merhaba dostlar burası boşalmış. bakalım ne zaman göreceksiniz yazdıkalrımı ama sizinle bir şey paylaşıcam.
Dostar ben son haftalarda birine ilgi duymaya başladım :) bu gün de aklımdan geçirdim sohbet etsek keşke söyle biraz çok iyi olurdu dedim. gönlümden geçen oldu. son bir haftadır ilgim artmaya başlamıştı. tayin olduğundna bu yana hep beğeniyle bakardım. ama pek yaklaşmadım. dek de gelmedi. ama her gördüğünde selam verir. ben görmesem de slm verip geçer. canlı çocuk. güler yüzlü. ama işde birinin ilgisinin derecesini anlamak çok zor. bu gün istediğim oldu....
biraz konuştuk ama işde ben bir cümleye takıldım ve ne sanki kız arkadaşı olduğu düşünmye başladım. bambaşka bir şehirin çocuğu buralara alışmamış sıkılmış. hiç gezilecek yer yok. siz sıkılmıyormusunuz dedi ama ben bir anda dikkatim dağılmasından olaydan uzaklaştım saçmaladım cümlemi toparlayamadım ve ortamdan kalktım. yüzmeye gideriz dedim ama ben yüzmeye gitmek istemem rağmem gidemedim.

ağzımdan çıktı bir kere . oda karışık mı ayrı mı dedi. işde orda saçmaladım. 2 yer var başka yerler var mı dedi. bir tane dha var dedim söyledim. sonra gittim. oturup sohbet etmek varken gittim . moralim bozulunca pek konuşmak istemedim. birinin yanına gidecek tatilini orda geçirecekmiş. bir kızın yanında ama derecesi ne sevgili mi? kız ark. mı?kardeş mi? ne söylemedi bende soramadım. kızın isminide net söylemedi ketum çocuk. desene kız ark. yanına giidyorum diye neden isim söylersin. tebessüm ettim. ama soramadım hiç huyum değilidr zaten özel hayat