- 28 Ocak 2009
- 34.562
- 58.251
- 1.123
Bildirim geldiVayy sen de mi buralardaydın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildirim geldiVayy sen de mi buralardaydın![]()
Aslm
İyi geceler bulcaiyi geceler herkese![]()
Ben çok sevindimBir zamanların efsane topiği imara açıldı![]()
iyiyim canim sen nasilsin en vefali dost sensin burada en vefali secilse tek oyum sana olurduNasılsınız arkadaslar
İyi etmişsinBildirim geldibakayım dedim
İyiyiz sen?Nasılsınız arkadaslar
Teşekkürler bende iyiyimİyiyiz sen?
Ya sorma ya birde eskiden dertler dertmiş bazıları trol galibaBen çok sevindimYoksa bdv ye sarıyorum.
Çok teşekkür ederim canımiyiyim canim sen nasilsin en vefali dost sensin burada en vefali secilse tek oyum sana olurdu![]()
Ay benim o konuşasım varda...banlanırım diye susuyorumYa sorma ya birde eskiden dertler dertmiş bazıları trol galiba![]()
Dayanamadım bir iki yere yazdım.Ay benim o konuşasım varda...banlanırım diye susuyorum![]()
eski profil fotosu gozumun onune geliyor sanki kar kapli bir ev vardi fotoda :))Bulcayı hatırlıyor gibiyim sankim aklımda biri var o bulcaydı gibi
bende canimÇok teşekkür ederim canım
Eskisi gibi sohbet etmeyi özlemisim.
2014 ten beri bu rumuzu kullanıyorumBulcayı hatırlıyor gibiyim sankim aklımda biri var o bulcaydı gibi
Aynen uzun zaman kullaninca değiştirdimeski profil fotosu gozumun onune geliyor sanki kar kapli bir ev vardi fotoda :))
Nereye yazdın yaDayanamadım bir iki yere yazdım.Artık orada okur burada durum değerlendirmesi yaparız
![]()
canim hic unutmuyorsun eski topikleri kimse yazmasada devam ettin bayram tebrigineAynen uzun zaman kullaninca değiştirdim![]()