Ölümüne Geyik Topiği :-))

flocke flocke nerde bilgisi olan var mı ? Çoğu kez çoğu yerde yazdım ama bilen yok galiba ?,Yönetime de yazdım.

" Eşinize , sevgilinize rezil olduğunuz anlar" gibi bir başlık var. En son oranın kitap kapağını hazırlıyordu.. Çoğunu toplamıştı.
Çok neşeli,çok tatlı bir kalbi vardı.

İki yıl belli nedenlerden dolayı hiç giremedim. Geldiğimde yoktu..

flocke flocke nerde bilgisi olan var mı ? Çoğu kez çoğu yerde yazdım ama bilen yok galiba ?,Yönetime de yazdım.

" Eşinize , sevgilinize rezil olduğunuz anlar" gibi bir başlık var. En son oranın kitap kapağını hazırlıyordu.. Çoğunu toplamıştı.
Çok neşeli,çok tatlı bir kalbi vardı.

İki yıl belli nedenlerden dolayı hiç giremedim. Geldiğimde yoktu..

malesef 1 sen
Burda sohbet ediyorduk onunla
Hiç birşey demedi en son yazısıda normal sohbetlerimizden.Yönetime mesaj göndermiş üyeliğini iptal ettirmek için.Kitabı kabul edilmedi yayın evi tarafından.başkada bilgim yok ama çok merak ediyorum onu :( ve özlüyorum
bazı topiklerde öldü diye söylentiler yayılmış kimse tanımıyor ki biz bilsek biliriz.Umarım çok iyidir buraya gelip okuyorsa onu çok öpüyorum

malesef 1 sen
Burda sohbet ediyorduk onunla
Hiç birşey demedi en son yazısıda normal sohbetlerimizden.Yönetime mesaj göndermiş üyeliğini iptal ettirmek için.Kitabı kabul edilmedi yayın evi tarafından.başkada bilgim yok ama çok merak ediyorum onu :( ve özlüyorum
bazı topiklerde öldü diye söylentiler yayılmış kimse tanımıyor ki biz bilsek biliriz.Umarım çok iyidir buraya gelip okuyorsa onu çok öpüyorum

Bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim. Gözümde canlandı, evet sizde vardınız onunla sohbetlerde.. Çok neşeliydi. Eğer okuyorsa , ikinci üyelikle gelmişse yazıversin bize özelden.
Eğer uyeliğini iptal için başvurmuşsa gitmiştir ya demi vefat haberi neden yazıldı ki acaba :(

Bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim. Gözümde canlandı, evet sizde vardınız onunla sohbetlerde.. Çok neşeliydi. Eğer okuyorsa , ikinci üyelikle gelmişse yazıversin bize özelden.
Eğer uyeliğini iptal için başvurmuşsa gitmiştir ya demi vefat haberi neden yazıldı ki acaba :KK43:

2. Bir üyeliği olsa duramaz yazardı
Bilemiyorum.Tanırsın 1Sen senin en yakın takipçindim bir zamanlar. düşünce yapın ve olaylara yaklaşımlarına hayranım.

2. Bir üyeliği olsa duramaz yazardı
Bilemiyorum.Tanırsın 1Sen senin en yakın takipçindim bir zamanlar. düşünce yapın ve olaylara yaklaşımlarına hayranım.

Onur duydum , çok teşekkür ederim hevuk ❤

Evet varsa ikinci üyeliği, ya da burayı okuyorsa yazsın bize özelden / genelden.

mavilimYesilim mavilimYesilim , hoşgeldin . Merhaba :)

Canım dediğim gibi daha yeni biraz daha tanıyalım birbirimizi evlilik düşünüyoruz ama bide maddi sıkıntılarımız var şu anda biraz para piriktirmemiz lazım yani.. Ailesi bizim yaşadığımız şehirde değil gelince onlarlada tanışacağım inş. ismen biliyolar ama henüz tanışmadık.. Aynı iş yerinde çalışıyoruz sürekli görüşme şansımız var bide sadece bana değil diğer insanlarla olan ilişkileride çok hoşuma gidiyo.. Yani maşallah maşallah diyip duruyorum.. :nazar:

