- 8 Nisan 2017
- 57.248
- 305.840
- 698
benim de yok babamin utulerini hallettim kendi utumu bitirdim aksami bekliyorimBenim bugün hiç keyfim yok açıkçası.
3-4 gündür böyleyim ben. Dolunaya yoruyorum. Umarım öyledir.benim de yok babamin utulerini hallettim kendi utumu bitirdim aksami bekliyorim
Teşekkür ederim canım iyiyim bugün biraz halsizlik var tüm gün disaridaydim şimdi onun acısı çıkıyor yorgunluk,bacak ağrısı,baş agrisi anca oturdum balkona döşek attım yattım buraya bakıyorumHanımlar...Nasılsınız?
Aman dikkat et kendine. Hava da sıcak. Beni de çarpıyor.Teşekkür ederim canım iyiyim bugün biraz halsizlik var tüm gün disaridaydim şimdi onun acısı çıkıyor yorgunluk,bacak ağrısı,baş agrisi anca oturdum balkona döşek attım yattım buraya bakıyorum
Teşekkür ederim canım bazı yerlerede yürüyerek gittim tam öğlenin sıcağı 40 kusur dereceAman dikkat et kendine. Hava da sıcak. Beni de çarpıyor.
Ben iyiyim. Bugün alışverişe çıktım ben de. Hallettim geldim. Diğer kızlar nerede gerçekten??Teşekkür ederim canım bazı yerlerede yürüyerek gittim tam öğlenin sıcağı 40 kusur derece
Sizler nasılsınız diğer arkadaşlar nasil
Burdayimmm
İyiyim canım. Bugün daha iyiyim. Biraz daha toparladım çok şükür.Burdayimmm
Bebeleri yatırdım spor yaptım
Son 3 dakikası kalmışken misafir geldi terli terli domates gibi rezil oldum herkese
Şimdi gittiler mutfak topladım anca
Yatacam inşallah
Sen nasılsın canım nasıl geçti günün?
Aa geçmiş olsun rahatsız miydin?İyiyim canım. Bugün daha iyiyim. Biraz daha toparladım çok şükür.
Üzerimde ağırlık vardı ama şimdi iyiyimAa geçmiş olsun rahatsız miydin?
Ay hastasın sandimÜzerimde ağırlık vardı ama şimdi iyiyim
Bence bu oğlak dolunayıAy hastasın sandim
O ağırlık dün bende de vardı ya Java da basıktı burda
Ama benimki net uykusuzluktan başka sebep aramaya gerek yok
İnsana hiçbir şey fayda etmiyor ya gece gündüz yatasım geliyor
Çok sevindim geçmesine
Başımıza ne geldiyse hep bu retrolar dolunaylar yüzünden zatenBence bu oğlak dolunayı
Beni dolunaylar çarpar. Bir de ben de oğlak etkisi çok. Beni çarpmasında kimi çarpsınBaşımıza ne geldiyse hep bu retrolar dolunaylar yüzünden zaten
Bugün de baş ağrım var ben de diyorum neden
Şimdi anlaşıldı dolunay olduğu zaman hep başım ağrır istisnasiz
Ne zaman bitiyor acaba krizi fırsata çevirelim bari olumlama manifest falanBeni dolunaylar çarpar. Bir de ben de oğlak etkisi çok. Beni çarpmasında kimi çarpsın
Bugün yarın bitecek sanırımNe zaman bitiyor acaba krizi fırsata çevirelim bari olumlama manifest falan
Ay kaçırdık desene o kadar ağırlık sıkıntı çektiğimizle kaldıkBugün yarın bitecek sanırım
Burda yoklamaya geç kaldım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?