Sıcaklardan mı acaba ya da arada insanın böğrüne oturan manda dan mıÜzerimde ağırlık vardı ama şimdi iyiyim
Oğlak etkisi ne oluyorBeni dolunaylar çarpar. Bir de ben de oğlak etkisi çok. Beni çarpmasında kimi çarpsın
Oyyy tek bildiğim haberlerde süper ay mı bişiy demişti o gerisi böğrüme manda oturduBaşımıza ne geldiyse hep bu retrolar dolunaylar yüzünden zaten
Bugün de baş ağrım var ben de diyorum neden
Şimdi anlaşıldı dolunay olduğu zaman hep başım ağrır istisnasiz
Oy oy oy hem düğün sevmem hemde hastalık bu kadar artmışken aman dikkat et bol eğlen ama sağlıklaannemin evindeyim aksama akraba dugunu var :)) sizlee nasilsiniz :))
Normal evde oturuyorduk konu ne ara buralara geldiOyyy tek bildiğim haberlerde süper ay mı bişiy demişti o gerisi böğrüme manda oturdu
Bebeler başlı başına bir spor zatenBurdayimmm
Bebeleri yatırdım spor yaptım
Son 3 dakikası kalmışken misafir geldi terli terli domates gibi rezil oldum herkese
Şimdi gittiler mutfak topladım anca
Yatacam inşallah
Sen nasılsın canım nasıl geçti günün?
Hahaa çeksinler onlara acımam kiNormal evde oturuyorduk konu ne ara buralara geldi
Hayır heriflere yazık hem dolunay çekiyorlar hem bizim dolunay tribini
Ya sorma bi hırs yaptım doğumdan sonraBebeler başlı başına bir spor zaten
Dimi trip de atamayacaksak niye evlendikHahaa çeksinler onlara acımam kihilal tribi de yaparım yarımay da
Dolunayda dilek dilenmez ama ,Ay kaçırdık desene o kadar ağırlık sıkıntı çektiğimizle kaldık
MaşallahYa sorma bi hırs yaptım doğumdan sonra
1 yaşında ikizlerim var hamileyken 22 kilo almıştım
Önceden de hep 55-60 arasi oynuyordum hatta 60 çok uzun zamandır hiç görmemiştim bile
Doğuma 79 kilo gittim hayatımda hiç o kiloları görmedim
Sonra da emzirirken yarınlar yokmuş gibi yiyince gobek kaldı bacaklarım sarktı kendimi acayip kötü hissediyordum aynaya bakasım gelmiyordu
4 ay olacak bulaştım bi spor belasına çok şükür kilolar gitti de pilim bitiyor yetişmiyor
Senin ilk gebelik mi başka çocuk var mı?
Doğum yaklaşmış maşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Ben oğlak burcu değilim ama haritamda çok oğlak burcu var.Oğlak etkisi ne oluyor
Onun da etkisi var tabiiSıcaklardan mı acaba ya da arada insanın böğrüne oturan manda dan mı
Olumlama yapaydık bariDolunayda dilek dilenmez ama ,
Beni anlattın resmen benim kilolar benim yaşayacaklarım filan rakamlarda tuttuYa sorma bi hırs yaptım doğumdan sonra
1 yaşında ikizlerim var hamileyken 22 kilo almıştım
Önceden de hep 55-60 arasi oynuyordum hatta 60 çok uzun zamandır hiç görmemiştim bile
Doğuma 79 kilo gittim hayatımda hiç o kiloları görmedim
Sonra da emzirirken yarınlar yokmuş gibi yiyince gobek kaldı bacaklarım sarktı kendimi acayip kötü hissediyordum aynaya bakasım gelmiyordu
4 ay olacak bulaştım bi spor belasına çok şükür kilolar gitti de pilim bitiyor yetişmiyor
Senin ilk gebelik mi başka çocuk var mı?
Doğum yaklaşmış maşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Şimdi ne haritası fiziki siyasi desem astroloji konusunda cahilliğim ortaya çıkar mıBen oğlak burcu değilim ama haritamda çok oğlak burcu var.
He yani çeksinler işleri neDimi trip de atamayacaksak niye evlendik
Evet ya emzirme döneminde hamilelikten daha çok alınıyorBeni anlattın resmen benim kilolar benim yaşayacaklarım filan rakamlarda tuttu
İlk çocuğum da üç haneli rakamları görmeye ramak kalmıştı kendime dur dediğimde. Spor salonları diyetler yok olmuyor. Az az gidiyor. Bir arkadaşımın fitneess hocası tavsiyesi üzerine evde sabah akşam mekik çektim. Gündüz yedim ama akşam döetten sonra sadece yoğurt yedim 40 kiloyu verdim bir sene içinde
En çok emzirme sürecinde almıştım süt olsun diye yedim durdum halbuki su içsem incir dereotu üzüm yeterliydi
Amin inşallah sağlıkla gelsin
kalabalik degildi iyi gectiOy oy oy hem düğün sevmem hemde hastalık bu kadar artmışken aman dikkat et bol eğlen ama sağlıkla
geldim sizler nasiosiniz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?