Kuzum benim doğan ne çabuk büyüyo ya öp benim için cadıyı..
:KK34:

o ateş benim değil kızın ateşiydi canım, rahatsızlandığı dönem yazmışıtım :KK34:

belkide geçerli bir nedeni vardır.hastalık falan olmasın da.genelde kadınlar uzun süre ara versede burdan kopamıyo arasıra giriyo bu durum ilginç

ahaha mandalinam ıcıne mı dogdu :KK52::KK52: kardesım evlenıyor onun hazırlıgı ıcındeyız gercı bende pek bır sey yok ama:21::21::21::KK53::KK53:

Allah razı olsun Mandişim.Ya sürpriz yaptı minik oğlum bana bi anda hayatımıza dahil oldu Şükür..
Amin inşallah öyle olur sıkıntılrı atlatırız bebeğimle çooook mutlu bir aile oluruz..Sınavımız zorlu biraz inşallah sabredenlerden olmuşuzdur..Seninin minik cadın nasıl cadılıklar başladımı? Sen neler yapıyorsun?

hevukk nasılsın cnmm Eki Görüntüle 782385 özledim kızlar sizi yahuu

hamiş mişsin duyduğuma göre çok sevindim herşey yoluna girmiş demek ....herşeyde vardır bi hayır zaten....
çocuk çok güzel bişi yaa Allahım herkese nasip etsin inş.

çalışmayı bıraktınmı en son rest. çalışyodun zor giryodun ...kokoş topiğini kapattık gelen giden olmayınca artık bende skldım ...

benim paşada büyüdü koşturyo şimdi evin içinde sizlerle ne güzel konuşur zaman geçirirdik kalmadı öyle sohpetler :KK5::KK5:

kendine iyi bak:KK19:

merhaba dostlar burası boşalmış. bakalım ne zaman göreceksiniz yazdıkalrımı ama sizinle bir şey paylaşıcam.

Dostar ben son haftalarda birine ilgi duymaya başladım :) bu gün de aklımdan geçirdim sohbet etsek keşke söyle biraz çok iyi olurdu dedim. gönlümden geçen oldu. son bir haftadır ilgim artmaya başlamıştı. tayin olduğundna bu yana hep beğeniyle bakardım. ama pek yaklaşmadım. dek de gelmedi. ama her gördüğünde selam verir. ben görmesem de slm verip geçer. canlı çocuk. güler yüzlü. ama işde birinin ilgisinin derecesini anlamak çok zor. bu gün istediğim oldu....
biraz konuştuk ama işde ben bir cümleye takıldım ve ne sanki kız arkadaşı olduğu düşünmye başladım. bambaşka bir şehirin çocuğu buralara alışmamış sıkılmış. hiç gezilecek yer yok. siz sıkılmıyormusunuz dedi ama ben bir anda dikkatim dağılmasından olaydan uzaklaştım saçmaladım cümlemi toparlayamadım ve ortamdan kalktım. yüzmeye gideriz dedim ama ben yüzmeye gitmek istemem rağmem gidemedim. :KK70: ağzımdan çıktı bir kere . oda karışık mı ayrı mı dedi. işde orda saçmaladım. 2 yer var başka yerler var mı dedi. bir tane dha var dedim söyledim. sonra gittim. oturup sohbet etmek varken gittim . moralim bozulunca pek konuşmak istemedim. birinin yanına gidecek tatilini orda geçirecekmiş. bir kızın yanında ama derecesi ne sevgili mi? kız ark. mı?kardeş mi? ne söylemedi bende soramadım. kızın isminide net söylemedi ketum çocuk. desene kız ark. yanına giidyorum diye neden isim söylersin. tebessüm ettim. ama soramadım hiç huyum değilidr zaten özel hayat :KK43:

selamm bayanlar nabersiniz :KK70:

Ben de geldim topige:-):-):-)

buralarda çok tozlanmışşş... :KK61:

ahhh be ye neredesinnn firuzee

Back
X