Ölümüne Geyik Topiği :-))

nörüyüm herif dışarı çıktı bende buralarda takılıyom

Benim herif daha görünürlerde yok helikopteriyle aşk yaşıyo artık sürekli bağımlılıkları değişiyo..İyi hatırlattın ha herifimi bi arıyım gı bakıyım yaşıyomu..Seninki nire gittiki?

Pin pon modası çıktı şimdide pinpon oynuyomuşlar işyerinde inşallah top sen değilsin dedim kapattı geliyomuşş..

babamlarla konuşuyodumda geç yazıyom blmiyom ki ii demişin evde avratla oyna gitte demi

Benimki de yüzüyo şu dakikalarda.. Bak adamlar sporda kampta stepte, terzi mukaddes satıp savmış malı mülkü, biz de burada topumuz geyikteeee Adamların ficut kasları gelişiyo, bizim çene kaslarımız. Sonra onlar fit ve genç kalacak biz pörsük ve geveze.

Bizim beynimiz gelişiyo şekerim hergün yeni bilgi ..onların kasları gelişse neolur ki Elleri zayıfladı yazmaktan ha daha yüzüklerim olmuyo..

babamlarla konuşuyodumda geç yazıyom blmiyom ki ii demişin evde avratla oyna gitte demi

Hıı teldemisin? Heya iyi dedim hiç demiyo karımıda alıyım bi tur atak..Açıkınca eve geliyo intikamlarım acı oluyo ama niyeyse hala vazgeçiremedim şu huyundan yanmış pişmemiş yemekleri yiyo yinede yok akıllanmıyo

Benim burcum deişik bak yine ben dışlanmış hissettim kendimi( çıkayım daglara kurttttt yesiiin beniiiiiiiiiii)BOĞA burcuyum bende :128:

sen çıkarsan dağlara gayri duramam ben buralarda, bende çıkarım dağlara bizimkinde kurt varmıdır bilmem ama yabani at var bi çifte attırırık gayri kendimize

ossun kıs senlede gezegenlerimiz uyar seninkide venüs bizimkide venüss yaa gördünmüüüüü deişik deilsin işte ohhhh canıma değsinn hangi gün kıss benim anacuğum da boğa nisanın 23ü

Hahaha çok güldüm gıı ozaman sizin köye gidek çifte atsın yaban atları bana Güzelliğin temsilcisi venüsteniz deme.. 17 Mayıs canım..

Benim eşiminde helikopter sesinden daral geldi ufff ya bende bu aralar çok sinirliyimm Herkese aduuuukettt

kıss bu gece kim nöbetçi tükkanımızda hevukcan onlinesın ama nerelerde geziniyon garii...

bende bi kolaçan edem dedim tükkanımızı sabah patron gelince boşlamışın demesin sonnnaa...

flockem sevgili patronum yarın yani aslında bugün gelemeyeceğim için raporumu erkenden teslim edem dedimm;

1 verdiğin patates püresi tarifini yaptım bayıldık kumpir gibi olmuş tşk ederiz, hele benim ufaklık bayıla bayıla yediki görmeliydin hani...

2 tükkanımızı gecenin belirli saatlerinde kolaçan ettim bi vukuata rastlamadım böcükler sanırsam temizlendi

3 saati sol üst köşede görüyorsun ben artık nöbeti devredip yatmaya gidiyom hepinize ii mesailer öpüldünüz...

kelebekkk

burcum hayalim senle anca ptesi grşrk dimi söle kısım şu kocana eve de net alsın gariiii

Kelebekkk kocişi uyuttum geldim uykum yok yine benim uffff
Bu dogum kontrol hapıyla ilgili bir bilgin varmı şekerim.. Karnım çok ağrıyo ya regli olucam gibi bide yanlış hesap yapmışım eksik içtim sanıyodum ama değilmiş reglimin 2. günü başaldım neden agrıyo anlamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…