıgı ıcındeyız gercı bende pek bır sey yok ama
![]()
hevukum seni gördüm çok sevindim anlatamam hemen profilinde dolandım inşallah bebiş tüm sıkıntıları unutturacak kısmeti bereketiyle haneniniz şenlendircek isyan etme dua et sonunda geldi melek